Adaylar Karakoçan'da SKM Açılışına Katıldı

Saadet Partisi Elazığ Milletvekili adayları, Karakoçan ilçesinde seçim koordinasyon merkezi açılışına katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Adaylar Karakoçan'da SKM Açılışına Katıldı

Saadet Partisi Elazığ Milletvekili adayları çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Karakoçan’a giden Milletvekili adayları İbrahim Hacıbekiroğlu, M. Nedim Sadak, Mustafa Emre, Özkan Ergen ve Ebubekir Tanyıldızı burada seçim koordinasyon merkezi açtı. 

Karakoçanlılar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Saadet Partili adaylar, SKM önünde vatandaşlara hitap etti. 

Saadet Partisi Karakoçan İlçe Başkanı Hacı Ekrem Evliyasever, partilerinin her dönemde Karakoçanlı adaylara yer verdiğine değindi.

Saadet Partisi Elazığ 5. Sıra Milletvekili Adayı Ebubekir Tanyıldızı seçimlerde destek istedi.  

“OY VERDİĞİ ZAMAN AYNI ZAMAN DA KARŞISINA DA YETKİ VERMEKTEDİR”

Saadet Partisi Elazığ 4. Sıra Milletvekili Adayı Özkan Ergen ise gündemi değerlendirerek “ Bir insan oy verdiği zaman aynı zaman da karşısına da yetki vermektedir.  Avrupa birliği uyum yasaları birliğinde bizim dinimiz hesabımız ayaklar altına alındı. Burada oy veren herkesin büyük bir vebali vardır” dedi.

“EMEKLERİMİZİN BOŞA GİTMEMESİ İÇİN MÜCADELE ETMEMİZ LAZIM”

AK Parti yatırımlarını eleştiren Saadet Partisi Elazığ 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Emre, bu yatırımların istihdama yönelik olmadığını söyleyerek “ Ülkede mal sahipleri zenginliklerine zenginlik katıyor. Karakoçan halkı fakirler fukaralar daha da dibe gidiyor. Erbakan hocamız vazifesini çok güzel yerine getiriyor. Gece gündüz demeden çalmadık kapı sıkmadık el Allah’ın izni ile şu 25 günlük süreci çok iyi çabalayıp emeklerimizin boşa gitmemesi için mücadele etmemiz lazım.

“BU SEÇİMLER GÜVEN VE HUZUR İÇİNDE OLSUN”

Saadet Partisi’ne yapılan eleştirilere cevap veren Saadet Partisi Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı M. Nedim Sadak, bütün sıkıntıların çözümü Saadet Partisi’nde olduğunu söyleyerek “ Her ortamda her fırsatta bizlere saygı göstermektedirler. Biz bu seçimleri herkes için huzurlu ve güvenli bir şekilde cenabı Allahtan niyaz ediyoruz. Biliyorsunuz Karakoçan’dan gelişen bir ilçemiz. Özelik ile gelir kaynağı hayvancılıktır. Özelik ile bugün Sırbistan’dan et ithal eder hale geldik” diye kaydetti.

“BUGÜNE KADAR NEDEN BUNU ÇÖZMEDİN”

Saadet Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı İbrahim Hacıbekiroğlu’da iktidarı eleştirerek “ Örneğin dışarıda TERÖR ülkeyi kavuruyor. Diyor ki iktidar olduğumuzda bu sorunları çözeceğiz. Ben bu sözleri dinlerken zaman zaman kendi kendime diyorum ki 15 yıldır sen bu ülkede iktidarsın. Bugüne kadar neden bunu çözmedin” şeklinde aktardı.


Konuşmaların ardından Karakoçan Saadet Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi dualarla açıldı.

Öte yandan, Saadet Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı İbrahim Hacıbekiroğlu,baba ocağı Sarıcan beldesine giderek vatandaşlarla buluştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 17:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137