AK Lise Heyetinden Medya Grubumuza Ziyaret

AK Parti Gençlik Kolları Lise Birimi, medya grubumuzu ziyaret ederek, medyadaki öğretmenlerimiz diyerek, çalışanlarımıza karanfil verdi..

AK Lise Heyetinden Medya Grubumuza Ziyaret

AK Parti Gençlik Kolları Lise Birimi Başkanı Murathan Çelik,  AK Lise Hanım Komisyon Başkanı Helenur Karakaya ve Seçim İşleri Başkanı Mehmet Ali Kahvecioğlu medya grubumuzu ziyaret etti.

24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle okulları gezip, bilinçli bir nesil yetişmesine en büyük desteği olan öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayan teşkilat üyeleri, bir farkındalık oluşturmak amacıyla da medyadaki öğretmenlerin de öğretmenler gününü kutlamak amacıyla medya grubumuzu ziyaret ettiler.

elazigsonhaber.com editörü Kevser Öz, ziyaretçilerimize medya grubumuzu gezdirdi, birimleri tek tek anlattı.

Heyet daha sonra Genel Yayın Yönetmeniz Zeki Akbıyık ile bir araya geldi.

ÇELİK: MEDYA KURULUŞLARINI DA ZİYARET ETTİK

AK Parti Gençlik Kolları Lise Birimi Başkanı Murathan Çelik, “24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bilinçli bir nesil yetişmesine örnek olan öğretmenler gününü kutlayarak onları ziyaret ettik.  Ve ayrıca medyada bilgi alışverişinde bulunmamızı sağlayan öğretmenlerimizin de öğretmenler gününü kutlayarak onları medya kuruluşlarını da ziyaret ettik. Kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

KARAKAYA: KENDİNİ GELİŞTİRMİŞ BİR KANAL VAR ELİMİZDE

AK LİSE Hanım Komisyonu Başkanı Helenur Karakaya, “Elazığ için baya gelişmiş, kendini geliştirmiş bir kanal var elimizde. Bizimle çok ilgili oldunuz. İlgi ve alakalarınız için çok teşekkür ederiz” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137