Tangülü Ailesi’nin, hayatının baharında vefat eden çocukları için yaptırdıkları Abdullah Hakan Tangülü Özel Eğitim Merkezi’nde anma programı düzenlendi. 

Hayırsever Tangülü Ailesi’nin Elazığ’da yaptırdıkları okullardan biri olan ve 28 yaşında hayatını kaybeden Abdullah Hakan Tangülü, vefatının 23. Yıldönümünde okulun idareciler ve öğrenciler tarafından anıldı.

YILDIZ: HAYIRSEVER BİR AİLENİN ÇOCUKLARI DA HAYIRSEVER OLACAKTIR

Okul Müdürü Ahmet Yıldız, “Hayırsever Gönül İhsan Tangülü ailesi, çocuklarının üzüntüsünü hala yaşamaktalar. Genç yaşta kaybettikleri bir evlatları ve bunun anısını yaşatmak üzere okulumuza, çocuklarının Abdullah Tangülü ve beraberinde yurtdışında yaşayan Hakan Tangülü’nün adını vermiş bulunmaktalar. Elazığ kamu oyununda yakından tanıdığı Gönül İhsan Tangülü, eğitimde çok fazla katkısı olan, farklı zamanlarda Elazığ’ımıza çeşitli eğitim kurumları, okullar kazandıran bir aile. Hayırsever bir ailenin çocukları da hayırsever olacaktır. Ailelerinden onu görmüştür. Abdullah Tangülü, 14 yaşında babası ile birlikte iş hayatına başlamıştır. Çocuk denilecek yaşta. Ve ailesi ile görüştüğümüz zaman Abdullah Tangülü’nün en önemli özelliği hayırsever olduğu, kimseyi kırmadığı ve herkese yardıma koştuğu, tamamen iyi özelliklerle sıralanan biri olduğudur”dedi.

Program duaların ardından son buldu.

HABER: KEVSER ÖZ