Ahsen Duran Dünya Şampiyonasında

Muaythai Federasyonun 2021 faaliyet programında yer alan Büyükler U23 Dünya Muaythai Şampiyonasında hem ilimizi hem de ülkemizi temsil edecek olan Milli Sporcu Ahsen Duran Tayland Bangkok yolcusu.

Ahsen Duran Dünya Şampiyonasında

4-12 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan müsabaka öncesi Duran, İl Müdürü Abdulsamet Eren’i ziyaret etti.

Milli Sporcu Ahsen Duran yaptığı açıklamada; Ben Ahsen Duran Elazığ Kovancılar ilçesinde doğdum, spor hayatımı Kovancılarda devam ettirip şuan Gümüşhane Üniversitesi Besyo 2. Sınıf öğrencisiyim.

Spor hayatına Kovancılarda başladım hala devam ediyorum. Dünya Şampiyonasına davet benim için gurur verici bir his, İnşallah istediğim başarıyı orda elde ederim ve şampiyon olarak dönerim.

Ben emeklerinden dolayı Sait Uygur hocam ve İl Müdürümüz Abdulsamet Eren’e destekleri için çok teşekkür ediyorum, dedi.

EREN: MÜSABAKADA BAŞARILAR DİLİYORUM

İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “Ahsen kızımızın sevincini paylaşıyoruz, 4-12 Aralık’ta Bangkok’ta gerçekleştirilecek müsabakada başarılar diliyorum. Kurumumuz olan gereken hassasiyeti gösteriyoruz, Kovancılar ilçemizde yenilediğimiz Kapalı Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve Sentetik Sahasını hazır hale getirdik sporcularımızın daha rantabl bir ortam da antrenman yapmaları için. Bir kez daha Dünya Şampiyonasına gelmesinde emekleri olan Sait Uygur hocamızı ve Ahsen Duran kızımızı tebrik ediyor, başarılarının devamı ediliyorum, Yolları açık olsun” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Milletvekili aday aday Samet Eren
Milletvekili aday aday Samet Eren - 2 yıl Önce

Seçim yaklaşıyor ve adaylardan biri de hergün haberlere nasıl çıkarım diye düşünen Spor müdürü. Eski il müdürleri ne çekti bundan???

ELAZIĞLI
ELAZIĞLI - 2 yıl Önce

adama karşı nötr düm. bu suphinin çamur atmaları yüzünden adamı sevmeye başladım. suphiye iki koyun teslim edilmez . kibirli boş bir insan. bide sanki adama aday olmak yasakmış . aday olması söz konusu olamazmış gibi kibirli bir ülup ile çamur atmaya çalışmalar falan..600.000 elazığlıdan isteyen aday olur eleştirmek kimsenini hgaddine değil

bingölden gelip çamur ile adamın aday olmasını mı engelleyeceksiniz.

Kendini savunacak duruma düştün
Kendini savunacak duruma düştün @ELAZIĞLI - 2 yıl Önce

Bu şehirde 1 sevenin Yok ki seninle ilgili olumlu yorum yazsın. Kendini savunacak duruma düştün. Bu iyi günlerin, mevla ne eyler göreceğiz. Az ah almadın bunlar kimsenin yanına kalmaz. Milleti yerinden ettin.

SIRADAKİ HABER

banner137