AK Parti Elazığ 6. Gençlik Kolları Olağan Kongresi Gerçekleşti

AK Parti Elazığ İl 6. Gençlik Kolları Olağan Kongresi Doğukent Mahallesi'nde bulunan 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonunda gerçekleşti. Kongrede mevcut başkan Emre Burak Kürüm güven tazeledi.

AK Parti Elazığ 6. Gençlik Kolları Olağan Kongresi Gerçekleşti

AK Parti'nin Elazığ İl 6. Gençlik Kolları Olağan Kongresi, 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonunda gerçekleşti.

Kongreye AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık ve Zülfü Demirbağ, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları,  AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik, partililer, il yönetimi; genel merkezden AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Furkan Leventoğlu, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Hasan Murat Öz, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MYK Üyesi Osman Şahin ve AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları  Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Veli Vedat Akyıldız teşkilat üyeleri ve Elazığlı vatandaşlar da katıldı.

Pandemi kurallarına uyarak yapılan Kongreye misafirler HES kodu uygulaması kullanılarak alındı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından kongre AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından hazırlanan tanıtım filmi ile başladı, okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

GÜLEÇ: BAŞLAYAN HER ŞEY ELBETTE BİR GÜN BİTECEK

Kongrede konuşma yapan AK Parti eski Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Güleç, “İnsanlığın kurtuluşu için ortaya çıkmış en hayırlı hareketin mensupları olan ak davanın ak mensupları ak gençler gençlik kolları 6. olağan kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hepiniz tekrardan hoş geldiniz, şeref verdiniz. Başlayan her şey elbette bir gün bitecek. Gençlik Kolları MYK üyemiz Hasan Murat Öz ağabeyimden görevi devralmıştım şimdi ise görevi devrediyorum. Bugün bu salonda görevi layıkıyla yapacağına inandığım Emre Burak Kürüm kardeşime görevi devretmenin bahtiyarlığını yaşıyorum” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: LİDERİMİZİN ARKASINDA YIKILMAZ BİR KALE OLDUK

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Bizler AK Parti çatısı altında milletine hizmetkar olma idealiyle yola çıkmış milletin gösterdiği yolda yürümüş bir camianın neferleriyiz. Bizim yolumuz milletimizin yoludur. Bizim tek gayemiz millete hizmettir. Bizim sevdamız memleket sevdasıdır. Partimiz 19 yıllık bir parti değil, meşalesini Malazgirt’te yakmış mazisi binlerce yıla dayanan kutlu bir davanın mirasçısıdır. Bu çatı altında 19 yıldır milletimizin gösterdiği istikametten şaşmayıp milletimize hizmet etmek için çalışıp mazluma umut, zalime korku olduk. Liderimiz ‘dünya beşten büyüktür’ diye haykırdığında dünya şaşkına döndüğünde liderimizin arkasında yıkılmaz bir kale olduk. İnançla, cesaretle arkasında yürüdük ve Rabbim ömür verdikçe yürümeye devam edeceğiz. Sevgili gençler; sizler Asım’ın neslisiniz. Sizler Çanakkale’de düşmana geçit vermeyen ecdadımızın bayraktarısınız” şeklinde konuştu.

DEMİRBAĞ: ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Kıymetli gençler. Ben 1980 ihtilali olduğunda Milli Selamet Partisi Gençlik Kolları başkanıydım. Üzerinde ihtilal olduğu için hala gençlik kolları başkanıyım. Cumhurbaşkanımızda İstanbul Gençlik Kolları Başkanı, hala o vasfı devam ediyor. Kıymetli kardeşlerim Türkiye’nin düşmanı büyük. O saklı yadigarı bu ülkenin Osmanlı mirasi, bu milletin düşmanı çok. Bizlere çok büyük görev düşüyor. Tayyip Erdoğan hepsini halleder Allah’ın izniyle. Ama biz kimiz bize vazife düşmüyor mu sorumluluk düşmüyor mu. Biz gençlik kolları başkanlığı yaptığımız 1970’li yıllarda Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte ben Malatya yolunda gençlik kolları başkanı olarak bu imkanlar yoktu o zamanlar merdiven bırakıp çıkıp slogan yazardık. O zamanlar. Geçmişte görev yapmış gençlik kollarındaki kardeşlerimize buradan saygılarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun, yolunuz açık olsun” dedi.

BALIK: BU MİLLETE ZULÜM ETMİŞ PKK ANNELERİN GÖZ YAĞIŞLARINDA BOĞULACAK

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Aldığımız 13 şehit haberiyle gerçekten yüreğimiz dağlandı. Bugün biz şehitlerimizin ve Diyarbakır’da evlat nöbetinde olan kar demeden kış demeden bekleyen annelerin gölgesi altında geçekleştiriyoruz. Yıllarca bu millete zulüm etmiş PKK annelerin göz yağışlarında boğulacak. Yıllarca bu millete acı çektirmiş terör örgütleri devletin kurşunuyla vurulacak. Bugünlerde bir acı daha yaşadık ülkemizin, vatanımızın, şehrimizin alimlerinden birini daha kaybettik. Diyoruz ya alimin ölümü alemin ölümüdür. Abdullah Nazırlı hocamızı kaybettik ve bunun acısını da yüreğimizde taşıyoruz. Gönül dostu milletin adamı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizzat cenaze namazına geldi hocamızın na’şını omuzladı” diye ifade etti.

YILDIRIM: TÜM İNSANLIĞA NUMUNELİK TEŞKİL EDECEK BİR GENÇLİKLE BERABERİZ

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da, “Bugün burada kalplerinde imanla bir ellerinde kitap bir ellerinde bilgisayar ve her alanda en iyi olmak için evlerinde, okullarında, kütüphanelerinde, atölyelerde eğitime, öğretime odaklanan kendilerini şehirleri ve ülkesi için büyük hayaller kuran gençlerimiz var. Bugün bu salonda ruhunu, bedenini imanını zenginleştirme gayreti içerisinde olan birikimi ve kabiliyetiyle akranları arasında beliren, geleceğin siyasetçileri, yöneticileri, bilim insanları kültür ve sanat insanları, sporcuları olmak üzere gençlerimizle bir aradayız. Bu salonda yeni bir devrin önünde dimdik bekleyen kökü ezelden ve dalı ebette bir davanın aşkına, idrakine sahip milletine, ümmetine ve tüm insanlığa numunelik teşkil edecek bir gençlikle beraberiz” diye konuştu.

ÖZ: AK PARTİ’MİZİN 19 YILLIK BAŞARISININ EN BÜYÜK NEDENLERİNDEN BİRİ GENÇLİĞİN SESİNE KULAK VERMESİDİR

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Hasan Murat Öz, “AK Parti’mizin 19 yıllık başarısının en büyük nedenlerinden biri gençliğin sesine kulak vermesi, sözüne değer vermesi ve siyasetin öznesi olarak görüp karar verme mekanizmalarında yer vermesidir. Bugün özgüven sahibi soran, sorgulayan, araştıran, kendi doğrularımız ile evrensel doğruların farkında olan ak gençlik partimizin haykıran sesi, bayrak tutan eli, hedefe kitlenmiş gözleri ve dimdik duran başıdır” ifadelerine yer verdi.

LEVENTOĞLU: İŞTE ELAZIĞ’DAKİ GENÇLERDE BURADALAR

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Furkan Leventoğlu, “Ülkemizi AK Parti Gençlik Kolları olarak temsil ettiğimiz her toplantıda 1 milyon 280 bin genç üyemizi söylediğimizde bütün herkes durup gerçekten Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen 1 milyon 280 bin genç var mıdır ülkede diyorlar. Evet var. İşte Elazığ’daki gençlerde buradalar. Bir kavram üretmişler. Z kuşağıdır, Y kuşağıdır gidiyor. Bu ülkenin seçmeninin yüzde 45’i 35 yaşının altındadır” şeklinde konuştu.

BULUT: BURADAKİ GENÇLER SİZİ TÜKÜRÜĞÜ İLE BOĞAR

AK Parti Elazığ Milletvekili, MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut da, “Dün şahadet şerbetini içen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim şehadetlerini kabul eylesin. Hani onlardan bir kısmı diyordu ya PKK sizi tükürüğü ile boğar. Hayır öyle değil biz PKK’yı başına yıkarız. Buradaki gençlerde sizi tükürüğü ile boğar. Sevgili gençler geleceğin dinamik liderlerini yetiştirmek için hiç zayıf anınız olmasın. Korkunuz olmasın diye cesur ve özgüvenli kılmak isterdik. Başarılı ve zafer karşısında mütevazı her zaman zor yolu seçin diye şuuru nefsinize galip gelin diye kahraman kılmak isterdim. Kendinize üstün gelin diyen asil insanları sevin diye insaflı kılmak isterdim sizi. Temiz bir kalbiniz olsun diye temiz. Geçmiş bağınızı koparmamak için uyanık kılmak isterdim” ifadelerine yer verdi.

KÜRÜM, GÜVEN TAZELEDİ

Yapılan konuşmaların ardından tek listeyle gidilen AK Parti Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nın seçimleri yapıldı. Mevcut Başkan Emre Burak Kürüm güven tazeledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2021, 01:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Covid
Covid - 3 yıl Önce

Buraya covid girmiyor ama lokantalarda covid cirit atıyor vah vah

Vırre
Vırre @Covid - 3 yıl Önce

Ağzan sağlık gubban

Savaş
Savaş - 3 yıl Önce

Virüs virüs virüs ...

Ayak takımı
Ayak takımı - 3 yıl Önce

Ayak takımı.
Allahım senin vaadin..
Sana kurban olam.

Scarface
Scarface - 3 yıl Önce

Metin sana bile yağ çekenler var bu memlekette

@Scarface - 3 yıl Önce

Ne yapsinlar hala medet umuyorlar ya da paralı dilciler

SIRADAKİ HABER

banner137