AK Parti 4 SKM Daha Açtı

AK Parti yerel seçimler öncesinde Bükardı, Üçocak, Erimli beldelerinde ve Alacakaya ilçesinde seçim koordinasyon merkezi açtı. Açılışlara katılan İl Başkanı Ramazan Gürgöze, seçimlerde 20’de 20 hedeflerini yineledi.

AK Parti 4 SKM Daha Açtı

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı, 31 Mart Yerel seçimler öncesinde ilçe ve beldelerde seçim koordinasyon merkezleri açmaya devam ediyor.

BÜKARDİ BELDESİ SKM AÇILIŞI

AK Parti, Bükardı beldesinde seçim koordinasyon merkezi açtı. Açılışa İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve teşkilat üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

GÜLŞEN: İL BAŞKANIMIZIN SAYESİNDE GERÇEKLEŞTİ

Açılışta konuşan Ak parti Arıcak İlçe Başkanı Nadir Gülşen, “Bu yakın tarihte biliyorsunuz belediye meclis encümenleri açıklandı ilin. Burada Üçocak’tan bir kızımı bir de Çavuşdere köyümüzden bir gencimiz şu anda Elazığ Belediyesi’nde Allah nasip ederse Belediye Meclis Üyesi olacaklar. O da çok değer verdiğimiz İl Başkanımızın sayesinde gerçekleşti. Kendisine çok teşekkür ederim, Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

GÜRGÖZE: ŞU ANDA ÇOK GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE TEMSİL EDİLİYORLAR

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “İnanıyoruz ki hem Bükardı merkezden hem de şu anda içinde bulunduğumuz Yaylabaşı’ndan Yusuf Karun kardeşimize çok güçlü bir destek çıkarak Bükardi’nin AK Partili belediye tarafından idare edilmesini sizler sağlayacaksınız. İktidar partisinin belediye başkanının normal kendi kaynaklarının dışında iktidarın desteği de çok daha güçlü hizmetler alabilir. Bunu her vesileyle ifade ediyoruz. Geçen dönem bir talihsizlik oldu, inkitaya uğrayan bir dönem oldu daha doğrusu. Ama bu dönem inşallah Allah nasip ederse sizlerin desteğiyle belediye başkanımızı seçtikten sonra biraz önce gelirken mahallelerde duran vatandaşlarımızı yol boyunca bizleri görmek isteyen, bizlerinde kendileriyle kucaklaşmak istediğimiz kardeşlerimiz, hemşehrilerimiz, büyüklerimiz oldu, onlarla konuştuk. Bu bölgenin bundan sonra çok önemli hizmetler yapıldığı, bu bölgede yaşayan insanların kendilerini ifade etmekte ulaşabilecekleri hiçbir yer yokken şu anda çok güçlü bir şekilde temsil ediliyorlar” şeklinde konuştu.

ÜÇOCAK BELDESİ SKM AÇILIŞI

AK Parti SKM açılışlarına Üçocak Beldesi ile devam etti.

YEGÜL: BU İŞLERİMİZİ BİTİRMİŞ OLACAĞIZ

Üçocak Belediye Başkanı ve adayı Yılmaz Yegül, “İnşallah Allah nasip kısmet ederse sizlerin desteğiyle, sizler bu görevi bize layık görürseniz 31 Mart 2019’da bu görevi bize de verirseniz geri kalanı da inşallah Allah-u Teala nasip ederse bu işlerimizi bitirmiş olacağız” dedi.

GÜRGÖZE: HİZMETLERİN TAMAMININ DA YERİNE GELECEĞİ KONUSUNDA TEMİNAT VERİYORUZ

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ise, “Altyapı sorununun çözüldüğü belde sayısı Türkiye’de kaç tanedir acaba? Ki Elazığ’da da aynı şekilde altyapı sorununun çözüldüğü, üstyapı problemlerinin neredeyse kalmadığı, sadece biraz önce Bükardi’ye giderken Haberci Mahallesi’nin biraz yol sorunları kaldı onu da Allah’ın izniyle sizlerin de 31 Mart’ta Yılmaz Başkan’ımıza vereceğiniz en güçlü destekten sonra en kısa süre içerisinde çözüleceğini buradan taahhüt ediyoruz. Hem buradaki sıkıntıların geri kalan üstyapıdaki gerek kilitli parke gerekse asfalt yolların ve gerekse diğer hizmetlerin en kısa süre içerisinde en geç bu yıl içerisinde 2019 yılı içerisinde bu hizmetlerin tamamının da yerine geleceği konusunda teminat veriyoruz” diye kaydetti.

ARICAK İLÇE BAŞKANLIĞI ZİYARET

Öte yandan AK parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve beraberindekiler Arıcak ilçesinde de ilçe başkanlığını ziyaret etti.

GÜLŞEN: İL BAŞKANIM BİZİM BEŞİNCİ MİLLETVEKİLİMİZ

İlçe başkanı Nadir Gülşen, “AK Parti’nin hizmetleri de saymakla bitmez arkadaşlar. Yani altyapısından üstyapısından her kouda bize destek olmuştur. Şu anda malumunuz biliyorsunuz bu yolumuz yine AK Parti zamanında açıldı. Ama şimdiki yolumuzda yine AK Parti döneminde belediye başkanımızda, giden il meclis üyelerimize, milletvekillerimize hele hele İl Başkanım yani en sona bıraktım, İl Başkanım bizim beşinci milletvekilimiz. Bize çok emeği var, katkısı var. Bu yolumuzun böyle 10 kilometresi bu güzelliğiyle inşallah geri kalanı da bu şekil yaprak bir huzura, refaha kavuşuruz” diye ifade etti.

YILDIRIM: HİZMETLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLACAĞIZ

Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım da, “İnşallah sizlerden alacağımız destekle de Allah nasip ederse bu 2019 yerel seçimlerinde tekrar sizin desteğinizle seçilirsek yapmayı planladığımız belediye hizmet binası, canlı hayvan pazarı ve kesimhanesi, gençlik merkezi, kanalizasyon artıma tesisi projemiz var çalışmalarımız devam ediyor. İlçe karayolunun devamı inşallah yapılacak. Mesire alanı, yeni bir imar planı, 2 komşu ilçemiz için seçildikten sonra inşallah başta il başkanımızdan ve siyasilerimizden en elzem talebimiz biz adliye. Ortak kullanım için Alacakaya ve Arıcak ilçemiz için adliye elzemdir diye düşünüyorum. İnşallah o konuda da desteklerini alarak hizmetlerimizi gerçekleştirmiş olacağız” ifadelerine yer verdi.

GÜRGÖZE: YÜKSEK BİR OYLA SEÇİLMESİNİ SİZLERDEN TALEP EDİYORUZ

Arıcak İlçe ziyaretinde konuşan İl Başkanı Ramazan Gürgöze de, “Bizim Arıcak’tan belediye başkanı, 2 il genel meclis üyesi talebimiz var. Seçime girecek olan hem 2 il genel meclisi hem de 4 belediye başkanını da sizlerin vereceği yetkiyle, sizlerin destekleriyle, sizlerin oylarıyla inşallah biz seçip ve bundan sonraki süreçlerde de bir takım halinde yani hem tüm ilçe ve Arıcak merkezi, belediye başkanlıkları AK Partili belediyeler tarafından idare edilecek bu vesileyle. Ve onları da destekleyecek bizim İl Özel İdaresi yatırımlarını koordine edecek ve o yatırımların ilçemize ve beldelerimize ve köylerimize aktarılmasını sağlayacakta. Bizimde desteğimizle İl Genel Meclis Üyelerimiz Mehmet Ali Tekin ve Hanifi Coşkun’un da sizler tarafından yüksek bir oyla seçilmesini sizlerden talep ediyoruz” şeklinde konuştu.

ERİMLİ BELDESİ SKM AÇILIŞI

AK parti SKM açılışlarına Erimli Beldesi ile devam etti.

YILDIZ: AK PARTİ İKTİDARI OLMASAYDI BİZ BUNLARIN HİÇ BİRİSİNİ YAPAMAZDIK

Erimli Belediye Başkanı Hacı İbrahim Yıldız, “8 kilometrelik bağlantı yollarımızın sorununu hallettik. Bütün bu sorunların hepsini biz tek başımıza halletme gücünüze sahip değiliz bunu böyle bilesiniz. Eğer arkamızda AK Parti iktidarı olmasaydı biz bunların hiç birisini yapamazdık. Doktor meselemizi halledemezdik, sağlık problemimizi halledemezdik, okul problemimizi halledemezdik. Ama bu arada lise problemimiz var, o orada bekliyor. Ona destek istiyoruz. Bu problemlerin tümünü yerel yönetimlerle merkezi yönetimin iş birliğiyle halledebildik” dedi.

GÜRGÖZE: BİZİM ÇALIŞMA TEMPOMUZ, ÇALIŞMA BİÇİMİMİZ BU

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Akşam saatlerinde de Elazığ’da seçim faaliyetlerimiz devam edecek. Bizim çalışma tempomuz, çalışma biçimimiz bu. Dolayısıyla Erimli’de ki, Arıcak’ta ki, Üçocak, Bükardı ve Alacakaya cbugün bu bölgede olduğumuz için bu bölgeleri saydım. Teşkilatlarımızın, belediye başkan adaylarımızın, il genel meclis üyesi adaylarımızın ve belediye meclis üyesi adaylarımızın temposunun da biraz önce saydığım şekilde olması gerektiğini düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

ALACAKAYA İLÇESİ ZİYARET

Öte yandan AK parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze Alacakaya ilçesini ziyaret etti.

SANCAR: KATKI SAĞLAYACAĞIMIZA İNANIYORUZ

Ak Parti Alacakaya İlçe Başkanı Gökmen Sancar, “Bizim hedefimiz 31 Mart’ta 3-0 yapmaktı. İnşallah 3-0 olabilmesi için ilçe yönetimimiz ve belediye meclis üyelerimiz il meclis üyelerimizle beraber bu sonucu da partimize kazandırıp inşallah ilimize ve ülkemize ciddi bir şekilde katkı sağlayacağımıza inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

YAŞLI: ÇALIŞMALARIMIZ ÇOK DAHA ÖNCEDEN BAŞLADI

Alacakaya Belediye Başkanı ve adayı Başaran Yaşlı, “Çalışmalarımız son hızıyla devam etmekte. Amaç 2 tane il genel meclis üyemizi ve belediyemizi ilimize, yerelde hem kuvvetli olarak göstermek hem de Türkiye’mize kazandırmak. Bunun için çalışmalarımız çok daha önceden başladı. Bugün itibariyle de devam ediyor. Kısmet olursa belediye meclis üyelerimizle, il genel meclis üyesi adaylarımızla beraber istenilen seviyeye gelip çalışmalarımızı yapıp bu skoru elde etmek, ilimize bir katkıda bulunmak” diye ifade etti.

GÜRGÖZE: İHTİYAÇLARINIZ ELBETTE DAHA YÜKSEK ORANDA KARŞILANIR

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ise, “39 günlük bugünü de saymazsak herhalde 38 güne düştü kalan süre. Bu süre içerisinde belediye başkanımız başta olmak üzere il genel meclis üyesi adaylarımız, belediye meclis üyesi adaylarımız, teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde tek vücut olarak çalışmalarını, faaliyetlerini yürüteceklerdir. Teşkilatlarımızda bu konuda herhangi bir zaafiyete, herhangi bir aksi duruma izin vermediğimizi, vermeyeceğimizi de çok net bir şekilde biliyorsunuz. Teşkilatlarımız çok şükür bu bilinçle hareket ediyorlar. Bu çalışmalarını bu yönde yürütüyorlar. Tabi Alacakaya üzerinde konuşursak başta belediye başkanımız, sonra 2 il genel meclisi üyesi arkadaşlarımızı, tümünü Alacakaya’dan çıkarmak hedefimiz. Yerel yönetimlerin merkezi hükümetle desteklenmesi sonucunda talepleriniz, ihtiyaçlarınız elbette daha yüksek oranda karşılanır” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2019, 23:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Git gör
Git gör - 5 yıl Önce

Bahadır özlediysen git Ramadanın yanında. Tam özlenecek adam zaten.

Nerede eski anketler
Nerede eski anketler - 5 yıl Önce

Ak akçılar bu seçimde başta merkez belediye olmak üzere, bir çok ilçe ve belde de kazanamayacaksınız. Bunu seçime 37 gün kala altını çizerek söylüyorum oy potansiyeliniz bir önceki seçimlere göre yarıya yakın oranda düşmüş durumdadır. Korkunuzdan anket bile yaptıramıyorsunuz bu seçimde. Evvelce seçimlere iki üç kala çarşaf çarşaf anketler yayınlanırdı sorması ayıp nerede o anketleriniz?

Cuma
Cuma @Nerede eski anketler - 5 yıl Önce

Ciddi oy kaybı yaşayacağı kesin ama her yerde kaybetsede Elazığ da kazanır.Çünkü Elazığ ovası Ak Parti yuvası

24 Haziran 2018 Elazığ Seçim Sonuçları
24 Haziran 2018 Elazığ Seçim Sonuçları - 5 yıl Önce

24 Haziran seçimlerinde elazığ da 40 mahalle ve merkeze bağlı köyde 263.826 seçmen oy kullanma hakkına sahip iken bu seçimde oran 241.500 seviyesine düşmüş. Ak partinin bu kırk değişik mahallede toplam aldığı oy sayısı 110.424 dür. Diğer partilerin CHP: 26.155, MHP : 33.637, İP : 21.176, Saadet : 3.988, HDP : 16,626, Hüda : 2.485 vatan : 282 oy almışlardır. Eksilen seçmenlerin büyük çoğunluğu AKP ve MHP ye oy veren kesimlerdir. Bu veriler Furkan Dilaver'in seçimden sonra yapmış olduğu haberden alıntıdır. Özetle Ak partinin bu seçimde durumu oldukçe kritik bir eşiktedir. MHP en şanslı parti konumundadır.

Soru
Soru @24 Haziran 2018 Elazığ Seçim Sonuçları - 5 yıl Önce

İp dediğin iktidara bağlandığınız ipmi yoksa Bahçelinin Apo idam edilsin diye kürsüden fırlattığı ip mi? İp diyince aklıma bunlar geldi.

Bahadır şengül
Bahadır şengül - 5 yıl Önce

Ejder beyi özledik

Cengiz
Cengiz - 5 yıl Önce

Elazığ mevcut belediyesi hangi partiydi arkadaş berbat etti şimdi ak gelece kherşey bitecek. Dalgamı geçiyorsunuz her yer rezil köy haline getirdiniz Elazığı kendi çıkarı için Elazığı parsel parsel satan başka bir siyasi düşünce görmedim ben. Bu siyasi bir düşünce bile değil aslında . Bir de kalmış sanki mevcut yönetim farklı partiymiş gibi algı yaratıyorlar. Millette yiyor maalesef kalkıp sıraya geçiyorlar önlerinde yazık kalıbınıza sizin be nasıl Elazığlısınız. Mert dobra olur gakgo dediğin.

SIRADAKİ HABER

banner137