Her yıl ara tatilde düzenlenen kış etkinlikleri bu yılda geliştirilen faaliyetlerle devam ediyor.

AGD Kadın Kolları Ortaokul ve Lise Komisyonlarının düzenlemiş olduğu etkinlikler içerisinde hem temel dini bilgiler pekiştiriliyor, hem de sosyal etkinlikler yer alıyor.

Online olarak gerçekleştirilecek olan “E- Kış Etkinlikleri’nde örnek şahsiyetler, sosyal faaliyetler, atölye çalışmaları, film ve kitap kritikleri gibi eğitimler olacak.

Tüm Türkiye’de ve Kıbrıs’ta gerçekleşecek E-Kış Etkinliklerine kayıtlar http://www.agdkadinkollari.com/ sitesinden yapılabilecek.

Yoğun emeklerle hazırladıkları etkinliklerin öğrencilerle buluşmasını bekleyen AGD Kadın Kolları Başkanı Merve Aydın Küçük, “E-Kış Etkinlikleriyle pandemi sürecinin öğrenciler üzerinde oluşturduğu sıkıntı ve stresini dağıtmayı, öğrencinin sosyalleşmesini ve üretkenliğini arttırmayı amaçlıyoruz. Bunun yanı sıra öğrencinin doğruyu yanlıştan, iyiyi kötüden, güzeli çirkinden ayıran şuurlu bir genç olması için yetiştirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Tüm Türkiye’de ve Kıbrıs’ta ara tatilde düzenlenecek olan E- Kış Etkinliklerine kayıtlar alınmaya başlandı. Son Başvuru tarihi 24 Ocak ….