AK Parti Elazığ Eski İl Başkanı Ramazan Gürgöze Başkan Alan’ı Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ eski İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve beraberindekiler Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ettiler.

AK Parti Elazığ Eski İl Başkanı Ramazan Gürgöze Başkan Alan’ı Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ eski İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve beraberindeki heyet, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun ve geçmiş olsun temennilerinde bulundular.

GÜRGÖZE: ELAZIĞ İŞ DÜNYASI, EN GÜÇLÜ DESTEĞİNİ İDRİS ALAN BAŞKANDAN ALACAK

Ziyaretlerinde değerlendirmelerde bulunan Ak Parti Elazığ Eski İl Başkanı Ramazan Gürgöze “Bugün çok değerli İdris Alan Başkanımızı hem hayırlı olsun hem de geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Öncelikle Rabbimizden Başkanımızın sağlığı ve sıhhatinin devamını diliyoruz. İnşallah yeni hizmet döneminde de heyecanlı, canlı ve çok güzel bir şekilde ilimize hizmet edeceğine inanıyoruz. Tabii İdris Başkanımız Ticaret ve Sanayi Odasında tecrübeli bir isim. Bizim de Kendisiyle çalışma imkanımız oldu. Elazığ’ın ticaretinin, sanayisinin gelişimi için ortaya koyduğu cesaretli çıkışları hepimiz biliyoruz. Hepimiz ve Elazığ kamuoyu buna şahit. Bu süreç içerisinde de inşallah Elazığ’ımıza çok hayırlı hizmetler yapacak. Gerek sanayi ve ticaretteki gelişmeler ile ülkemizin gelmiş olduğu noktada Elazığ’ımızın iş dünyasındaki en güçlü desteği İdris Alan ile alacağı noktasında hiçbir şüphemizin olmadığı gibi geçmiş dönemdeki çalışmaları ve faaliyetleri, Elazığ’ın sorunları ile ilgili ortaya koyduğu çalışmaları bilen ve buna şehadet eden biri olarak yeni dönemlerinde de ekibiyle birlikte çok güçlü hizmetler ortaya koyacacağına inancımız tamdır. Tekraren seçimler kendilerine ve ilimize hayırlı ve uğurlu olsun. Misafirperverlikleri için ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ALAN: RAMAZAN GÜRGÖZE GİBİ DEĞERLER SİYASETTE YENİDEN AKTİF ROL ALMALI

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, “Geçmiş Dönem AK Parti İl Başkanı, kıymetli dostum Ramazan Gürgöze beyefendi ve beraberindeki heyet, hem hayırlı olsun hem de geçmiş olsun ziyaretlerimize geldiler. Ziyaretleri ve başarı temennilerinden ötürü ben de kendilerine Meclisimiz ve Yönetimimiz adına teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımızın da ifade ettiği gibi önceki başkanlık dönemimizde kendileriyle birlikte çalışma fırsatımız oldu. Beraber çok güzel işler yaptık. Elazığ’ın bütün problemleri için bizlere bir telefon kadar yakındı ve bu sorunların çözümleri için elinden gelen her şeyi yaptığına ben şahidim. 14 Mayıs’ta seçimler var. Ramazan Gürgöze gibi değerlerin tekrardan siyasette aktif rol alarak söz sahibi olmalarını istiyorum. Onlar milletvekili bizler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak Elazığ’a çok güzel hizmetler yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu vesile ile kıymetli başkanıma ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137