AK Parti Elazığ İl Başkanlığı: Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri İptal Edilmiştir

AK Parti Elazığ İl Başkanlığından yapılan açıklamada, ülke genelinde yaşanan afetler sebebiyle kuruluş yıl dönümü etkinliklerinin iptal edildiği duyuruldu.

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı: Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri İptal Edilmiştir

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı, Türkiye’de yaşanan afetler dolayısıyla kuruluş yıl dönümü etkinliklerinin iptal edildiğini açıkladı.

“SEBEBİYLE 20. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTIMIZ İPTAL EDİLMİŞTİR”

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Son günlerde ülkemizde yaşanan sel ve yangınlar sebebiyle 20. Kuruluş Yıl Dönümü İl Danışma Meclisi toplantımız iptal edilmiştir. Aziz milletimizin müsterih olmasını ve devletimizin tüm gücüyle vatandaşının yanında olduğunu belirtmek istiyoruz. Felaketlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan bir kez daha rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Burak23
Burak23 - 3 yıl Önce

Vali beyide çağırın sonuçta her partiye eşit mesafede

Elazığ23
Elazığ23 - 3 yıl Önce

Türbanla yola çıkıp hatlarda mankenlerle yakalananlar bir yüzükten başka servetin yok olursa bilinki çalmışım diyenlerin. Ve İslamiyeti akp ile beraber yaşayanların sizinde dilsiz şeytan lık yalakalık gününüz kutlu olsun ama bu tarihle geldiniz bu tarihle gideceksiniz

Akp
Akp @Elazığ23 - 3 yıl Önce

Sizin gibilermi yollayacak bizleri

Elazığ23
Elazığ23 - 3 yıl Önce

Akp rumuzlu onca yazdığım zoruna gitmedi sadece geldiğimiz tarihte gideceksiniz demem. Mi zoruna gitti vah vah demekki yalakalık sizin hayat felsefenin evet gitme konusuna gelince teneke bağlayacaz arkanıza hem de siz düştükten sonra kimin kucağına oturacaksınız yeminiz kesildiğinde onun hesaplarını yapın

Tırın Tırın Tırın Tırırırın
Tırın Tırın Tırın Tırırırın @Elazığ23 - 3 yıl Önce

Beyefendi, bahsettiğiniz kişi bu sitenin trollerinden. Kendisi burada propagandasını saldırgan tavırlarıyla yapmaya çalışıyor. Kendisi karakter ve ahlak abidesidir. Gülüp geçin. Ayrıca, birtakım psikolojik sorunları var. En belirgini "Yansıtma" olarak bilinen psikolojik sorun. Nasıl olduğuna arama motorundan bakabilirsiniz.

SIRADAKİ HABER

banner137