AK Parti Baskil İl Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti İl Yönetimi, Baskil’de ilçe danışma toplantısında bir araya geldi. Toplantıda partililerine seslenen İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, ülkenin geçmişte koalisyonlardan çok çektiğini ifade etti.

AK Parti Baskil İl Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti Baskil İlçe Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya ev sahipliği yapan AK Parti Baskil İlçe Başkanı Hüsni Kalkan, muhalefetin kin ve nefretle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karalamaya çalıştığını söyledi.

İlçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aktaran Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmenin onurunu yaşadığını belirtti.

AKMURAT: HİZMET VERMEK İÇİN GAYRET ETTİM

Başkan Akmurat, “Güzel ilçemizi 3 dönem belediye başkanlığı sürecimde 1 dönem ilçe başkanlığım ve gençlik kolları başkanlığı dönemimde karınca kararınca hizmetler yapmaya gayret ettim. 5 dönemdir ilçemizde hizmet vermek için gayret ettim. Gerçekten güzel bir şeref. Güzel bir onur. İnsan doğduğu büyüdüğü ilçeye memleketine toprağına hizmet etmesi kadar güzel bir şey olmaz. Ben o onuru şerefi yaşıyorum yaşamaya devam edeceğim” dedi.

Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Burak Kürüm, Baskil ilçesinin önceki seçimlerde olduğu gibi gelecek seçimde de AK Parti’ye gereken desteği vereceğine inandığını kaydetti.

Kadın Kolları İl Başkanı Burcu Tüver, 2023 seçimlerinin Türkiye için önemli olduğunu ifade etti.

Konuşmasında muhalefet partilerinde seslenen AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, saygı görülmek isteyenlerin önce saygı göstermesi gerektiğini ifade etti.

YILDIRIM: BİZ BU ÜLKENİN GERÇEĞİYİZ

Başkan Yıldırım, “Biz bize saygı duyan herkese saygı duyduk ve onları sevdik. Hatta bize saygı duymayanları bile belli bir ölçüde tolerans ettik. Muhalefetin ve iktidarın karşılıklı bir ülkede dayanışma içerisinde o ülkenin menfaatleri uğrunda mücadele etmeleri gerekir. Bu anlamda muhalefet böyle bir hassasiyet içerisinde ki olan siyasi partilerimiz var. Onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Ama muhalefetten özellikle ana muhalefetten bizim yaptıklarımıza bizim hizmetlerimize bizim liderimize ve hassasiyetlerimize saygı duymuyorlarsa kusura bakmasınlar onlarda bizden saygıyı göremeyecekler. Bu ülkeye 20 yıldır hizmet eden üreten çoğaltan ve 2000’den sonra bu ülkeyi alıp üst lige taşıyan bir lider ve kadrosu var. Öncelikle saygı görmek istiyorsanız bu lidere ve onun siyasi partisine ve hatta onun siyasi partisi içerisinde yer alan teşkilatlarındaki her bir bireye saygı duymak zorundasınız. Siz sadece küfür hakaret ve ötekileştirme üzerine bir siyaset anlayışını kendinizde meşru görürseniz bizden de saygı görmezsiniz. Dolayısıyla ana muhalefetin genel kodlarına baktığımda karma karışık bir yapı görüyorum. Biz bu ülkenin gerçeğiyiz. Yaşanmışlarımız var. Sadece biz yaşamadık bizden öncekilerde yaşadı. Bizlerde yaşıyoruz. O gerçeklerimiz içerisinde birde bizim hassasiyetlerimiz var. Dünya hayatı içerisinde olmazsa olmaz dediğimiz hassasiyetlerimiz var. Eğer siz siyaset yaparken bu hassasiyetlerimize dokunursanız bunlara hakaret ederseniz bunlara küfrederseniz bizden saygı görmezsiniz” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Yıldırım, 2023 seçimlerinin bundan önceki seçimlerden daha önemli olduğunu vurguladı.

Toplantı sonrası Baskil Belediyesi yeni hizmet binası gezildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2022, 21:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137