Yıllar önce Babası Öztürk Acavit ve abisi Levent Acavit’i ambulanslarda yaşanan sıkıntılardan dolayı kaybeden işadamı Devrim Acavit, Ağın Belediyesi’nde ambulans olmadığını öğrenince, başka insanların da kendisi gibi mağdur olmaması için ilçe belediyesine hasta nakil aracı hediye etti.

CIDIROĞLU: HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Ağın Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu, “;Devrim Bey’e ilçemize yaptığı bu hayırlı hizmet için teşekkür ediyorum. Hasta nakil aracı, ambulans çok amacı. İnşallah kullanılacaktır. Ağın insanına, Ağın’a yaptığı hizmet için Allah razı olsun diyoruz. Biz teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu işe vesile olan Mehmet kardeşime, Ali Başkan’ıma da bu işe vesile oldukları için, Devrim Bey onun dostu olduğu için çok teşekkür ediyorum. Ağın için önemli bir fırsat. Ağın’a yapılan her olumlu işte biz duacıyız, destekçiyiz. Her zaman yanlarındayız” ifadelerini kullandı.

USLU: ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, “Herkes Ağın için elini taşın altına koyuyor. Devrim kardeşimiz Erzincanlıdır, Ağın için neler yapabilirim diyorsa bütün arkadaşlarımızda aynı düşüncelerde. Bu da bizi çok mutlu ediyor, Allah razı olsun. Şeref verdiler. Allah bin kere razı olsun” şeklinde konuştu.

ACAVİT: İYİ GÜNLERDE KULLANSINLAR

İş Adamı Devrim Acavit, “En başından beri seçim kampanyasının sözü; ‘Ağın, Ali Uslu’ya, Ali Uslu’da Ağın’a emanet’ Ben seçim sürecinde çok defa aradım. Bir ihtiyacın var mı? Yardımcısı olacağımız bir şey ar mı diye. Hepsinde teşekkür etti. Hiçbir şey istemedim.  Ben kendim Ağın İlçesi’nde hastane nakil aracı olmadığın, belediyenin bir ambulansının olmadığını araştırdım, cenaze aracıyla alakalı bir seçim kampanyasını sosyal medyadan gördüğümde ambulansı aldım ve Ali Uslu’ya hayırlı olsun diye resimlerini attım. Allah razı olsun o da dileklerini iletti. Şunu söyleyeceğim; ben ambulansta yazan Öztürk Acavit ve Levent Acavit annem ve babam ben onları kaybettiğimde ambulansla taşıyamadım. Kapının önünde duran bir ambulansla kalp elektro cihazı çalışmadığı için diğer bir hastaneye bile sevk edemediler. İkisinde de aynı sıkıntıyı yaşadım. Belki insanlar iye ambulans diye düşünecek, belki daha farklı ihtiyacı var bu belediyenin ama bu benim için bir ukdeydi. İnşallah iyi anlarda, iyi günlerde kullansınlar derim. Bu ambulans; can kurtarsın” dedi.

ÖZKAN: TEKRAR KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİTYORUZ

Hasta nakil aracının ilçeye gelmesinde aracı olan İş Adamı Mehmet Özkan, “Devrim arkadaşımız İstanbul’da kendileri ticaretle uğraşıyorlar, iyi bir iş adamımızdır. Onlarda Ağın ilçesi için, Ali abi için özellikle ne yapabiliri? Nasıl bir şey yapabiliriz dedik. O da bu konuda ailesiyle ilgili bir sorun yaşadığı için Ağın için böyle bir şey yapmamız gerektiğini söyledi. Ve daha sonradan Ali Abiyede bunu bildirdik. Sağ olsun o da böyle bir şeyin iyi olacağını söyledi. Bu konuda tekrar kendilerine teşekkür edityoruz ilçemize katkı sunduğu için. Sayın Kaymakamımızda bu konuda çok duyarlı. İlçemiz için gerçekten önemli başarılar elde ediyor ve gayet güzel çalışmalar yapıyor. Ona da ayrıyeten teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İş Adamı Devrim Acavit’e katkılarından dolayı, Kaymakam ve Belediye Başkanı tarafından plaket takdim edildi.

HABER: SITKI TAŞEL