AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantılarını sürdürüyor.

Toplantıların ilki Arıcak İlçesi’nde gerçekleştirildi. İlçe parti binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan İlçe Başkanı Nadir Gülşen, çalışmalarından bahsetti.

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Partisinin seçimden seçime sahada olmadığını ifade ederek, yapılan hizmetlere vefa borcunun olduğunu söyledi.

YILDIRIM: HER ZAMAN İÇİN SAHADAYDIK

Başkan Yıldırım, “Biz zaten bir seçimi bitirmeden diğer seçime hazırlanan bir ekibiz. Zaten AK Partinin en önemli özelliğinden birisi bu. Seçime 3-5 gün kala sahaya çıkmak bize yakışmaz. Biz zaten her zaman için sahadaydık. Yine saha olmaya devam edeceğiz. Sadece seçim süreci geldiğinde onun gereğince farklı çalışmalar yapacağız. Çünkü biz çok şerefli, haysiyetli ve onurlu bir liderle yürüyoruz. Onun yereldeki ben Elazığ’daki ilçemizdeki temsilcimizde Nadir Başkanım. Onunla birlikte yol yürüdük şimdiye kadar inşallah daha uzun bir yol yürüyeceğiz. Onun ülkeye yaptığı hizmetleri biliyoruz. Saymakla bitiremeyiz. Öncelikli olarak bu yapılan hizmetleri ve yapılacak olan hizmetlere karşı hepimizin bir vefa borcu vardır” dedi.

İl Başkanı Yıldırım, “Diklenmenden dik duruşa sahibiz” dedi.

YILDIRIM: HASBİ VE SAMİMİ BİR DURUŞTUR

Başkan Yıldırım, “Siyasi partinin Ankara’sı ayrı konuşuyor, İzmir’i ayrı konuşuyor, İstanbul’u ayrı konuşuyor, Elazığ’daki farklı konuşuyor. Bir vatandaş olarak baktığınız zaman siz hangi kimlikten sormak zorunda kalıyorsunuz. Siz kimsiniz? Siz İzmir’deki belediye başkanı Soyer’in benim ecdadıma küfreden nesilden misiniz, siz İstanbul’daki il başkanınızın benim reisime küfreden nesilden misiniz, sizin Ankara’daki genel başkanınız terör ile iç içe girmiş ona şeref madalyası takmak isteyen kimlikten misiniz, yoksa siz Elazığ’daki çakma milliyetçilerden misiniz? Siz gerçekten kimsiniz? Bize bakıldığında bizim arka tarafta başka bir profil göremiyorum. Neysek oyuz. Bu düz duruştur. Bu diklenmeden dik duruştur. Bu hasbi ve samimi bir duruştur” dedi.

Birlikteliğe dikkat çeken Başkan Yıldırım, 2023’e giderken çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Başkan Yıldırım danışma meclisi toplantısının ardından ilçe halkını ziyaret etti.

Daha sonra Alacakaya İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.