AK Parti'de Yeniden Aday Gösterilmeyecek Belediye Başkanları Tespit Edildi

Yerel seçimler öncesinde AK Parti’de seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında yapılan toplantıda tüm illerle ilgili çalışmaların ilk ayağı tamamlandı. Yeniden aday gösterilmeyecek belediye başkanları tespit edildi. Öte yandan AK Parti’de belediye başkan aday adaylık müracaatları yarın sona erecek.

AK Parti'de Yeniden Aday Gösterilmeyecek Belediye Başkanları Tespit Edildi

Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesinde AK Parti seçim çalışmalarını hızlandırdı.

AK Parti’de Belediye Başkan aday adaylığı müracaatları Cuma günü saat 17’de sona erecek.

Aday adaylığı müracaatları için son saatlere girilirken Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyeliklerinde başvurular 3 Aralık tarihine kadar devam edecek.

 

ELAZIĞ’DA TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILACAK

AK Parti bu seçimlerde de adayları belirlemeden önce teşkilata soracak. AK Parti’de temayül yoklaması Pazar günü gerçekleştirilecek.

Elazığ’da Yakup Kılıç Spor Salonunda yapılacak olan temayül yoklaması saat 10’da başlayacak ve 16’da sona erecek. AK Parti bu seçimlerde temayül yoklamasında bir ilke gidecek ve temayül yoklaması bilgisayar üzerinden gerçekleştirilecek.

Elazığ’da 250 kişinin oy kullanacağı temayül yoklamasının sonuçları anlık olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne gidecek.

 

ADAY GÖSTERİLMEYECEK BELEDİYE BAŞKANLARI TESPİT EDİLDİ

Öte yanda; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında yapılan toplantıda tüm illerle ilgili çalışmaların ilk ayağı tamamlandı. Yeniden aday gösterilmeyecek belediye başkanları tespit edildi. Bu hafta sonu yapılacak olan temayül yoklaması ve komisyonların çalışmasından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında ikinci tur çalışmaları başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti heyetine “En büyük parti biziz. En güçlü parti biziz. Belediyecilik bizim işimiz. En iyi sonucu alacak şekilde çalışacağız” dediği belirtildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yetti gayrı
Yetti gayrı - 5 yıl Önce

Yerel seçimlerde dahil olmak üzere AKP nin hükümranlığı sona erecek. Çünkü inek öldü ortaklık bozuldu MHP artık desteğini çekeceğinden geçmiş ola...

SIRADAKİ HABER

banner137