AK Parti Elazığ İl Başkanlığı Yeni Hizmet Binasına Taşındı

Geçtiğimiz gün Elazığ’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da ziyaret ettiği AK Parti il başkanlığı yeni hizmet binasında taşınma telaşı devam ediyor. Bugünden itibaren yeni hizmet binalarında hizmet vereceklerini ifade eden İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, lüksten ve şatafattan uzak, şık bir bina dizayn ettiklerini söyledi…

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı Yeni Hizmet Binasına Taşındı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da gezdiği yeni il binasında şimdilerde yerleşme çalışmaları devam ediyor.

ÇALIŞMALAR 4 AY SÜRDÜ

AK Parti İl Teşkilatına yeni hizmet binasını kazandıran Başkan Şerafettin Yıldırım, dört aylık çalışmanın ardından yeni yerlerinde olduklarını söyleyerek, “Bugün bismillah dedik yeni yerimizde vatandaşlarımızı da kabul etmeye başladık. Ufak tefek eksikliklerimiz var. Bir taraftan vatandaşlarımızı kabul ederken bir taraftan da eksikliklerimizi tamamlıyoruz.4 aylık bir tadilat sürecinden sonra eski binamızdan yeni binamıza geçmiş olduk. Bu binamızın diğer binamıza göre çok fazla avantajları var. Özellikle fiziki mekan olarak büyük geniş, rahat ve otopark sorunumuz yok. Aynı zamanda vatandaşlarımızın rahatlıkla gelip oturabileceği, dinlenebileceği, dertlerini ifade edebilecekleri bir ortam hazırladık” dedi.

YILDIRIM: SÜSLEME İLE FİZİKİ ŞARTLAR İYİLEŞMEZ

Başkan Yıldırım, vatandaşların sorunlarının çözüme kavuşturulması için bütün birimlerin bir arada olduğunu kaydederek, “Önemli olan vatandaşımız buraya girdiğinde çözülebilecek sorunlarının en ilgili birimde en uygun birimde kısa bir şekilde o birime yönlendirilip benimleyse benimle, kadın kolları, gençlik kolları, merkez ilçe neresiyse oraya yönlendirilip çözülmesi. Fiziki şart burada ortaya çıkar. Süsleme ile fiziki şartlar iyileşmez. Önemli olan insanlar bunu hangi gaye ile ne için kullanıyor” diye kaydetti.

YILDIRIM: VATANDAŞLARIMIZ BURAYA GELDİĞİNDE ONLARI BOŞ GÖNDERMEMELİYİZ

Fiziki mekanlara takılı kalmayacaklarını ifade eden Başkan Yıldırım, en ücradaki vatandaşa ulaşma çabasında olduklarını vurgulayarak, “Ben bunu biliyorum ki ben bu görevi başka bir süre sonra başka bir kardeşime teslim edeceğim, bir başka yönetimdeki insanlarımız gelecek. Binayı kullanmaya devam edecekler sonra başkaları gelecek. Anlamlı kılan her yetkilinin her döneme hitap eden insanların işlevsel anlamda vatandaşın hizmetine sunmak için bunu yapmaları. Yalnızca fiziki anlamda mekana takılı kalmak, orada zamanımızı geçirmek gibi bir şeyimiz yok. Vatandaşlarımız buraya geldiğinde onları boş göndermemeliyiz. Bizim asıl işimiz sahada arazide olmak. Bunu da hiçbir şekilde kesintiye uğramadan yapacağız. En uçar köşede olan vatandaşımıza ulaşıp onunla muhatap olmalıyız. Çözüm odaklı yaklaşımımız her zaman her yerde olmazsa olmazımız olacak” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: NASIL BULDUNUZ SAYIN BAKANIM DEDİM ‘ÇOK GÜZEL’ DEDİ

Bakan Kurum’un ziyaretini değerlendiren Başkan Yıldırım, işlevi yüksek bir il başkanlığı yapmaya çalıştıklarını söyleyerek, “Nasıl buldunuz sayın bakanım dedim çok güzel dedi Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin dedi. Önemli olan bizim insanlara dokunabilmek, onların sorunlarını çözebilmek dedim. İşlevi yüksek bir il binası yapmak istedik. Ben bunda büyük oranda başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Zaman içerisinde vatandaşlarımız kendirli taktir edeceklerdir. Mutlaka eksiğimiz yanlışımız olacaktır onları da zaman içerisinde gidereceğiz” açıklamalarında bulundu.

YILDIRIM: LÜKSTEN VE ŞATAFATTAN UZAK, ŞIK BİR BİNA YAPMAYA ÇALIŞTIK

Başkan Yıldırım, “Lüksten ve şatafattan uzak, şık bir bina yapmaya çalıştık” diyerek, “Lüksten ve şatafattan uzak durduk. Ama şık olsun dedik. İkisi birbirinden farklıdır. Ben o ikisini birbirinden ayırt edebiliyorum. Görenlerinde bunu ayırt ettiğini düşünüyorum. Şu ana kadar çok olumlu tepkiler aldık. Fiziki mekanları anlamlı kılan orayı yöneten insanların hizmet anlayışı ve insanlara yaklaşım şekli önemlidir. Siz ne kadar sıcaksanız, ne kadar elinizi uzatabiliyorsanız, ne kadar insanlarla hemhal olabiliyorsanız fiziki mekanlar o kadar güzel olur. Siz insanlardan ne kadar uzak duruyorsanız, mesafeli duruyorsanız ya da sorun çözücü yaklaşımlardan uzaksanız fiziki mekanlar anlamlı kılınmaz ve soğuk yapılardır, soğuk kuruluşlardır. Biz sıcak kuruluşuz. Çadırda da olsak sıcak kuruluş, burada da olsak sıcak kuruluşuz” dedi.

VİDEO

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
He he he
He he he - 3 yıl Önce

Yahu bide "lüksten ve şatafattan uzak.... " demezler mi. Bari bunları yazıyorsanız o resimleri koymayın.

vah vah vah
vah vah vah @He he he - 3 yıl Önce

Duvarlar hep altın kaplama görünüyor değil mi? Resimde her şey okunuyor. İnsan nasıl düşünürse öyle görür. Allah sizin gibi nankörleri ıslah etsin.

BEKİR
BEKİR @He he he - 3 yıl Önce

Altın varaklı kapı, lüks avizeler mermerler ve en kaliteli ahşap. Vatandaşa ise 2+1 70 metrekare ev. Vah vah

Zazatronik
Zazatronik - 3 yıl Önce

Israf israf arkadaş bu ne haldir memleketin haline bak bunlaruin derdine

Dış mimar
Dış mimar @Zazatronik - 3 yıl Önce

Ben olsam dış kaplamayı fişne çürüğü mermerden yapardım yüzyıllar sonrasına kalan şehrin semboli olurdu

Elazığ Evladı
Elazığ Evladı - 3 yıl Önce

Şatafata düşkün olan kibir kulesi inşa eder. Vatandaş aç işyeri kapalı siz şatafat peşindesiniz. O gün gelecek görüşürüz

Burak
Burak - 3 yıl Önce

Siz millete 75 m2 ev yapın ama sizin o doymayan gözünüz götünüzün sığmadığı koltuklarla acaba mutlu olacağınızımı sanıyorsunuz.siz bilerek yapıyorsunuz bunları millettin canını daha çok yakmak için ben bu binayı görünce başıma ağrı girdi yemin ederim

Yorum23
Yorum23 - 3 yıl Önce

O Elazığspor formasına layık değilsiniz

Veleybolcu
Veleybolcu @Yorum23 - 3 yıl Önce

Sanki bir değeri var formanın güldürme adamı seneye amatörde

Ayhan
Ayhan - 3 yıl Önce

Kan testi yapılıyormu ona göre gelelim

Yaaa
Yaaa - 3 yıl Önce

Allah sizi şaşırtmış yemin ederim ki siz kuyruğunuzla oynuyorsunuz o Allaha yemin olsunki mazlumdan aldığınız o haksız vergilerle siz saltanat süremeyeceksiniz hem bu dünyada hem ahirette Rabbim soracak size hele bak yav varmı böyle bir dünya

Salihe Demir
Salihe Demir - 3 yıl Önce

Bir Ak partili olarak vicdanım sızladı . Utandım haya ettim yoksullara yardım edilmesi gerekirken lüks yaşam mekanları bizim davamızda yoktur. Reis bunu kabul etmez

elazığlı
elazığlı @Salihe Demir - 3 yıl Önce

Bu kadar şatafatı bir resimde mi gördün? Sanki hiç kimseye yardım edilmemiş. Nankörler.

arif
arif @Salihe Demir - 3 yıl Önce

Salihe demir bir akpli olarak şimdiye kadar vicdanının sızlamaması enteresan zaten.

lkdsakewqewqeqewğpwqweğq
lkdsakewqewqeqewğpwqweğq @Salihe Demir - 3 yıl Önce

komedi yemin ederim..lüks bunların davasında yokmuş..bunu söylerken gerçekten inanarak söylüyorlar.tüm gün a haber izlemek böyle yapıyor demek insanı.

Gerçek23
Gerçek23 @Salihe Demir - 3 yıl Önce

Halen reis diyor yaaa...Şaka gibi.Bu milletten bi bok olmaz.

Sülüman Bey
Sülüman Bey @Salihe Demir - 3 yıl Önce

Salihe Hanım, yorumunuzu görünce gülme tuttu. Aynı şekilde, İshak Bey ve Bülent Bey'in yorumları da öyle. Sizler gerçeklikten kopmuşsunuz.


SIRADAKİ HABER

banner137