AK Parti Bayramlaşma Törenine Bakan Koca da Katıldı

AK Parti İl Teşkilatı, partilileriyle bayramın ikinci gününde öğretmen evinde düzenlenen programda bayramlaştı. Programa Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca da katıldı.

AK Parti Bayramlaşma Törenine Bakan Koca da Katıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Teşkilatı, bayramın ikinci gününde Öğretmen evinde düzenlenen programda bayramlaştı.

Bayramlaşma programına Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, MKYK Üyesi Metin Bulut, Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı Hasan Murat Öz, ilçe, belde belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

“TEŞKİLATIMIZ BU HUSUSLARDA BÜYÜK SINAV VERMEKTE”

Bayramlaşma programının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Aziz hemşehrilerimin kurban bayramlarını tebrik ediyor, kestikleri kurbanların kabul olması ve yaptıkları dualarında makbul olmasını diliyorum. AK Parti teşkilatları bu bayram münasebetiyle de teşkilat mensuplarımız kendi ailelerinden ziyade hemşehrilerimin evlerine misafir olmaya ve onların gönlüne girmeye gayret etti. Teşkilatımız bu hususlarda büyük sınav vermekte hepsine teşekkür ederim. Elazığ’ımız geçen hafta düzenlemiş olduğumuz 6. Olağan Kongrede bir milletvekilimizin MKYK’ya alınması ile daha güçlenmiştir ve yine 2 Elazığlının bakan yardımcısı olması, bizlerin teşkilatlarımızın milletvekillerimizle birlikte yapmış olduğumuzu uyumlu çalışmalarımız belediyemizle uyumlu çalışmamız hem geçmiş dönemde hem de önümüzdeki dönemlerde ilimize katkı sağlamıştır ve sağlayacaktır. Bayramlaşma törenimize katılımından dolayı bakanımıza teşekkür ediyorum ve Elazığlı hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin bayramını kutluyorum ”dedi.

“ELAZIĞ’A GELDİNİZ GEÇMİŞİNİZE GELDİNİZ”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da değerlendirmesinde, “Bir kurban bayramındayız ve kurban bayramında zamanınızı ayırıp Elazığ’a geldiniz, geçmişinize geldiniz daha önce burada görev yapmıştınız hoş geldiniz.  Elazığ’ın bu davada hizmet etmiş ve bu davaya gönül vermiş bir il olarak şahsınıza hoş geldiniz diyor bütün teşkilat mensuplarımızın ve Elazığlıların bayramını kutluyorum ”diye kaydetti.

İNŞALLAH SAĞLIK SİHAT İÇİNDE NİCE BAYRAMLARA KALIRIZ”

Daha sonra konuşan Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Bayramınızı içtenlikle tebrik ediyorum. İnşallah sağlık sihat içinde nice bayramlara kalırız. Bakanım Elazığ’a geldiğiniz için çok teşekkür ederiz, hoş geldiniz” ifadelerinde bulundu.

“İLİMİZE TEŞRİF ETTİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”

Milletvekili Zülfü Tolga Ağar da bir selamlama konuşması yaptı, “Çok değerli bakanımıza bu güzel günümüzde bizi yalnız bırakmadığı için ilimize teşrif ettikleri için teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.

“SOSYAL MEDYADA ELAZIĞLI HEMŞEHRİLERİM GEREKEN MESAJLARI VERDİ”

Konuşmasına MKYK Üyeliğine seçilen Metin Bulut’u tebrik ederek başlayan Milletvekili Sermin Balık, “Sayın bakanım öncelikle ilimize hoş geldiniz. Çok kıymetli arkadaşım Metin Bulut’un son 6. Olağan kongremizde MKYK üyeliğine seçilmesinden dolayı tebrik ediyorum, Elazığ’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum ve hep birlikte mutluluğumuzu dile getiriyorum. Kurban bayramları milli birlik ve beraberliğin yüksek olduğu, kardeşliğin dostluğun en yüksek olduğu günler. Ekonomik olarak zor geçirdiğimiz günlerde Elazığlı hemşehrilerimi bu güne kadar bizi her seçimde bizi destekledikleri gibi 15 Temmuzda sokakta caddede canlarını siper ederek ülkelerini korudukları gibi yine ekonomik olarak üzerimizde oynanan bu oyunları bozacaklarına inancım tam. Sosyal medyada Elazığlı hemşehrilerim gereken mesajları verdi. Millileşmek için bu sürecin bizi büyüyerek çıkaracağımıza inanıyorum ve herkese hayırlı bayramlar diliyorum ”açıklamalarında bulundu.

“SİZİ ELAZIĞLI OLARAK GÖRÜYORUZ”

MKYK Üyesi Metin Bulut da, büyük kongrede MKYK üyeliğine seçilmesini değerlendirdi ve, “Sayın bakanım sizin Sultan Abdülaziz’in Mamurat-ül-Azizinde El azizde yabancı olmadığınız ilde ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Sayın bakanımın geçmişte mecburi hizmetinin Elazığ’da yaptığınızı biliyoruz ve sizi Elazığlı olarak görüyoruz. Bayramda bu mutluluğu bizle paslaşmak istediğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Kürsüye çıkan her hatip 6. Olağan Kongreden bahsetti ve kongrede ilimiz adına sevindirici görev tebliğ edildi. şahsıma MKYK üyeliği verildi ve bu benim şahsıma değil bu Elazığ AK Parti Teşkilatının hepsine tebliğ edilen görev. Bundan dolayı genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a gerçekten şükranlarımı arz ediyorum. Elazığ AK Partide bu dönem en üst düzeyde temsil ediliyor. Sadece Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeliği değil, AK Parti’nin Gençlik Kollarının teşkilatında yine iççimizden çıkan bir genç kardeşimize Hasan Murta Öz kardeşimize teslim. Yine AK Partinin Kadın Kolları teşkilatı yine bir hemşehrimize kadın kollarında MKYK hemşehrimize hepiniz adına bize teslim edilmiş durumda. Teşkilatlar bize teslim edildi. Bu Elâzığ insanına olan güvenin göstergesi.  Sayın bakanım sizin bakan olduğunuzdan dolayı çok mutlu olduğumuzu, çok umutlandığımızı belirtmek isterim.  Sağlık bir kamu hizmeti ama sağlık aynı zamanda sektör. Sağlık sektörü denilen bir sektör. Sağlık sektörüne Sağlık Bakanlığına sektörün duayen isimlerinden birinin atanması bizi heyecanlandırdı. Bu yönüyle sağlık sektöründen gelen ve en iyi isimlerden biri olan Sağlık alanına Fahrettin hocanın atanması hem ilimiz hem de ülkemiz açısından sevindiricidir. önemlidir. Ben hepinizin bayramını tebrik ediyorum ve sizleri Allaha emanet ediyorum”diye kaydetti.

“ELAZIĞ’A YENİ HÜKÜMET SİSTEMİNİN SAĞLIK BAKANI OLARAK GELMENİN GURURUNU YAŞIYORUM”

Elazığ’a yeni hükümet sisteminin Sağlık Bakanı olarak gelmenin gururunu yaşıyorum diyen Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “30 yıl önce ilk görev yerim olarak mesleğe başladığım Elazığ’a yeni hükümet sisteminin Sağlık Bakanı olarak gelmenin gururunu yaşıyorum. İçinde bulunduğumuz bu bayram günlerinin ülkemiz ve İslam aleminin birlik ve beraberliğine vesile olmasını diliyorum. Bu temenni ile tüm aziz milletimizin bayramını tebrik ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın sizlere tebrik ve selamlarını getirdim. Elazığ milli birliğin tek yürek olmanın adeta meblağı gibidir. Elazığ tarihi ile kültürü ile musikisiyle hep gönüllere hitap ve siya edilmiş bir kentimizdir. Nakış nakış işeyip ürettiler nağmeyi. Sebinillah gözünden kana kana içtik biz” diyen Harputlu bu duygu zenginliğini ne kadar veciz bir şekilde ifade etmiş. Son zamanda sudan bahanelerle ülkemize ve bölgemize yöneltilen saldırıları göğüsleyecek kültüre sahibiz. Ortak kültürümüz tarihimiz ve inancımız bize büyük güç katmaktadır. Bu günlerde maruz kaldığımız ekonomik saldırıları müşade ediyoruz. Bu durumu fırsata çevirerek bunu fırsata çevirerek kendi üretimimizi yapmak istiyoruz. Tıbbi cihaz sarf ve aşı konusunda dışa bağımlılığımızı azaltacak projelerimizi hayata geçirmekte kararlıyız. Geçmiş AK Parti hükümetlerinin gerçekleştiği sağlıkta dönüşüm reformunu daha ileri noktalara taşımak istiyoruz. Özellikle hekim ve hasta güvenliğini sağlamak öncelikli hedefimiz olacaktır. Üniversite, eğitim araştırma ve devlet hastaneleri arasında önümüzdeki dönemde daha fazla iş imkanlarını geliştirmek istiyoruz. Bildiğiniz gibi Elazığ şehir hastanesi geçtiğimiz günlerde hasta kabulüne başladı. Burada yüksek konforlu fiziki mekanlar dışında son teknolojiye sahip tıbbi cihaz donanımı da mevcut. Şehir hastanelerine sayın cumhurbaşkanımızın önem verdiğini biliyoruz. Önümüzdeki dönemde tıbbi hizmet açısından şehit hastanelerini mükemmeliyet merkezi yapmak istiyoruz. Kaliteli hizmetin sunulduğu bölgenin sağlık hissesi olacaktır. Mübarek kurban bayramını idrak ettiğimiz bu günlerde vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum ”ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2018, 20:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137