Transfer engelini kaldıramadığı için kadrosuna takviye yapamayan Bordo-Beyazlı ekibimiz, sezon sonunda takımdan ayrılan Kaleci Ahmet Sabri Fener’i ilimize getirdi. Tecrübeli kalecinin Başkan Selçuk Öztürk ile görüşerek son kararını vereceği öğrenildi.

2 Eylül’de sona erecek olan 1. Transfer ve Tescil Dönemi öncesinde transfer engelini kaldıramadığı için kadrosuna takviye yapamayan Bordo-Beyazlı ekibimiz, çözümü herhangi bir kulüple anlaşmayan eski oyuncularında buldu.

Bu bağlamda geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Adana Demirspor’dan transfer edilen ve sezonun sona ermesinin ardından takımdan ayrılan Kaleci Ahmet Sabri Fener, Başkan Selçuk Öztürk’ün daveti üzerine Elazığ’a geldi.

Birevim Elazığspor ile olan 1 yıllık mukavelesine rağmen alacakları ödenmediği için sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan ayrılan ve yeni sezon öncesi herhangi bir kulüple anlaşamayan tecrübeli kaleci, yeni sezon hazırlıklarını ise Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği’nin kampında yürüttü. Başkan Selçuk Öztürk ile bugün bir araya gelmesi beklenen Ahmet Sabri Fener’in önemli bir aksilik yaşanmaması durumunda yeni sezonda yeniden Birevim Elazığspor forması giymesi bekleniyor.

Öte yandan Başkan Öztürk’ün, Abdulkadir Kayalı’yı da ilimize davet ettiği öğrenilirken, bu futbolcuyla da yeniden anlaşma zemini aranacağı ifade ediliyor.