Ahde - Vefa Derneği’nde Bünyamin Eroğlu’nu Anma Programı

Ahde – Vefa Derneği tarafından Elazığ’ın Duayen Sanatçılarından Merhum Bünyamin Eroğlu için anma programı düzenlendi.

Ahde - Vefa Derneği’nde Bünyamin Eroğlu’nu Anma Programı

27 Temmuz’da hayatını kaybeden Elazığ’ın böyük ağabeyi Sanatçı Bünyamin Eroğlu için Ahde Vefa Derneği tarafından anma programı düzenlendi.

Gerçekleşen programa, Ağın Belediye Başkanı Yılmaz Serttaş, Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, HAZARSAM Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban ve çok sayıda davetli katıldı.

EROĞLU: ÜLKÜCÜ CAMİADAKİ BÜTÜN BÜYÜKLERİMİZİN TAMAMI YANIMIZDAYDI

Programa katılan Bünyamin Eroğlu’nun oğlu Fatih Eroğlu, “2 Mart’ta kriz geçiren babamın 47 günlük İstanbul süreci ve 100 gün süren Elazığ sürecinde Ülkücü camiadaki bütün büyüklerimizin tamamı yanımızdaydı. Hepinize teşekkür ediyoruz. Bu süreçte yanımızda olan taziye, cenaze döneminde herkesten Allah’tan razı olsun” dedi.

ÇİÇEK: ARKADAŞI İÇİN DE CANINI VERECEK KADAR FEDAKAR BİR ARKADAŞIMIZDI

Programa konuşmacı olarak katılan Raif Çiçek, “Bünyamin kardeşimin çok güzel özellikleri vardı. Biz Elazığ Cezaevinde şahsi olaylar nedeniyle bizi Hakkari cezaevine sürdüler. Uzun zaman sonra cezaevine gittik. İsrail Bey’de vardı, Bünyamin Bey’de vardı. Tabi orası tehlikeli bir cezaeviydi. Biz Cezaevine gittikten birkaç saat sonra beni idareye çağırdılar. Baktım Bünyamin cağların önüne gitmiş, diyor ki Abi sen burada kal ben gideyim ne olur ne olmaz. Tehlikeli bir şey varsa bana olsun, sana olmasın. Arkadaşı için de canını verecek kadar fedakar bir arkadaşımızdı. Öyle kendi bencil, çıkarcı, menfaatçi bir insan değildi” şeklinde konuştu.

TURAN: DÜRÜST, ŞAHSİYETLİ, KARAKTERLİ, KENDİNİ YETİŞTİRMİŞ BİR ARKADAŞIMIZDI

Nejdet Turan, “Bünyamin gerçekten dürüst, şahsiyetli, karakterli, kendini yetiştirmiş bir arkadaşımızdı. Ortamcı Raif Ağayla ben biraz daha agresif işler yapıyorduk, o hep ben Raif Ağa’dan ayrıldıktan sonra özellikle hemen beni alırdı aman bir şey olmasın diye hep engellemeye çalışırdı” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 5 yıl Önce

ALLAH RAHMET EYLESİN.MEKANIN CENNET OLSUN.BÜNYAMİN ABE NUR İÇİNDE YAT

SIRADAKİ HABER

banner137