Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze Oyunu Kullandı

Elazığ Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze Bahçelievler İlköğretim okulunda ailesiyle birlikte oy kullandı.Bahçelievler İlköğretim okulunda ailesiyle birlikte oy kullandı.

Ak Parti Elazığ  İl Başkanı Ramazan Gürgöze Oyunu Kullandı

Elazığ Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, ”Yaklaşık 2 aylık süren çalışmalarımızdan sonra bugün nihayet milletimiz sandık başına gitti. Bizler de biraz önce ailece oyumuzu kullandık. Bu süre içerisinde Elazığ’da çok güzel bir kampanya süreci yürütüldü. Tüm hemşerilerime, siyasi parti teşkilatlarına teşekkür ediyorum” dedi.

“ROTAMIZI MİLLET ÇİZİYOR”

Referandum sürecinin çok sağduyulu geçtiğini belirten İl Başkanı Gürgöze, “Bundan sonra söz de, karar da başından belli söylediğimiz milletimizindir. Bugün sandıkta milletimiz oyunu kullanıyor. Sandık görevlilerimiz oy kullananlara yardımcı oluyor. Süreç birazdan tamamlanmış olacak. Bizler gerek Elazığ’da gerek Türkiye’de çok yüksek orada anayasa değişiklik süreci paketinin onaylanacağını düşünüyoruz. Milletimizin kararı ne olursa olsun, milletimiz sandıkta iradesinin hangi yönde tecelli ederse etsin, bizler bu akşamdan itibaren milletimizin bizim için çizmiş olduğu yolda yürümeye devam edeceğiz. Biz milletle işimizi yapıyoruz. Rotamızı millet çiziyor. Bundan sonrada milletimizin istediği milletimizin arzu ettiği gibi yürüyeceğiz ”şeklinde konuştu.

“MİLLETİMİZİN HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Elazığ Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze “Bizler Elazığ’da sürekli ifade ettik, çok yüksek bir oyla rekor kıracağız. Türkiye’de de bu paketin onaylanacağı milletimizin de destek vereceğine endişelenmiyoruz. Buradan çıkacak olan sonuç çok yüksekte olsa biz Ak Parti olarak mütevazı olmalıyız, milletimize daha çok hizmet etmeliyiz. Milletimize yapamadığımız ve hak ettikleri hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Bu millet bize sürekli güvendi, millet bize destek verdi. Biz de millete karşı mahcup olmamak için hep çaba sarf ettik, umut ediyoruz, bu millete karşı Allah bizi mahcup etmesin. İlimizde bu seçimin huzurlu bir şekilde geçmesini sağlayan güvenlik güçlerimize, valimize tüm sivil toplum kuruluşlarına teşekkürlerimi iletiyorum ”diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2017, 14:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137