AK Parti'de Bayramlaşma Programı Yapıldı

Ramazan Bayramı nedeniyle Ak Parti Elazığ İl Teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi. Öğretmen evinde gerçekleştirilen Bayramlaşma programına katılım yoğun oldu.

AK Parti'de Bayramlaşma Programı Yapıldı

Ak Parti İl Teşkilatı Ramazan Bayramının ilk gününde partilileriyle buluştu.

Öğretmenevinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Tahir Öztürk, Ejder Açıkkapı, Eski İçleri ve Adalet Bakanı Mehmet Ağar, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 27. Dönem Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayları, Sermin Balık, Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, Şahin Şerifoğulları, Ak Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Eski dönem Elazığ Belediyesi Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Ak Partili eski siyasiler ve partililer katıldı.

Programın açılış konuşmasını Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze yaptı. Başkan Gürgöze sözlerine Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşanan terör olayını kınayarak başladı.

Seçime sayılı günler kaldı diyen Gürgöze, “Bir haftalık süre içerisinde AK Parti Elazığ İl Teşkilatı ve her kademede görev alan arkadaşlarımızla birlikte  24 saat esaslı çalışma tempomuzu artırarak cumhurbaşkanımızı Elazığ’da rekor sayılacak bir oyla seçtirmek ve AK Parti’yi kendi rekorunu kıracak bir oyla inşallah 24 Haziran akşamı yapacağımız kutlamayla güçlü meclis güçlü Türkiye güçlü Cumhurbaşkanına inşallah Elazığ’dan en büyük desteği vereceğinizi inanıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Ak Parti İl Teşkilatı, partililerle bayramlaştı…

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137