AK Parti Elazığ'da Erken Seçime Nasıl Hazırlanacak?

Erken seçim tarihinin açıklanmasının ardından AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze’den ilk açıklama geldi. Başkan Gürgöze, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasının ardından partinin yürütme kurulunu toplantıya çağırarak seçim çalışmalarına başladık” dedi.

AK Parti Elazığ'da Erken Seçime Nasıl Hazırlanacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran tarihinde erken seçim yapılacağını açıklamasının ardından AK Parti Elazığ İL başkanı Ramazan Gürgöze’den de ilk açıklama geldi. Kanal Fırat Televizyonunda yayınlanan “Son Baskı” programına katılan İl Başkanı Gürgöze seçim süreciyle ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

 

“TECRÜBELİ BİR EKİMİZ VAR”

Başkan Gürgöze, “Biz 7 Haziran seçimi 1 Kasım seçimi, 16 Nisan referandumu ve 24 Haziran 2018 seçimini yürüteceğiz. Seçim konusunda çok tecrübeli ve güçlü bir ekibimiz var. Elazığ il teşkilatı en ücra köydeki temsilcimizden, ilçe ve beldelerdeki teşkilatlarımızdan merkezdeki teşkilatlarımızın tamamına kadar çok önemli seçim tecrübeleri edilmiş, kongrelerini bitirmiş. Sandık yönetimlerini oluşturmuş bir teşkilatız. Biz seçim bitince parti binalarına seçilen bir parti değiliz. Seçim bittikten sonra bir sonraki seçimin hazırlığını yaptığımızı ve seçimlere hazır olduğumuzu her vesile ile ifade ediyoruz” dedi.

 

“SEÇİM SÜRECİNİ BAŞLATTIK”

Seçim çalışmalarına başladıklarını söyleyen İl Başkanı Gürgöze, “Cumhurbaşkanımızın bugünkü açıklamasının hemen ardından saat 17.30’da parti yürütme kurulu üyesi arkadaşlarımızı derhal toplantıya çağırarak seçim sürecini başlattığımızı ve bununla ilgili yapmamız gereken çalışmaları ifade ettik. Arkadaşlarımıza gerekli görevlendirmeleri yaptık. Perşembe günü itibariyle diğer tüm teşkilatlarımızı harekete geçirerek halkımızla bir araya gelmeye ve halkımızla buluşmaya ve 24 Haziran seçimlerinde öncelikle ittifakın ve AK Parti olarak en üst düzeyde oy alacak bir şekilde bir teşkilatlanmayla halkımızın huzuruna çıkacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

 

“ELAZIĞ’DA REKOR OY ALACAĞIZ”

Bu seçimlerde de Elazığ’dan rekor oy alacaklarını belirten Başkan Gürgöze, “çok önemli seçim süreçlerini idare ettik ve arkadaşlarımız bu konuda çok önemli tecrübe edindiler. Biz teknik manada ve sahada var olmamız gerektiği şekliyle var olmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Çok disiplinli bir şekilde, partimize yakışır bir şekilde seçim sürecini yürüttükten sonra halkımızın huzuruna çıkacağız yüce Allah’ımızın takdiri ve halkımızın desteği ile inşallah yine daha önceki seçimlerde elde ettiğimiz başarıları daha da üst seviyelere taşıyarak süreci inşallah nihayete erdireceğiz. Elazığ Türkiye’de rekor oy alarak derece yapacaktır inşallah” dedi.

“MHP İL BAŞKANI DEMİR İLE İSTİŞARE HALİNDEYİZ”

MHP İl Başkanı Oğuzhan Demir ile de sürekli görüştüklerini vurgulayan Başkan Gürgöze, “MHP İl Başkanı Oğuzhan Demir ile sürekli bu konularda istişare halindeyiz. Sürekli görüşmemiz oluyor ve bu ittifakın ruhuna uygun bir şekilde seçim sürecini de nihayete erdirerek her iki partimizin de bu manada istediğimiz sonuca ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.

 

“ELAZIĞ’DAKİ YOL HARİTASI VE STRATEJİSİNİ BELİRLEDİK”

Seçimle ilgili ilk toplantılarını yaptıklarını belirten Gürgöze, “17.30’da yürütme kurulumuzu toplantıya çağırarak seçim sürecinde Elazığ’da izleyeceğimiz yol haritası ve stratejiyi belirledik. Çeşitli arkadaşlarımızı görevlendirdik. Seçim koordinasyon başkanımızı belirledik. İlgili arkadaşları da yarından itibaren görevlendireceğiz ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Taslak olarak oluşturduk. Toplantılarda arkadaşlarımıza görevlerini aktaracağız” dedi.

 

“YAPILACAK DEĞERLENDİRMELER NETİCESİNDE 5 ADAY BELİRLENECEK”

Furkan Dilaver’in Milletvekili aday adaylığı süreciyle ilgili sorusunu da cevaplandıran AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Milletvekili sayısının 5’e çıkmasıyla birlikte adaylık müracaatları olacak. Bununla ilgili genel merkezimizin henüz bir bilgilendirmesi olmadı. Sadece seçim koordinasyon merkezi ve başkanının belirlenmesi noktasında partimizden talimat geldi. Biz o talimatı zaten beklemeden yerine getirdik. Partimiz kurullarınca adaylık süreceğinin nasıl olacağına ilişkin bir değerlendirme yapılacak ve muhtemelen birkaç gün içerisinde bizleri Ankara’ya davet ederek süreçle ilgili yapmamız gerekenlerin izleyeceği tavır noktasında bizlere bilgilendirmeler yapılacak. Aday adayları müracaatları mutlaka olacaktır. Yapılacak değerlendirmeler neticesinde 5 adayımız belirlenecek ve onlarla yapacağımız çalışmalarla seçime girmiş olacağız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Nuri
Nuri - 6 yıl Önce

Şu anki mevcut vekillerden hiç birinin yeniden aday gösterilmesini istemiyoruz. Aksi halde AKP ye oy yok.

adnan
adnan @Nuri - 6 yıl Önce

ınsanlar kisiye bakarak oy vermiyor partiye bakarak oy veriyor.daha oyun kisiye verildigi bilincinde bile degıller.gelısmıs toplumlarda oy kişiye verılir.gidip yine oy verecek elaziggg ama yıllardir kendi verdigi oyuyla elazig bu halde oldugunun farkında bile olmicak

adnan
adnan @Nuri - 6 yıl Önce

sana bisi diyimmi suankilerde aday gosterilse yine pasa pasa gidip %70ten fazla oy verir bu elazig.

Fırat
Fırat - 6 yıl Önce

Seçimlerde belirlenen adaylara oy veriyorsunuz bilahare Elazığ'a neden Bakanlık verilmiyor diye bağrışıyorsunuz. Yöneticiler bu seçimde aday seçimlerine çok özen göstererek gerektiğinde Bakanlık yapabilecek kişiler bulun ve aday gösterin bu şehir tecrübesiz boş beleş kişilerin vekil gösterilmesini hak etmiyor artık.

adnan
adnan @Fırat - 6 yıl Önce

bence cok hak ediyor elazig. aday adaylarını kim belirliyor? il meclisi degilmi? il baskanliginda kim var? haberin gorselindeki kisi. haberin gorselindeki kisi daha gecen gun ulkemiz tarimda ve hayvancilikta cag atladi dedi yavvvvvvv:)))))bu durumda vizyonlu bir vekil aday gosterilirmi sence?yada bakanlik verilirmi hic?:)))))

Kerim
Kerim - 6 yıl Önce

Yav millete sallayacağınıza şehrin vekillerine boşbeleş diyeceğinize önce kendi boşbeleşliğinize bakın. Milletvekili bakan olamaz bu sistemde ondan haberiniz yok daha. Ayrıca bakanlık konusunda evet Elazığa haksızlık edilmiştir bu dönem.

şaka gibi
şaka gibi @Kerim - 6 yıl Önce

evet bu sıstemde vekıl bakan fılan olamaz.hıcbır gucu yok artık vekıllerınde hatta bakanlarında

devrimci
devrimci - 6 yıl Önce

değişim zamanı geldi.

Başkanlık Sistemi
Başkanlık Sistemi - 6 yıl Önce

Bu seçimden sonra yeni bir sisteme geçiliyor malüm, Milletvekilleri bakan olamayacak içiniz rahat olsun. Bakanlar dışardan bürokrat gibi atanacaklar başkanla gelip başkanla gidecekler (bazı haller müstesna) yani seçilecek vekiller oyuna girmiş gibi sadece kol kaldıracak varlıkları ile yoklukları o kadar önemli değil biraz yırtık olmaları şehirlerinin yararına tuttuğunu koparacak kişiler olsun şimdi gerisi teferruat.

şaka gibi
şaka gibi @Başkanlık Sistemi - 6 yıl Önce

bu sıstemin ne kadar kötü oldugunu aciklamıssın tebrikler. evet bu sistemle vekillerin hicbir sozu olmayacak. el kaldırıp indircekler sadece. baskan ne derse ulkede artık o olcak.su anki sistemde bile birsey yapamayan vekiller baskanlik sisteminde hicbirsey yapamazlar...boyle bir sisteme oy vermek ne kadar dogru...

Elazığdan gerisi yalan
Elazığdan gerisi yalan - 6 yıl Önce

Ben gakgoyum gardaş başta şehrimi düşünürüm diğer şehirler beni ilgilendirmez. Ülkemde huzur istikrar olsun milletin cebi para görsün hainler sokakta gezmesin.Yerelde de bence mevcut vekillerin yarısı değişmeli kalacaksa tahir bey ve metin bey kalsın

Mert
Mert - 6 yıl Önce

:-)

Belediye
Belediye - 6 yıl Önce

Benim en önemsediğim belediye!! Bu şehrin görüp görebileceği en büyük vurgunu yaptılar milleti uyuttular. Bunun karşısında duran sadece metin bulut-tahir öztürk birde mhpli meclis üyeleri oldu. Ayrıca tahirbey teşvikte elazığa seviye atlattı....


SIRADAKİ HABER

banner137