AK Parti Elazığ Aday Tanıtım Toplantısı

AK Parti’nin Elazığ’daki il, ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtım toplantısı başladı. Yoğun katılımın olduğu toplantıda açılış konuşmaları başladı.

AK Parti Elazığ Aday Tanıtım Toplantısı

AK Parti’nin Elazığ’daki aday tanıtım toplantısı başladı.

Yakup Kılıçspor Salonu’nda düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısına;  AK Parti MKYK Üyesi Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, AK Parti Elazığ Milletvekilleri, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, AK Parti İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, AK Partili aday adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından hazırlanan video izlendi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze açılış konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet edildi. 

GÜRGÖZE: YENİ BİR ATAK BAŞLATIYORUZ

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze; Bugün hepbirlikte yeni bir dönemin ilk başlangıcını birlikte yapıyor olacağız. Belediye başkan adaylarımızla birlikte Elazığ’ın her bir köşesine yeni bir atak başlatıyoruz. Birazdan şehrimin merkezi başta olmak üzere ilçe ve belde belediye başkan adaylarımızı sizlere tanıtacağız. Bu vesileyle öncelikle bütün belediye başkan adaylarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. Bu süreçte AK Parti saflarında hizmet etmek aşkıyla AK Parti’ye müracat edip aday adayı olan kardeşlerime gösterdikleri olgun süreçten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Şuan başarılı hizmet yapmış belediye başkan adaylarımızı da tebrik ediyorum. Genel merkezimizin yapmış olduğu değerlendirme neticesinde 20 seçim bölgesindeki adaylarımız belli oldu. Tekrar bu adaylarımızın şehrimize, ilçelerimize ve beldelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugün itibariyle resmi olarak başlattığımız yeni dönemde her bir ilçemiz ve beldemiz hizmette birbirleriyle yarışacak ve milletimize hizmet edecek olan adaylarımız milletimizin gönlünde sarsılmaz bir fetih yaşatacaklardır inşallah.

GÜRGÖZE: YENİ BİR FIRSATIN İLK BAŞLANGICINI YAPIYORUZ

Genel başkanımızın sürekli ifade ettiği Tevazu, Samimiyet ve Gayretle tüm teşkilat mensuplarımızla aziz şehrimizin hizmetinde olacağız. Tüm Elazığ’ın gönlüne girecek; adeta Elazığ’lıların gönüllerini fetih edeceğiz. Elazığ bizim için ata yurdu olmanın çok daha ötesinde anlam taşımaktadır. Bizim hizmet aşkımız, memleket tutkumuzdur Elazığ. Bu şehrin her bir köşesinde her insanına dair özlemlerimiz umutlarımız vardır. Bugün başlatmış olduğumuz yeni dönemde bu şehre ve bu şehrin aziz insanlarına daha çok hizmet etmek için yeni bir fırsatın ilk başlangıcını yapıyoruz. Bizler sabah namazı ile çalışlmalarımıza başlayacağız ve akşamın geç saatlerine kadar hemşehrilerimizle birlikte olmaya devam deceğiz. Elazığ’daki tüm belediye başkanlıklarını alarak her bir ilçemizi alarak AK Partili belediyecilik hizmetleri ile tanıştırmayı kendimize hedef koyduk. Tüm adaylarımız bu hizmetleri gerçekleştirecek vizyona sahiptirler.AK Parti her zaman seçimlere hazır olan bir partidir. Her vesile ile ifade ettiğimiz gibi bir seçim biter biz bir sonraki seçimin hazırlıklarını yaparız. Elazığ il teşkilatı olarak ta 31 Mart 2019’da yapılacak seçim startını 25 haziran itibariyle vermiş bulunmaktayız. Bugüne kadar tüm seçim çalışmalarımızı tamamladık, koordinasyonumuzu gerçekleştirdik ve SKM’yi açarak çalışmaya başladık. Bugünden itibaren de belde ve ilçelerdeki SKM’lerimizi faaliyete sokarak inşallah ulaşmadık vatandaşımız kalmayacak. Yine bu dönem daha önceki dönemlerde olduğu gibi farklı bir hazırlık içine girdik. Tüm ilçelerimizin ve beldelerimizi. Beldelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın adaylarımızdan neler bekledikleri ile ilgili hazırlık yaptık ve bu hazırlıklarımızı bu hafta yapacağımız toplantıda adaylarımıza göstererek onlara yol haritası hazırlayacağı. Haritayı kendilerine vereceğiz.

YANILMAZ: BU DAVADA VERİLEN HER GÖREVİN KUTSAL OLDUĞUNA İNANIRIZ

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze'nin konuşmalarının ardından kürüsüye Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz çıktı. 

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz; Bugün 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ateşini buradan ateşliyoruz. Elazığ, başta il merkezimiz olmak üzere; bütün ilçelerimizde ve bütün beldelerimizde inşallah 31 Mart 2019’da 20’de 20 yaparak seçimleri alacağız. Ancak 20’de 20 yaparak seçimleri almak yetmez. 31 Mart 2019 seçimleri aynı zamanda sandıklardan tahir ekseriyetle en yüksek oyla, en fazla oyu alacak Türkiye’de ki genel seçimlere de destek vereceğimiz Elazığ’ımızın çok önemli bir secimi olacaktır inşallah. 31 Mart 2019 Türkiye’de başkanlık sistemine geçtikten sonra yaptığımız ilk seçimler olacak. 2002 yılından bugüne kadar Elazığ’ımız AK Parti’ye bütün seçimlerde en güzel desteği verdi, en iyi desteği verdi ve en yüksek oranda destekledi. Elbette başkanlık sistemi ülkemizin bir yönetim anlayışı olarak kaostan, çok başlılıktan kurtulduğu bir dönem oldu. İşte 31 Mart 2019 seçimleri başkanlık seçimine girdikten sonra, başkanlık hükümetine, Cumhurbaşkanlığı hükümetine girdikten sonra yapılacak olan bir seçim ve bu seçimde biz Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine aynı zamanda en büyük desteği inşallah Elazığ’ımızdan vermiş olacağız. Kalbi muhabbetimizin olduğu, birbirimizin eksiklerini tamamlayan, iyiliklerine iyilik katan ve en önemlisi bütün dünya mazlumlarının dünyadaki yetimlerin, kimsesizlerin kimsesi olan, onların beklentisi olan, aynı zamanda dünya zalimlerinin, hainlerinin, hırsızlarının, üç kağıtçılarının korkulu rüyası olan Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğdan’a Elazığ’dan en büyük desteği vereceğiz inşallah. Bu kalbi duygularla biz öyle bir davanın mensuplarıyız ki; bu davada verilen her görevin kutsal olduğuna inanırız. Verilen her görevi en iyi şekilde yapmanın, o mücadeleyi vermenin gayreti içinde oluruz. Bugün, dün değil. Dün geride kaldı. Dün Elazığ’ımızda aday adaylarımız vardı. Ancak bugün Elazığ’ımızda il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarımız var. Dünü artık geride bırakarak hepimiz en büyük gayretle, samimiyetle, cesaretle 31 Mart 2019’da il belediye başkan adayımız, ilçe belediye başkan adaylarımız ve belde belediye başkan adaylarımızın en yüksek oyla, rekor oyla seçilebilmeleri için gayret edeceğiz, çalışacağız, yorulacağız. 31 Mart akşamı yüzü gülen, ak davanın kadroları olacağız inşallah. Bu duygularla hepinizi muhabbetle selamlıyorum

ŞERİFOĞULLARI: ELAZIĞ HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın konuşmalarının ardından AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları kürsüye çıktı. 

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Bu soğuk kış gününde bizleri yalnız bırakmayarak, bizleri ısıtan hemşerilerime şükranlarımı arz ediyorum. Anadolu’nun sigortası olan Elazığ her şeyin en iyisine, en güzeline layık. Varlığımız ve mücadelemiz bunun için. Daha güzel bir Elazığ, daha güzel bir Türkiye için. Derdimiz millet, derdimiz memleket. Biz derdimizi seviyoruz. Bunun için yaşıyor ve bunun için çalışıyoruz. Aziz dava arkadaşlarım kıymetli kardeşlerim; bizler nasıl bir emaneti ve sorumluluğu yüklendiğimizi biliyoruz. Bu salonu coşkuyla, aşkla dolduran genç, kadın kardeşlerim sorumlulukların coğrafi sınırlarını aştığını biliyor. Gönül coğrafyamızın umudu olduğumuzu biliyoruz. Bizi diri ve iri kılan budur. Biz gönül erleriyiz. Yorgunluk nedir bilmeyiz, korku nedir bilmeyiz. Tembellik nedir bilmeyiz. AK Parti hareketini rakiplerinden farklı kılan işte bu yüksek şuurdur. Aziz dava arkadaşlarım; bizim teşkilatımız kardeşlik, fedakarlık ve öz veri esası üzerine kurulmuştur.

ŞERİFOĞULLARI: YENİ BİR DESTANI HEP BİRLİKTE YAZACAĞIZ

Biz sözü dinleriz, en güzeline tabi oluruz. Dayanışma esası üzerine çalışırız, kardeşliği ve dostluğu büyütürüz. Bizim işimiz bayrak yarışıdız. AK Parti başarı öyküsünün ana kahramanları teşkilat mensuplarıdır. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ortaya çıkmış bu eser hepimizin. Bu eseri koruyup, büyütmek sorumluluğu da hepimizin. Bu davaya gönül vermiş her bir kardeşim kişilere takılıp kalınmamasını çok iyi bilir. Kişiler gelip geçer ama davamız ve ideallerimiz kalıcıdır. Ben bugün her birinizin gönlüne talibim, ben sizlerin kardeşiyim, ben sizlerden biriyim. Birlikte yol yürüyeceğiz. Önümüzde zorlu bir koşu var. Birlikte koşacağız ve birlikte başaracağız. Yeni bir destanı emeğimizle, alın terimizle hep birlikte yazacağız. Biz bu yolda daha önce sizlerle birlikte yürüdük. Milletvekilliği sürecinde gece gündüz demeden, tam uyumla çalıştık. Allah nasip ederse 31 Mart sabahına kadar da gece gündüz demeden hep birlikte tam uyumla çalışacağız. Bu yolda en büyük imkanımız genç olmamızdır. Bu şehre genç ve dinamik bir bakış katacağız.

Gençlik, en büyük imkandır. Değerli dava arkadaşlarım yönetim, tecrübe ve birikimimizi bu imkan ve dinamizm ile buluşturacağız. Tecrübeyi önemseyeceğiz, liyakati önceleyeceğiz, sağlama ve kararlı olacağız. Her bölge hizmetten eşit şekilde faydalanacak. Asla ve asla dar bölgecilik yapmayacağız. Elazığ’ın her ilçesi bizimdir. Ben Ağınlıyım, Arıcaklıyım, Alacakayalıyım, ben Baskilliyim, ben Kebanlıyım, Karakoçanlıyım, Kovancılarlıyım, ben Madenliyim, ben Sivriceliyim, ben Paluluyum. Ben Elazığlıyım Elazığlı. Elazığ’ın her ilçesi bizim. Her bölgemiz bizimdir. Her mahalle, her sokak bizimdir. Hazar’da bizim, Mastar’da bizim. Elazığ hepimizin. Elazığ’ın köklü bir tarihi var. Biz istiyoruz ki; güçlü de bir geleceği olsun. Tarihimiz heybetlidir. Biz istiyoruz ki geleceğimiz de kudretli olsun. Doğru bakan, doğru görür. İçinde olmadığınız hiçbir süreci yönetemezsiniz. Yönetme makamı süreçlere aktif katılım gerektirir. Herkesin etkinliği varlığı kadardır. Aktif katılım. Evet bizim sloganımız bu. İnsanımızı ilgilendiren her işin içerisinde olacağız. Aktif destek vereceğiz, vatandaşımızın önünde olacağız. Belediye her alanda Elazığ’ın öncüsü olacak. Hizmetin yeri ve saati olmaz. Hizmetimizi arttıracağız. Kendimiz ile yarışacağız. Sosyal etkinlikler yapmak, ya da yapılacak etkinliklerde paydaş olmak, destekçi olmak, omuz vermek misyonumuzun gereğidir. Hayatın her alanında öncü olacağız. Yol arkadaşlarım, dava kardeşlerim; biz yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz.

KARACAN, ELAZIĞ'DAN ÖVGÜYLE BAHSETTİ

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları'nın konuşmasının ardından AK Parti MKYK Üyesi Eskişehir Milletvekili Harun Karacan kürsüye çıktı. Karacan; Elazığ, 31 Mart 2019’da aynı coşkuyu, aynı heyecanı saha da göstermeye hazır mısın? Elazığ, 31 Mart 2019’da liderimizin arkasında dim dik durmaya hazır mısın? AK gençlik bu enerjinizi belediye başkan adaylarımızla beraber, bu heyecanınız milletvekillerimizle beraber, bu heyecanınızı teşkilatımızla omuz omuza, yan yana dim dik harcamaya var mıyız?

Her zaman devletine bağlı, uç beylik gibi dim dik dura, bölgesinde örnek il olmayı hak eden kültür şehri, musiki şehri, değerli insanları yetiştiren müstesna şehir, kadim şehir El aziz tarihine damgasını vuran mazlumların ve mağdurların umudu Cumhurbaşkanımız, Genel başkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdim. Cennet vatanımız Türkiye’nin neredeyse tamamını kucaklayarak bugünlere gelen AK Parti’nin yerel yönetim anlayışının temeli 1994’lere dayanmaktadır. Bu Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğidir. Recep Tayip Erdoğan Belediyeciliğin amacı insanımızın evinde, sokağında, mahallesinde, ilçesinde, ilinde, mutlu, huzurlu güvenle ve refah içerisinde yaşamasını sağlamaktır.

Daha sonra adaylar tanıtılmaya başladı. 

Ağın Belediye Başkan Adayı - İbrahim Yıldız

Alacakaya Belediye Başkan Adayı - Başaran Yaşlı

Arıcak / Erimli Belde Belediye Başkan Adayı - İbrahim Yıldız

Arıcak/ Bükardi Belde Belediye Başkan Adayı - Yusuf Karol

Arıcak / Üçocak - Belde Belediye Başkan Adayı Yılmaz Yegül

Arıcak Belediye Başkan Adayı - Ferit Yıldırım

Baskil Belediye Başkan Adayı - İhsan Akmurat

Karakoçan / Sarıcan Belde Belediye Başkan Adayı - Mehmet Sarı

Karakoçan Belediye Başkan Adayı - Ayhan Akbaba

Keban Belediye Başkan Adayı - Ömer Kaya

Kovancılar Belediye Başkan Adayı - Hacı Akpınar

Maden Belediye Başkan Adayı - Ekrem Kaçar

Palu / Beyhan Belde Belediye Başkan Adayı - Hüseyin Ateş

Palu Belediye Başkan Adayı - Efraim Ünalan 

Sivrice Belediye Başkan Adayı - Ebubekir Irmak

Akçakiraz Belde Belediye Başkan Adayı - Sabahattin Kaya

Mollakendi Belde Belediye Başkan Adayı - Mehmet Enis Doğan

Yazıkonak Belde Belediye Başkan Adayı - Aydın Ayaz

Yurtbaşı Belde Belediye Başkan Adayı - Yasin Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2019, 16:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
İyi düşünün
İyi düşünün - 5 yıl Önce

İl, ilçe ve belde seçmenleri çok iyi düşünün ve sandık başında 16 yıldır biz akp ye gerekli desteği verdik ama bu iktidar şehrimize çoluk çocuğumuza bu güne kadar ne kazandırdı şehrimizde ne değişti onu düşünün cidden vicdanınız elveriyorsa akp ye oy verin. Sonradan bağırıp çağırmayın.

İnanç
İnanç @İyi düşünün - 5 yıl Önce

"İyi düşünün akpye oy vermeyin" ve "Bu seçimde artık akpye oy yok" diyenler seçime gidince "Yav kime verekkk haaa başka partimi varrrr" deyip yine aynı partiye oy verecektir.

alp
alp @İyi düşünün - 5 yıl Önce

daha önce de söylediğimiz gibi... akp den bir kütük de aday olsa bu memlekette seçilir. dağılın beyler

Erdem
Erdem @İyi düşünün - 5 yıl Önce

16 yıl boyunca oy verenler kalkmış bu seçimde iyi düşünün oy vermeyin diyor. komik ötesi gerçekten

iyi düşünün diyenlere bakın
iyi düşünün diyenlere bakın @İyi düşünün - 5 yıl Önce

oy verdiğiniz kişiler : " Elazığsporu kapatalım malatyaspor modeli yapalım " diyenler. Asıl siz iyi düşünün birader

sen niye 16 yıl düşünemedin
sen niye 16 yıl düşünemedin @İyi düşünün - 5 yıl Önce

16 yıl boyunca oy vermişsinn sen niye iyi düşünmeden oy verdin? şimdi kalkmışsın iyi düşünün diye öneride bulunuyorsun. z amanında sen ve diğer oy verenler iyi düşünseydi bu memleket böyle sahipsiz değildi..yeni mi anladınız 16 yılın sonundamı anladınız bir şey değişmdiğini?

okan
okan @İyi düşünün - 5 yıl Önce

senin vicdanın nasıl elverdi peki 16 yıl?

ilker
ilker @İyi düşünün - 5 yıl Önce

16 yıldır sorgusuz sualsiz oy verenler kalkmış millete iyi düşünün oy vermeyin demeye başlamış.hadi ordan! samimi değilsiniz.yıllarca oy veren sizdiniz.bu memleket sizin eseriniz.

Müstehakız
Müstehakız - 5 yıl Önce

Herkes cüzdanının peşinde koştuğu için Elazığ hiç bir şey kazanmamıştır teferruata gerek yok. Gözle görülür ciddi bir yatırım yok aksine mevcutlar elden gidiyor. Çalışkan ve dürüst insanlara da o partide ekmek yok bilinen bunlar. Biz kul olarak buna müstehakız demek ki yaradan başımıza böyle iş bilmeyenleri yönetici kılıyor.

okan
okan @Müstehakız - 5 yıl Önce

uyanında balığa gidelim...

kebanlı
kebanlı - 5 yıl Önce

güzide ilçemiz keban akpye güvenmişti ama şimdiden oy almayacaklarını bilsinler halkı dinlemediler


SIRADAKİ HABER

banner137