Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu'nun, Afrin ilçe merkezini tümüyle ele geçirmesinin ardından, güvenlik çalışmalarını sürdürüyor.

 

"ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN"

Açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu tarafından Afrin şehir merkezi kontrol altına alınmıştır. Mayın ve el yapımı patlayıcı arama çalışmaları devam etmektedir. Şehitlerimizin ruhu şad olsun." denildi.

HÜKÜMET BİNASINA TÜRK BAYRAĞI ÇEKİLDİ

Teröristlerden temizlenen ilçe merkezindeki hükümet binasına Türk bayrağı çekildi.

Afrin'e Türk bayrağını asan Mehmetçik, "Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 18 Mart Şehitler Günü'nde, Türk milletine ve tüm şehitlerimize armağanıdır." dedi.

Afrin'i kontrol altına alan Mehmetlerin zaferi kutlamak için oluşturduğu ay yıldız, havadan görüntülendi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin şehir merkezini tamamen kontrol altına alındığını duyurmasının ardından şehirde hareketli dakikalar yaşanıyor.

ŞEHRE TÜRK BAYRAKLARI DAMGA VURDU

Şehirin tamamen kontrol altına alınmasının ardından şehre Türk bayrakları dikildi. Mayın ve el yapımı patlayıcıların araması sürerken Mehmetçik yine gururumuzu kabartan bir olaya daha imza attı.

MEHMETÇİK AY YILDIZ OLUŞTURDU

Mehmetçik Afrin'de ay yıldız oluşturarak zaferi kutladı. Bölgede Türk askerinin ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO)'nun operasyonları tüm hızıyla sürüyor.