“Ak Kadınlar Yerli Üretir, Milli Tüketir Ekonomiye Destek Verir” Etkinliği Düzenlendi

Ak Parti Kadın Kolları İl Teşkilatı tarafından Belediye İş Merkezi’nde “ak kadınlar yerli üretir, milli tüketir ekonomiye destek verir” kermesi düzenlendi.

“Ak Kadınlar Yerli Üretir, Milli Tüketir Ekonomiye Destek Verir” Etkinliği Düzenlendi

AK Partili Kadınlar, Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak “AK Kadınlar yerli üretir, milli tüketir ekonomiye destek verir” etkinliği düzenledi.

Programın Elazığ’daki ayağını gerçekleştiren Kadınlar Kolu İl Teşkilatı, Belediye İş Merkezi’nde kadınların el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı bir sergiyi açtı.

 GÜLERSEM ÇOPUR : “AK KADINLAR YERLİ ÜRETİR MİLLİ TÜKETİR EKONOMİYE DESTEK VERİR”

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gülersem Çopur, kadınların yaptıkları eserlerin ekonomiye katkı sağlaması için satış ortamı oluşturduklarını söyleyerek “ 12- 18 tarihleri haftasında kutlanan tutum, yatırım ve davranış haftası kapsamında 81 ilimizde eş zamanlı olarak AK Parti Kadın Kollarımız organizasyon düzenlemiş bulunmakta. Amacı toplumsal bilincin oluşması ve yerli malı tüketiminin bilinçli olarak artmasıdır. Kadın girişimciler ve evlerinde amatör ruh olarak yapan hobi olarak üreten yapıp satış imkanı bulamayan kadınlarımızın, el emekleri ürünlerinin satılabilmesi için bir ortam hazırladık. Kadınlarımızın ev ve ülke ekonomilerine katkıda bulunmaları için AK Parti her daim kadın girişimcilere destek olmuştur. Teşviklerde bulunmuştur. Ak kadınlar yerli üretir milli tüketir ekonomiye destek verir. Burada hanımlara imkan tanıdık kendi yaptıklarını kendileri satacaklar” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları da, birbirinden farklı ürünleri ortaya çıkaran kadınları tebrik ederek “ Bu tür haftalarda Türk malı yerli malı bilincinin oluşması ve aynı zamanda da toplum bilincinin toplumda yaygınlaşması açısından çok önemli. Ben burada birbirinden güzel eserleri ortaya koyan saygıdeğer hanım efendilere saygılarımı şükranlarımı arz ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
23
23 - 5 yıl Önce

Ak erkekler iyi ihale alır iyi para kazanır

elazığlı
elazığlı - 5 yıl Önce

yeyin yeyin bu dünya sizede kalmaz topragın dibide varrrrrrrrrrrrrrrrr

Kayahan
Kayahan - 5 yıl Önce

İthal ettiğimiz gıdalardan sadece bazıları: Balık ve deniz ürünleri, işlenmiş meyve ve sebze, atıştırmalık gıda, süt ve süt ürünleri, et, kıyma, tavuk, ayçiçeği, arpa, buğday, mısır, pirinç, çay, kuru fasulye, nohut, incir, zeytinyağı, üzüm, domates, soya, fındık, kayısı, limon, portakal, pamuk, ceviz... Söz konusu bu "yerli" ürünlerle harika şekilde yemek yapıp tüketebilirsiniz. Afiyet olsun.

SIRADAKİ HABER

banner137