AFAD İl Müdürlüğü Deprem Konutlarının Listesini Açıkladı

AFAD Elazığ İl Müdürlüğü tarafından Elazığ’da 24 Ocak 2020 depreminin ardından Yemişlik, Çatalçeşme, Zafran ve Karşıyaka Mahallesi’nde yapılan ve kuraları çekilen konutların hak sahipliği listesi açıklandı.

AFAD İl Müdürlüğü Deprem Konutlarının Listesini Açıkladı

24 Ocak depreminin ardından Elazığ’da yapımına başlanılan ve sona gelinen konutların kurası noter huzurunda 5 Mart tarihinde çekilmeye başlanmış ve 19 saat sonra kura çekimi sonlanmıştı.

Yemişlik, Çatalçeşme, Zafran ve Karşıyaka Mahallesi’nde AFAD ve TOKİ işbirliği ile yapılan büyük bir bölümü tamamlanan yaklaşık 4 bin 700 konut için karma kura çekilişi yapıldı.

KURA SONUÇLARI İLAN EDİLDİ

AFAD Elazığ İl Müdürlüğü tarafından kura sonuçları açıklandı.

AFAD İl Müdürlüğü tarafından açıklanan kura sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız…

KURA ÇEKİLİŞİ

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2021, 23:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Serkan Şahin
Serkan Şahin - 3 yıl Önce

Adaletsiz bir kura seçimi. Elazığın batı tarafında ikamet edenleri doğu tarafına. Doğu tarafında ikamet edenleri batı tarafına göç edilmesine mecbur bıraktıranları Allaha havele ediyorum.

milli
milli @Serkan Şahin - 3 yıl Önce

YAHU ŞU listeye T.C ile ulaşmak o kadar zormuydu

Haputi
Haputi @Serkan Şahin - 3 yıl Önce

Zaten arsanıza ev yapacaklar. Arsasına ev yapılanlara devlet ev yaptı daha neyin itirazı.

Serkan Şahin
Serkan Şahin - 3 yıl Önce

Sürsürü mh. İkamet eden 5 kişilik bir aile. Sonuç Çatalçeşme 2+1 şaka gibi. Yarın da çıkıp denilecek ailelere evleri teslim edildi. Yerin dibine batsın eviniz. Yuh diyorum başka bişey demiyorum.

erol
erol @Serkan Şahin - 3 yıl Önce

yıkılan arsalar nasıl bizim arkadaşım? yapılınca nasıl ikinci evimiz olacak? herkesin böyle mi sanıyorsun sen ? insanların yıkılan evlerinin arsasını toki evlerine saydırdı birçok kişi.. kraldan çok kralcısınız siz.

1967
1967 @Serkan Şahin - 3 yıl Önce

Yalan salla nasilsa bedava yorumlarını görünce kusasım geliyor

Yalan salla nasilsa bedava
Yalan salla nasilsa bedava @Serkan Şahin - 3 yıl Önce

Lan bu tokilerre hepimiz keyfi müracat etmedikmi negin tantanasi bu ? Hepimizin yikilan arsalari hala bizim degilmi mutahit yapınca 2. Evimiz olmayacakmi ? Madem herkesin arsasi yerinde duruyor yaptirin mutahite evlerinizi toki hakkinizdan vaz gecin . Ama olmaz toki de ayrica evimkz olsun istedigimiz yer olsun olmaz ise devlete saydiralim ama toki hakkimizdanda vaz gecmeyelim. oldu ya catalcesmeye zafrana yemislige uzay istasyonuda yapsinmi devlet ?

Gurbetçi
Gurbetçi - 3 yıl Önce

O terbiyesizlik ve devlete saygısızlık yapan ve "Elazığ sahipsiz" diyenler nerede yahu? Neredesiniz ha? Nerede. Utanın! Devlet şimdiye kadar bunca konut yaptı, ve daha da yapiyor. Ben listeye baktım başım döndü! Ulan şerefsizler!

Scarface
Scarface @Gurbetçi - 3 yıl Önce

Millet hakkını istiyor , sana laf mı düşer kavat

Lolipop Gurbetçi
Lolipop Gurbetçi @Gurbetçi - 3 yıl Önce

Mal mal yorum yapma avanak abdi bedavadan mı ev verdi herkesi borçlandırdı. Dağın başlarına ev yapmış. Merkeze uzak gidiş geliş sıkıntı. Milletin işine ters yani. Deprem virüs elazığı mahvetti nerdesin bilmiyorum ama gel Bi Elazığın son haline bak. Millet işsiz güçsüz. Her yer yıkık virane. Tamam mı godoşluk yapma gurbetçi...

Şavko zilfocu
Şavko zilfocu @Gurbetçi - 3 yıl Önce

Ola keko haglisen looou bonlar nankördür bonlar hoındir ganlarini tohlil etdürsünler hoo

Ergin
Ergin @Gurbetçi - 3 yıl Önce

Gurbetçi isimli zat Elazig muhafazakar miliyetçi bir sehirdir sen burada hukumete yaltaklanmana gerek yok zatan bunlari yazanlarin 7 gobek sülalesi ak partiye oyveren insanlar ama bu muameleyi hak etmiyorlar biz mantikli bisey diyoruz bizim ailemiz cocuklarimiz mezarliklarimiz dahi yemislik tarafinda bizi oraya verin gene ailesi catal cesmede olani oraya verin simdi benim babam tekerlekli sandalyeyle geziyor iki yasli suyu bitse su getirecek kimsesi yok artik niye cunku catal cesmeye cikmis kura biz orayi istemedik surgunemi işkenceyemi yolluyorsuz bune yanlis bune cahilce bir kura sistemi birakin eger bu haksizliga destek veren varsa
Allak onlari bizden bin beter etsin

Nailbey
Nailbey @Gurbetçi - 3 yıl Önce

Gurbetçi sen hangi cüretle bu şekilde konuşuyorsun?Yapılan evleri babalarının hayrına mı dağıttılar? İnsanlar para verip alıyor ne konuşuyorsun sen oradan???

Fatih
Fatih @Gurbetçi - 3 yıl Önce

Gurbetçi senden vatanseverlik öğrenecek değiliz. İnsanların hakkını savunması ne zamandan beridir devlet düşmanlığı olarak kabul görüyor? Oradayken bile A Haber izlemeye devam ediyorsun belliki.

Cemal
Cemal @Gurbetçi - 3 yıl Önce

Hadi ordan sende. gitmişsin yurtdışına oradan atıp tutuyorsun çok beğeniyorsan gel burada yaşa göreyim.İnsanların hakkını savunması doğrunun yanında olması devlete karşı geliyor anlamına mı geliyor ? Hakkını savunmayacak mı insanlar ? Niye siz 70 80 90 yıl öncesinde yapılan şeylerden dem vuruyorsunuz o zaman niye devlete laf etmemek aklınıza gelmiyor? İşine bak çok seviyorsan gitmeseydin. orada yaşam kalitesi yüksek bir ortamda yaşayıp burada insanların kırk kanaat bulup buluşturduğu paralarla satın aldıkları evlerde daha iyi yaşam şartlarda yaşama isteklerine haklarını savunmalarına karşı gelemezsin.

@zaza
@zaza @Gurbetçi - 3 yıl Önce

Kusura bakma. Ama haddini devleti suçlayanlar bilmeli! Devleti kötülemek, Şanlı Türk bayrağını kötülemektir. Gel avrupada yaşa sonra kümes ne olduğunu anlarsın! Üstelik deprem sigortası diye bir şey var. Niye yapmadınz?

@zaza
@zaza @Gurbetçi - 3 yıl Önce

Kusura bakma. Ama haddini devleti suçlayanlar bilmeli! Devleti kötülemek, Şanlı Türk bayrağını kötülemektir. Gel avrupada yaşa sonra kümes ne olduğunu anlarsın! Üstelik deprem sigortası diye bir şey var. Niye yapmadınz?

@Aslan
@Aslan @Gurbetçi - 3 yıl Önce

kümes gibi evlere yapmasına karşıyız diyorsun. Kabul ediyorum. Peki neden hepiniz imza toplayıp bu şikayetinizi Cumhurbaşkanlığına göndermiyorsunuz? Ya da en basiti. Belediye başkanlığına iletin. Neyi bekliyorsunuz? Mız mız edeceğine, gidin demokratik hakkınızı kullanın.

Aslan
Aslan @Gurbetçi - 3 yıl Önce

Devleti kötülemek değil kümes gibi evleri yapmasına karşıyız sahipsiz Elazığ

?
? @Gurbetçi - 3 yıl Önce

Adeletsiz bir kura çekimi sahipsiz Elazığ zafran çayda çıra ortada yok

Zaza
Zaza @Gurbetçi - 3 yıl Önce

Ağzını topla haddini bil kim oluyorsun da şerefsiz diye hitap ediyirsun ben para veriyorum sonuçta para verdiğim evde büyük çiçekler sterim 2 1 tavuk kümesi olmuş misafir geldiğinde boynumuz bükük kalacaz bu mu devletin yaptığı iyilik sahipsiz Elazığ

Gurbetçi
Gurbetçi @Gurbetçi - 3 yıl Önce

ha...şimdi beş kişi yorumumu beğenmedi, hala soruma cevap yok! Nasıl aciz insanlarsınız. Devleti kötülemek kolay değil mi?

Gurbetçi
Gurbetçi @Gurbetçi - 3 yıl Önce

O bu yorumu beğenmeyen üç kişiye soruyorum. Sizce Elazığ neden sahipsiz? Her şey ortada! Hadi konuşun!

Vur abaliya değil vur Elazığlıya
Vur abaliya değil vur Elazığlıya - 3 yıl Önce

Deprezedemiyiz ermenimiyiz benim ailem benim koyum benim yikilsn evim tum akrabalarim asagi demirtasta yani guney cevre yolunda sizbeni nefen catalcesmeye veriyorsunuz orayi isteyenlete verin aranin yerli halkina verin orayi bu nasil bir haksizliktir bu nasil bir mantiktir bunu vatandasin anasi aglamis zaten gel depremden kurtulanlarin kagasina sıkın bundan daha iyi Allah hemserilerime Adil yöneticiler nasip etsin

Kömür Han
Kömür Han - 3 yıl Önce

Hayırlı olsun .

Murat  Doğan
Murat Doğan - 3 yıl Önce

Yemislik 2. Kat 2+1 ile Çatalçeşme 3+1 değiştirmek isteyen olursa ulaşabilir. 05379300851

..
.. @Murat Doğan - 3 yıl Önce

No atın görüşelim

Zafran
Zafran @Murat Doğan - 3 yıl Önce

çatalçeşme 3+1 ile zafranı değiştirebiliriz isterseniz tabi

..
.. @Murat Doğan - 3 yıl Önce

Zafran zemin 2 1 ile düşünür müsünüz

Fatih budak
Fatih budak - 3 yıl Önce

Çatalçeşme 3. Kat 3 1 yemişlik ile değiştirilir TLF 05369707546

Sorun var
Sorun var - 3 yıl Önce

Konutlar yetmiyor diye Karşıyaka daki konutları eklendi peki soruyorum zafran 3+1 daireler nerede dahası zafranda 500 daire vardı 291 daire kuraya sokulmuş burası adalet


SIRADAKİ HABER

banner137