Ahmet Uygur Boks Şampiyonası Sona Erdi

Elazığ’da 03-09 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Ahmet Uygur Gençler Ferdi Boks Türkiye Şampiyonası, Genç Erkekler Final müsabakaları sona erdi.

Ahmet Uygur Boks Şampiyonası Sona Erdi

03-09 Eylül tarihlerinde Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonuna gerçekleşen müsabakalarda 61 İl, 133 Kadın sporcu, 409 Erkek sporcu olmak üzere toplamda 542 sporcunun katılımıyla Ahmet Uygur Gençler Ferdi Boks Türkiye Şampiyonası, Genç Erkekler Final müsabakaları ile nihayete erdi.

Elazığ ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyonda Federasyon Temsilcileri, Hakemler teknik ekip antrenör ve sporcularla birlikte Binden fazla misafiri ağırladığımız müsabaka 10 Eylül günü gerçekleştirilen programla sona erdi.

EREN: MEMNUN AYRILMALARI HUSUSUNDA ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK

İl Müdürü Abdulsamet Eren Yaptığı açıklamada,  ilimizde Boks sporuyla alakalı uzun zamandır hem Türkiye Şampiyonası hem de Ulusal müsabakalar gerçekleştirilmiyordu, Boks kültürünün Elazığ’da geçmişe dayandığını biliyoruz, bu anlamda Elazığ’da yapılması için Federasyonumuz ile birlikte kararlaştırdıktan sonra organizasyonun hazırlıklarına başladık. Organizasyon süresince misafirlerimizi yurtlarımızda ağırladık, memnun ayrılmaları hususunda elimizden geleni yaptık. Şehrimizi temsilen müsabakalara katılan Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcularımızdan 2. 67 kg. Emirkan Güçlü, 3.lerimiz 48 kg. Gökhan Uluağaç ve 86 kg. Hakan Ozan ve Antrenörümüz Cemil Döndü hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, Sporcularımızı yürekten kutluyorum. Tabi bu vesileyle de 61 Şehirden katılan 542 sporcumuza da ayrıca teşekkür ediyor başarılar diliyorum. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emekleri olan Başta Sayın Valimiz Erkaya Yırık Olmak Üzere Belediye Başkanımız sayın Şahin Şerifoğulları’na, Üniversitemiz spor salonun kapılarını açan ve personelleriyle bizlere destek olan Fırat Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. sayın Fahrettin Göktaş’a İl Özel İdaresine, ASKF Başkanı Sn. Mustafa Gür’e ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Dövüşçü
Dövüşçü - 3 yıl Önce

İyi boks yaptık sağolun valla çıktım gaziye gaza geldim ona buna aparkat kroşe atasım geldi yav

SIRADAKİ HABER

banner137