AK Parti'den Keban ve Baskil İlçelerine Ziyaret

27. Dönem Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayları Keban ve Baskil ilçelerini ziyaret ederek, seçmenleri ile bayramlaştı.

AK Parti'den Keban ve Baskil İlçelerine Ziyaret

Ak parti Elazığ Milletvekili adaylarının bu defaki durağı Keban ve Baskil ilçeleri oldu.

Adaylar ilk ziyaretlerini Keban ilçesine gerçekleştirdiler.  İlçe sakinleriyle bir araya gelerek bayramlarını kutladılar.

Bayramlaşma törenine, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, 27. Dönem Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayları, Sermin Balık, Zülfü Demirbağ ve Şahin Şerifoğulları, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, İlçe Başkanı, Ak Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile vatandaşlar katıldı.

DEMİRBAĞ: 24 HAZİRANDA İKİNCİ BİR BAYRAMI YAŞAYACAĞIZ

Ak Parti 4. Sıra Milletvekili adayı Zülfü Demirbağ, “24 Haziran’da inşallah ikinci bir bayramı yaşayacağız. Onun içinde biraz gayret sarf etmemiz lazım. İnşallah 5. Sıradan başlamak üzere yukarıya doğru el ele vermek suretiyle vekâlete layık görüp gönderirseniz Elazığ’ın hizmetinde bulunacağız. Cenabı Allah sağlık içerisinde nice bayramlara eriştirsin diyorum” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: 5 MİLLETVEKİMİZLE MECLİSE GİDECEĞİZ

Ak Parti 5. Sıra Milletvekili Adayı Şahin Şerifoğulları ise “Ramazan bayramının tüm İslam alemine ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 24 Haziran da kritik bir seçim yapacağız. Yeni sistemi uygulayacağız. Nasıl ki 16 Nisan’da hayırcıları sandığa gömdüysek 24 Haziran’da da sizlerin gayreti ve desteğiyle 16 Nisan’ı taçlandıracağız. Allah’ın izniyle Elazığ’da 5 milletvekilimizle meclise giderek sizlerin emrinde olarak ilimize ülkemize hizmet etme noktasında temsil noktasında inşallah teveccühünüze layık olacağız” ifadelerini kullandı.

BALIK: 24 HAZİRAN SEÇİMİ 100 YILLIK SEÇİM

Ak Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Sermin Balık, “Adaylıklar açıklamadan önce daha biz 24 Haziran’ın nasıl kilit ve zor bir seçim olduğunu gittiğimiz her yerde anlattık. 24 Haziran seçimi 100 yıllık seçimi belki de. Dünyadaki bütün taşlar yerinden oynadığı tarihin yeniden yazılacağı taşların yerine oturacağı bir seçim olacak. Dolayısıyla sayın cumhurbaşkanımızı güçlü göndermek sistemi en sağlam haliyla kurmak için mecliste sizlerin önce hayır duasına sonrada desteğine ihtiyacımız var” dedi.

ALPAY, SURUÇ’TAKİ OLAYLARA DEĞİNDİ

Kan üzerinden siyaset yapmaya çalışanlar yine kan akıttı diyerek Suruç’taki terör olayına değinen MSB Yardımcısı Şuay Alpay, “Maalesef üzücü bir hadise yaşandı. AK Parti yaşatmak için çaba ve gayret gösterirken birileri de terör örgütlerine teröre sırtlarını dayadıklarını ifade ederek yola devam etmek istiyor. Fakat aziz milletimiz bu güzel şehrin Elazığ’ın ve Keban’ın desteği ve gayretiyle sayın Cumhurbaşkanımıza seçimlerde en büyük desteği vererek, parlamento seçimlerinde AK Parti’ye en büyük desteği vererek bu kutlu yürüyüşün devam etmesine imkan sağlayacaksınız” ifadelerini kullandı.

GÜRGÖZE: EN GÜÇLÜ DESTEĞİN VERİLECEĞİ İLLER ARASINDA OLACAĞIZ

Ak parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze’de seçimlerde Elazığ destan yazacağına inandıklarını söyleyerek, “Elazığ, 24 Haziran’da AK Parti’de kendi rekorunu kırmaya cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği verecek olan iller arasına gireceğini gösteriyor. Sabırsızlıkla 24 Haziran’ın biran önce gelip sandığa gitmeyi arzu ediyor. 30 gün boyunca tuttuğumuz oruçların ve yaptığımız ibadetlerin kabul olmasını diliyoruz. Bayramlar önemli günler. Umarız İslam coğrafyasında özellikle komşularımızda yaşanan bu ramazan bayramının burukluğu bu bayram itibariyle son bulur” dedi.

AĞAR: ÇOK ÖNEMLİ BİR SEÇİME GİDİYORUZ

Ak parti 3. Sıra milletvekili adayı Zülfü Tolga Ağar, “Çok önemli bir seçime gidiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın 16 senelik yapmış olduğu alt yapı hizmetlerinin tek bir şekilde taçlandırılması için. Bürokrasi ortamının ortadan kaldırılıp sizlere daha iyi hizmet etmesi için kurgulanmış bir sistemdir. Ülkemizin dış güçlere karşı gerçekten birlikte kalabilmesi için kurgulanmış bir sistemdir. Benim açımdan da özellikle ilçelerimize yatırım ve kalkınma atağının hızlı bir şekilde sizlere ulaşması için kurgulanmış bir sistemdir” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137