AGD’den “Hızlı Olan Kazanıyor” Yarışması

AGD Ortaokullar Komisyonu tarafından evrene, çevreye, insanlara ve kendine karşı sorumluluklarının farkında; tarihine, çağına ve yarınlara duyarlı; kardeşliğin, merhametin, sevginin ve iyiliğin yaygınlaştırılmasında emek sahibi; adaletin tesisinde kararlı; bilgili, inançlı ve çalışkan bir nesil yetiştirmenin gayretinde olan bir gençlik ideali ile yıl içerisinde bir çok etkinliğe imza atıyor.

AGD’den  “Hızlı Olan Kazanıyor” Yarışması

Öğrenciler, hem yarışıp hem de kazanmanın keyfini “Bil-Kazan” yarışması ile tadıyor.

Anadolu Gençlik Derneği Ortaokullar Komisyonu’nun düzenlediği online bilgi yarışmasında ortaokul öğrencileri kendi seviyelerine yönelik hazırlanan sorulara en hızlı şekilde cevap vererek ödülleri kazanmaya çalışıyor.

Geçtiğimiz aylarda Genel kültür ve Erbakan özel sezonunda düzenlenen yarışmaya ortaokul öğrencileri yoğun katılım gösterdi.

Coğrafyadan, spora, matematikten, genel kültüre, sanattan, tarihe, dini bilgilerden, fen bilimlerine, birçok alandan gelen sorular ile öğrenciler bilgilerini pekiştirirken, geçtiğimiz yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

AGD Ortaokul Komisyonu bu hafta da gerçekleşen Çanakkale özel sezonu ile gençliğe Çanakkale’nin önemini bir kez daha hatırlattı.

AGD Kaşif Grupları öğrencilerinin katıldığı yarışmada Çanakkale Zaferi, Çanakkale’de destan yazan şehitlerimiz ve askerlerimiz, Çanakkale savaşının önemi ile ilgili sorular yer aldı.

Yarışma düzenli aralıklarla Kahoot uygulaması üzerinden gerçekleştirilmeye devam ediyor. Bu ayın birincisine akıllı saat, ikincisine akıllı bileklik, üçüncüsüne kulaklık ödül olarak verilecek. Bil-Kazan yarışması ve diğer etkinlikler hakkında bilgi için AGD Ortaokullar Facebook ve Instagram hesaplarını takip edebilir, Ortaokul öğrencisi iseniz; kesifkasif.com üzerinden yarışmaya katılım sağlayabilirsiniz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137