Ağar: Bugün Bir Kez Daha Terör Örgütlerini Lanetliyorum

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Zülfü Tolga Ağar, 18 Ağustos 2016 tarihinde Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan ve 3 polis memurumuzun şehit olduğu ve 225 kişinin de yaralandığı hain saldırının 3. Yıldönümü dolasıyla bir mesaj yayımladı.

Ağar: Bugün Bir Kez Daha Terör Örgütlerini Lanetliyorum

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan hain bombalı saldırının 3. Yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı.

AĞAR: BUGÜN BİR KEZ DAHA TERÖR ÖRGÜTLERİNİ LANETLİYORUM

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, “Elazığ İl Emniyet Müdürlüğümüze yönelik 18 Ağustos 2016 tarihinde bölücü terör örgütünün haince bombalı araçla düzenlediği saldırıda 3 polisimiz şehit olmuş, 220'den fazla kardeşimiz ise yaralanmıştı. O hain saldırının üzerinden tam 3 yıl geçti. Bugün bir kez daha terör örgütlerini lanetliyorum. Aziz şehrimiz yine o gün teröre karşı mili birlik ve beraberlik ruhunu tüm dünyaya göstermiştir. Allah, böyle acıları devletimize ve milletimize bir daha yaşatmasın. 18 Ağustos 2016 tarihinde saldırı sonrası yıkılan Emniyet Binamızın yerine seçim öncesi süreçte gündeme taşıdığımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a izah ederek talimatıyla beraber onaylanan Millet Bahçesi Projemizin yapımı tüm hızıyla devam etmektedir. İnşallah en kısa zamanda da bitirilecek olan Millet Bahçesinde hem şehitlerimizin anısı yaşatılacak hem de şehrimize bu sayede güzel bir açık alan kazandırılmış olacak. Büyük Devletimiz ve aziz milletimiz her zaman birlik ve beraberlik içinde yürümeye devam edecektir. Hain terör örgütlerini bir kez daha lanetliyor, Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137