Gençlik Spor Müdürlüğü İl genelinde spora ve sporcuya verdiği destekler neticesinde aldığı  başarılar gurur verici.

İl Müdürü Abdulsamet Eren, Spor Şube Müdürü Alattin Özdemir, Güreş İl Temsilcisi Suat Uludağ, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz Güreş Antrenörlerimiz İlyas Peker – Mehmet Peker, Türkiye 3.sü Yunus Emre Canpolat TEİAŞ Bölge Müdürü Ahmet Saraç’ı makamında ziyaret ederek, Canpolat’a hediyesi takdim edildi.

SARAÇ: SPORCUMUZU YÜREKTEN KUTLUYORUM

Kulüp Başkanı Ahmet Saraç, “TEİAŞ Gençlik ve Spor Kulübü olarak, Güreş Takımı Kulübümüz ve Elazığ için yüz akı olan Greko-Romen Avrupa ve Dünya şampiyonası Milli Takım Hazırlık Kampı için yapılan elemelerde sporcumuz, Yunus Emre Canpolat'ın 57 kg da Türkiye 3.ülüğü derecesi ile Milli Takım Hazırlık Kampına seçilmesine dolayı, Antrenör İlyas Peker Hocamızı, Sporcumuz ve Güreş Takımımızı yürekten kutluyorum. Bugün Yunus Emre’ye takdim ettiğimiz ödül verilen emeklerin ve elde ettiği başarının küçük bir nişanesi olarak görüyor, bir kez daha genç sporcumuzu yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" diye kaydetti.

EREN: TÜRKİYE’MİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİNE İNANIYORUZ

İl Müdürü Abdulsamet Eren, "Öncelikle Yunus Emre’yi başarısından ötürü kutluyorum. Başarılı sporcularımızın Türkiye’mizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz ve güveniyoruz. Sporcularımızın aldığı başarılar bizleri fazlasıyla gururlandırıyor, şehrimize dönen her derece Milli Takım kadrosuna sporcu olarak gidiyor. TEİAŞ Spor Kulübüne çalışmaları için İl Müdürlüğümüz Antrenörleri İlyas Peker – Mehmet Peker katkı sunmaları açısından görevlendirerek, Her zaman dile getirdiğimiz gibi temennimiz bu Şehrin çocuklarını en önde görmek Madalyaları toplamak ve derece alarak dönmeleridir. Bugün TEİAŞ Bölge Müdürümüz Sn. Ahmet Saraç’ın spora vermiş olduğu desteği bazı kamu kurumlarından görmekteyiz, buradan çağrımı yenileyerek ilimizdeki bir çok başarılı sporcuları ve ilimizde spor yaparak bir yere gelecek bir çok sporcumuz var bunların Yetenek Taramaları programı ile seçilip sporu tabana yayarak yaygınlaştırmak istiyoruz. Tüm Kamu Kurum Müdürlerinin bizlerle irtibat halinde olmaları halinde bir çok branşta kendilerine yardımcı olacağımızı spor tesislerimizi açacağımızı sporcu ve antrenör desteği vererek te birlikte ilimizin gençliğine hizmet edebileceğimizi yenilemek istiyorum. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak tesislerimizle gençlerimizin yanında yer alarak hem maddi hem de manevi olarak her daim desteklerimiz artarak devam edecek, sporcularımızın aldığı başarılar neticesinde verdiğimiz değer, şehrimizin çocuklarını spora teşvik edecektir. Bu bağlamda da bir kez daha kıymetli desteklerinden Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza Milletvekillerimize TEİAŞ Bölge Müdürümüz Ahmet Saraç’ Antrenörlerimiz İlyas Peker – Mehmet Peker hocalarımıza şükranlarımızı sunuyor, Yunus Emre Canpolat’ı başarılarından dolayı kutluyor, Milli Takım yolunun açık olmasını diliyorum" dedi.