Aileler, Çocuk Alerjileri ve Obezite Konusunda Bilgilendirildi

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Yusuf Deniz, minikleri ve aileleri, çocuk obezitesi ve alerjik hastalıklar konusunda bilgiler verdi.

Aileler, Çocuk Alerjileri ve Obezite Konusunda Bilgilendirildi

Mediline Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Yusuf Deniz, İlksen Anaokulu velilerini ve minikleri, çocuk obezitesi ve alerjik hastalıklar konusunda bilgilendirdi.

NAZİK: ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIĞINI ÇOK ÖNEMSİYORUZ

Anaokulu Kurucu Müdürü İlksen Nazik, “İlksen Anaokulu olarak çocuklarımızın sağlığını çok önemsiyoruz. Bugün burada Mediline Hastanesi’nden çocuk doktoru sayın Yusuf Deniz beyefendiyi ağırlıyoruz. Çocuklarımız için çok önemli olan özellikle ebeveynlerimizin en büyük sorunlarından biri olan çocuk obezite ve çocuk alerji konusunda bilinçli velilerimize bu konuyla ilgili bilgilendirme yapacak kendisi” ifadelerini kullandı.

DENİZ: VERİMLİ VE GÜZEL BİR SEMİNERİMİZ OLDU

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Yusuf Deniz, “Velilerimizle beraber bir seminer tarzında görüşmemiz oldu. Kendilerine çocukluk çağında görülebilecek olan çocukluk obezite ve çocukluk alerjileri konusunda bilgi verdik ve ayrıca çocukluk döneminde özellikle okul öncesi ve anaokulu döneminde çocuklarımızın sık karşılaşabileceği sorunlar hakkında bilgiler verdik. Verimli ve güzel bir seminerimiz oldu” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137