AK Parti Genel Merkezi Elazığ’ın da aralarında olduğu 40 şehrin adayını Cumartesi günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek toplantıyla tanıtacak.

Daha önceden AK Parti’nin Elazığ Belediye Başkan Adayı olduğunu öğrendiğimiz ve duyurduğumuz Şahin Şerifoğulları da aday tanıtım toplantısına katılmak üzere hazırlıklarını yapıyor.

AK Parti’nin Elazığ Belediye Başkan Adayı olduğunu öğrendiğimiz Şahin Şerifoğulları’nın cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna tanıtılması bekleniyor.

AK Parti Genel Merkezi; Elazığ Belediye Başkan Adayının Şahin Şerifoğulları olduğu bilgisini AK Parti Elazığ Milletvekilleri, AK Parti Elazığ İl Başkanı ve Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’na tebliğ ettiğini daha önceden ekranlarınıza getirmiştik.

  

İSTANBUL’DAKİ ELAZIĞLILAR DA KATILACAK

İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek aday tanıtım toplantısına AK Parti Elazığ Milletvekilleri ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze’nin de katılacağı öğrenildi. İstanbul’da yaşayan Elazığlılar’ın da aday tanıtım toplantısında Şahin Şerifoğulları’na destek vermek için hazırlık yaptıkları gelen bilgiler arasında.

  

ŞERİFOĞULLARI, ELAZIĞ’DA KARŞILANACAK

Ayrıca; AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’nı Elazığ’da karşılamak için de hazırlıklara başlanıldı. Kesin olmayan bilgilere göre AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, İstanbul’daki aday tanıtım programının ardından AK Parti Elazığ Milletvekilleriyle birlikte Pazar günü Elazığ’a gelecek. Saat 9.20 uçağıyla Elazığ’a gelecek olan Şahin Şerifoğulları için saat 11’de havalimanında karşılama programı yapılacak. Şahin Şerifoğulları saat 11 sıralarında Elazığ Havalimanında karşılandıktan sonra büyük bir konvoyla Elazığ şehir merkezine geçecek. Ardından AK Parti Milletvekilleri, AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti Elazığ İl Teşkilatı tarafından basın açıklaması yapılacak. Bu açıklamayla birlikte AK Parti Elazığ’da resmen seçim çalışmalarına başlamış olacak.