AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları seçim çalışmalarını sürdürdü.

Başkan Adayı Şerifoğulları önce Kırklar Mahallesi’nde ev toplantısına katıldı.

Ardından İl Başkanı Ramazan Gürgöze ile birlikte Kırklar Mahallesi’nde bir kıraathanede düzenlene toplantıda mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinledi.

GÜRGÖZE: DEVLETİMİZ BÜYÜKTÜR

Toplantıda vatandaşlara seslenen AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Bu kadar büyük yatırım yapmışken, bu kadar büyük yatırım bu bölgeye yapılmışken birkaç gün, birkaç ay biraz gidip gelirken böyle dolambaçlı yollardan gidersek bir şey olmaz. Devletimiz büyüktür. Cumhurbaşkanımız başımızda, Genel Başkanımız, hepimizin lideri. Kabul ettiğimiz, Cumartesi de buraya gelecek sizleri de burada herkesi ailesi, çoluğu, çocuğu komşusuyla birlikte inşallah sizi de mutlaka bekliyoruz. Reis-i Cumhur’umuz Cumartesi günü sizlerle hasret gidermeye geliyor. Elazığ’a geliyor. Saat 12.30’da İstasyon Meydanı’nda inşallah sizlere hitap edecek. Sadece sizleri değil, bütün herkesi mutlaka oraya bekliyoruz. Dolayısıyla bahsettiğiniz sıkıntıları biliyoruz, o sıkıntıların çözümü için inşallah bir seçim sürecinden geçiyoruz. Burada kaldı 25-26 günlük bir seçim süreci. Biraz sabırlı olmakta fayda var. Mutlaka bir çözüm bulunacaktır. Ama gerçekten hakkı teslim etmek lazım, eğer bir yatırım gelmiş ise bu yatırım burada yaşayan bütün mahalle sakinlerinin tamamını, gayrimenkulü olan, kiracı ya da başka vesile ile burada oturan herkese çok önemli bir katkı sağlamış bir hastaneyi sadece 500 metre uzakta diye Hilalkent’le mukayese etmek de birazcık bize daha iyi iltifat edin biz de daha iyi maharet yapalım” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: BEN ÖYLE TOPU TACA ATACAK BİR ADAM DEĞİLİM

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları da, “Biz hiçbir sıkıntıya gönlümüzü, kulağımızı kapatmıyoruz. Yaklaşık 2 aydır iki muhtarım da burada şahitler. Biz bu sorun üzerinde çalışıyoruz. Ben Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’la görüştüm. Bu sorunun biran önce çözülmesi için kendisinden ricada bulundum. Ben öyle topu taca atacak bir adam değilim. Futbolcuyum, vurduğumu doksana atarım. Sayın Valimizle muhtarımız görüşmüş, Belediye Başkanımzı da bugün tekrar Elazığ’a gelecek, muhtarımız tekrar görüşecek. Görüştükten sonra ben yarın hem Valimizle hem Mücahit Başkan’la tekrar görüşeceğim, ricacı olacağım. Seçime 25 gün kaldı, seçimden önce çözülmesini en fazla sizden fazla ben isterim” şeklinde konuştu.

Seçim ziyaretlerini farklı noktalarda devam ettiren Şerifoğulları, akşamki ziyaretlerinin ardından sabahın ilk saatleriyle birlikte Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne geçti ve personel ile bir araya geldi.

Başkan Adayının bir sonraki durağı ise Kan Arıyorum Derneği oldu.

ŞERİFOĞULLARI: PROJELERİMİZİ SİZLERİN BEĞENİSİNE SUNDUK

Ardından Salı Baba Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda kadın seçmenlerine hitap eden Şahin Şerifoğulları, “Her mahallemize eşit hizmet götürmeye çalışacağız. Burada hiçbir mahallemiz diğer mahallelerimizden daha fazla hizmet almayacak. Her mahallemiz eşit hizmet alacak. Buralar biraz daha hizmet noktasında eksik kalan mahallelerimiz, biz bunun farkındayız. Ama bunu kendimize bir fırsat olarak görüyoruz. Buralara yapacağımız her hizmet sizlerin gönlünü kazanabilmemiz adına bizim için bir çalışma olacak. Bunun arında sizlere söz veriyoruz. Sizlerin mahallenizin sıkıntılarını, sorunlarını gayet iyi biliyoruz. Seçim süreci boyunca yapmış olduğumuz çalışmalarımızda hem sivil toplum kuruluşlarımızla hem kanaat önderlerimizle hem muhtarlarımızla, esnaflarımızla birebir oturarak sorunları dinledik, sorunları tespit ettik. Bunların çözümü noktasında geçen hafta Pazartesi günü proje tanıtım lansmanını yaptık. Proje tanıtım lansmanımızda çocuklarımız için, gençlerimiz için, yaşlılarımız için, engellilerimiz için, kadınlarımız için ve her mahallemizi düşünerek projelerimizi sizlerin beğenisine sunduk” dedi.

ŞEİRFOĞULLARI: İSTİHDAMI, İŞSİZLİĞİ ÇÖZME NOKTASINDA PROJELERİMİZ VAR

Başkan Adayı Şerifoğulları, “Kapalı fuar alanını yapacağız, mobilya kenti inşa edeceğiz. Gıda toptancıları sitemizi faaliyete geçireceğiz, aynı zamanda elsüt projemizle köylülerimizden topladığımız sütleri şişeleyip hem uygun fiyata süt içebilmenizi hem de istihdamı, işsizliği çözme noktasında projelerimiz var, çevre ile ilgili projelerimiz var. Elazığ’ı daha fazla yeşille buluşturabilme adına sizlerin çocuklarınızla daha güzel ortamlarda zaman geçirebilmeniz adına sizler için kent meydanları düzenliyoruz. Sizler için büyük kültür paklar düzenliyoruz. Aynı zamanda kent köy projemizle çocuklarınızla, yine ailenizle çok rahat ortamlarda güzel bir şekilde zaman geçirebilmenizi sağlayabilecek ortamlar oluşturacağız. Botanik Vadi projemiz var, bu projemizle Elazığ’ı çok ciddi bu manada bir renktarasyon alanına kavuşturacağız” diye konuştu.

Toplantının ardından Şerifoğulları, mahalle sakinleriyle birlikte sorunları yerinde gördü.

Başkan Adayı Şerifoğulları’nın son durağı ise bakırcılar Çarşısı oldu.

HABER: SITKI TAŞEL