AK Parti Elazığ İl Kongresi Gerçekleşti

AK Parti Elazığ 7. Olağan İl Kongresi gerçekleşti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Elazığ il kongresine Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı.

AK Parti Elazığ İl Kongresi Gerçekleşti

AK Parti’nin Elazığ 7. Olağan İl Kongresi, Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Elazığ, Manisa, Aydın, Mardin, Adıyaman, Kilis, Bingöl, Bitlis, Muş il kongrelerine Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı.

Kongre Kanal Fırat, Kanal E televizyonları ve Elazığ Son Haber İnternet Haber Sitesinden canlı yayınlandı.

Pandemi kurallarına uyarak yapılan Kongreye misafirler HES kodu uygulaması kullanılarak alındı.

AK Parti’nin Elazığ 7. Olağan İl Kongresi’ne; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, AK Parti Elazığ Koordinatör Milletvekilleri, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Ömer Serdar, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Ramazan Gürgöze, AK Parti Genel Merkez Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı, AK Parti Genel Merkez Doğu Anadolu Bölgesi Teşkilat Koordinatörü Mahmut Gürcan, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkanı Murat Öz, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Güleç, AK Parti Eski Milletvekilleri, AK Parti Eski İl Başkanları, AK Parti Eski Belediye Başkanları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, il, ilçe belde teşkilat temsilcileri, MHP İl Başkanı Semih Işıkver, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Erhan Karakuş, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Emrah Akdağlı, Hüda Par İl Başkanı Yasin Kavaklı, teşkilat üyeleri ve Elazığlı vatandaşlar katıldı.

Tertip komitesi adına programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cengiz Taş kongrenin açılışı için yeterli çoğunluğun sağlandığını belirterek kongrenin hayırlı olmasını temenni etti.

Divan üyeleri; Divan Başkanı, Genel Merkez Doğu Anadolu Bölgesi Teşkilat Koordinatörü Mahmut Gürcan, Divan Başkanı Yardımcısı, Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik, Divan Üyesi İl Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur, Divan Üyesi Uğurcan Güleç, Divan Üyesi Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı’dan oluştu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından kongre AK Parti İl Başkanlığı tarafından hazırlanan tanıtım filmi ile başladı.

Kongre protokol üyelerinin konuşmaları ile devam etti.

YILDIRIM: İLK GÜN Kİ AŞKLA DURMADAN DURAKSAMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Gece gündüz demeden çalışmaya devam ettiklerine dikkat çeken AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Dünya beşten büyüktür diyen yer yüz mahrumlarının ve mazlumlarının gür sesi; dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’a gönül veren, yol arkadaşlığı yapan aziz hemşehrilerim hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Büyük davalar çabayla, gayretle, emek ve alın teriyle yükselir. Emek verilmemiş, çilesi çekilmemiş ve bedeli öğrenmemiş hiçbir davanın başarı şansı yoktur. Bizler büyük ve şanlı bir davanın mümessilleriyiz. Bu dava bugünlere bizden öncekilerin emek, çaba ve gayretleriyle geldi. AK Parti kurulduğu günden bugüne teşkilatlarımızda görev alan bütün teşkilat mensuplarımızı sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Kendilerinden aldığımız bu emaneti bizlerden sonrakilere gönül rahatlığıyla devredebilmek için gece gündüz demeden uzak yakın demeden sorumluluk bilinciyle emanet bilinciyle ilk gün ki aşkla durmadan duraksamadan çalışacağız. Aziz dava arkadaşlarım liderimiz Türkiye’nin büyümesi, gelişmesi için her alanda hedeflerimize ulaşmamız için gece gündüz çalıştı, çalışmaya devam ediyor” dedi.

YILDIRIM: AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR

“AK Parti gücünü milletten alan bir partidir” diyenAK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım, “Partimiz dinamik bir yapıya sahiptir. Bu çatı altında görevi devreden, görevi devralan tüm kardeşlerimiz bu yapının birer parçasıdır. Hangi kademede olursak olalım tek gayemiz bu bayrağı daha yukarılara taşımak, gücümüzün son zerresine kadar milletimize hizmetkar olmak ve milletimiz için daha güzel gelecek inşa etmektir. Bizler için asıl olan makamlar değil; bu davaya olan bağlılığımızıdır. Bizde esk yeni diye bir kavram yoktur. Her AK Partili son nefesine kadar bu davanın birer mensubudur. Bu davaya gönül veren her bir dava arkadaşıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. AK Parti milletin iradesinde başka hiçbir güce boyun eğmeyen bir davanın adıdır. AK Parti inanmışlığı, vefayı, hizmeti hayatının merkezine yerleştiren bir siyasi oluşumun adıdır. Kıymetli yol arkadaşlarım; bundan 19 yıl önce dualarla halis niyetlerle dikilen bu fidan hamt olsun ki bugün 83 milyonun tamamını kuşatan ulu bir çınara dönüştü. Partimiz tüm seçimlerde açık ara milletin teveccühüne mashar olan, ülkemizi başarıdan başarıya taşıyan Türk siyaset tarihine adını altın harflerle nakşetmiş bir partidir”” şeklinde konuştu.

ŞERİFOĞULLARI: DEVLETİMİZİN TÜM İMKANLARI SEFERBER EDİLDİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “24 Ocak Elazığ depreminin yıl dönümü yaklaşırken bir kez daha şehrimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, vefat eden hemşehrilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu vesile ile şehrimize desteklerini esirgemeyen ilk günden beri yanımızda olan şehrimizin imarı ve inşası için devletimizin tüm imkanlarını seferber eden başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlarımıza ve devletimizin tüm yetkililerine hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum” diye kaydetti.

ŞERİFOĞULLARI: BİZDE ESKİ YENİ DİYE BİR KAVRAM YOKTUR

“Bizler için asıl olan makamlar değil; bu davaya olan bağlılığımızdır” sözlerini kullanan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Partimiz dinamik bir yapıya sahiptir. Bu çatı altında görevi devreden, görevi devralan tüm kardeşlerimiz bu yapının birer parçasıdır. Hangi kademede olursak olalım tek gayemiz bu bayrağı daha yukarılara taşımak, gücümüzün son zerresine kadar milletimize hizmetkar olmak ve milletimiz için daha güzel gelecek inşa etmektir. Bizler için asıl olan makamlar değil; bu davaya olan bağlılığımızdır. Bizde eski yeni diye bir kavram yoktur. Her AK Partili son nefesine kadar bu davanın birer mensubudur. Bu davaya gönül veren her bir dava arkadaşıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. AK Parti milletin iradesinde başka hiçbir güce boyun eğmeyen bir davanın adıdır” ifadelerini kullandı.

DEMİRBAĞ: BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATTILAR

İl Başkanı Yıldırımın başarılı çalışmalara imza attığını belirten AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ , “Bu güzel günde bu kongremizde yalnız bırakmamak, beraber olmak için buraya kadar geldim; Allah hayırlı uğurlu etsin. İl Başkanlığı görev değişikliğini müteakip görevi alan Şerafettin Yıldırım kardeşimiz geçen bu süre içerisinde oluşturduğu yönetim kurullarıyla beraber teşkilatımızla beraber oldukça güzel, başarılı çalışmalara imza attılar. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar. Yapmakta olduğumuz il kongreleri ve genel kongrelerle birlikte 2023’e kadar yaşayacağımız süreç geçmiş dönemlere nazaran çok daha büyük önem arz ediyor. Ehemmiyet arz ediyor. 15 Temmuz ihanet girişimine rağmen ekonomideki toparlanma, pandemi sürecindeki sağlık alanında dünyayı kıskandıracak bir başarı ortaya konulması, savunma sanayinde süper güçleri hayrete düşüren üretmiş olduğumuz silahlar ve başarılar; dış güçleri ve onların Türkiye’deki temsilcilerini fevkalade rahatsız etti” açıklamalarında bulundu.

AĞAR: SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN YOL ARKADAŞLARIYIZ

Davanın önemine dikkat çeken AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, “Dava önemlidir. Dava Türkiye’nin refaha güvenliğe, huzura ulaşmasıdır. Bizler Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bu güzel hedefe ulaşabilmek için partimizin hangi kademesinde olursak olalım, nerede görev alırsak alalım hiçbir şekilde yükten kaçmayarak elimizden geleni her zaman sizin vatandaşlarımız için, evlatlarımız için yapmaya gönüllü olmuş AK Parti’nin neferleri Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşlarıyız. Bu sebeple 2023 yılına bizi hedeflerimiz taşıyacak olan Sayın İl Başkanımıza yeni görevinde hayırlar diliyorum. İnşallah çok daha samimi çok daha tevazu dolu bir görev hayatı olacaktır il yönetiminde. Bu vesile ile Cumhur İttifakı’nın ortağı olan Sayın İl Başkanımıza, Sayın Devlet Bahçeli Bey’e hiçbir şart koşmadan her zaman Cumhur İttifakını Türkiye’nin ilelebet yarınlarını güvence altına laması için çalışmalarından dolayısıyla, verdiği güvenden dolayı kendisine müteşekkiriz” diye kaydetti.

AĞAR: İSTİHDAM VE YATIRIM PAKETLERİMİZİ TAMAMLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

“Yatırımlarımız mutlaka devam edecektir” diyen Milletvekili Ağar, “Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 2023 yılında inşallah kazanıp, ondan sonraki senelerde güçlü, müreffeh ve sağlam Türkiye’yi, huzurlu Türkiye’yi kuracağız. Allah’ın izniyle bundan sonraki günlerimizde de hep beraber çalışmaya deva edeceğiz. Yatırımlarımız mutlaka devam edecektir. Türkiye bildiğimiz gibi her türlü ekonomik şartın, zorluğun ortasından kalkıp gerek teknolojik yatırımlarda gerek yol gerek baraj devasa yatırımlarını tamamlamıştır. Bundan sonraki gelecek tarım ve sulama yatırımları ve sanayi bölgelerinde açılacak olan fabrikalarla Allah’ın izniyle de yarım kalmış olan istihdam paketlerimizi tamamlamış olacağız” ifadelerini kaydetti.

BALIK: O YİĞİTTEN BİR DÜNYA LİDERİ ÇIKTI

19 yıl içerisinde birçok hizmet yaptıklarını söyleyen AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “2001 yılında yola çıktığımızda biz bir yiğide inandık. O yiğitle birlikte Türkiye hayallerimiz vardı. Güçlü Türkiye hayallerimiz vardı. Biz inandık, hayal ettik, milletimizi hayallerimize inandırdık. Milletimizi hayal ettirdiğimiz, milletimize söz verdiğimiz her şeyi bu güne kadar yaptık ve o yiğitten bir dünya lideri çıktı. Sayın cumhurbaşkanımız sözü ile özü ile bir, dünyada sözü kabul edilen bir dünya lideri. Burada parti kurucularımızı görüyorum. Bir avuç insandık buna inanan. Bugün kitleler, bugün milyonlar, bugün Müslüman alemi bu lidere inanıyor. Ve bugüne kadar verdiğimiz her sözü tuttuk. Hayal edilemeyenleri, bizim hayallerimize dahi ulaşamayanların gerçekleştiremediğini biz 19 yıl içerisinde gerçekleştirdik” dedi.

BULUT: BİZ KİMİN YOL ARKADAŞI OLDUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan yardımcısı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Bu dava aziz bir dava, bu dava izzetli bir dava. Bu davaya bugüne kadar emek harcayan mahalle temsilcisinden il başkanına, il başkanından milletvekiline, milletvekilliğinden belediye başkanlığı yapana kadar kademelerdeki kardeşlerimi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Tevazu, samimiyet ve gayretin adeta üstünde mücessem haline geldiği Sayın Genel Başkanımız hakikatten bizim kendisi bizden yaşta küçük olmasına rağmen kendisinden çok şey öğrendiğimiz ve istifade ettiğimiz kıymetli bir değerimiz. Bu sebeple Sayın Genel Başkan Yardımcımızın bugün kongremizi onurlandırmış olması bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Ve ben il teşkilatımıza, il başkanlığımızın şahsında yaklaşık 110 günlük süre içerisinde göstermiş oldukları performanstan dolayı hem il başkanımıza hem de ekibine gerçekten çok teşekkür ediyorum. Kongre bir yenilenme. İnşallah bu yenilenme ile birlikte 2021 yılına çok daha güçlü girmiş olacağız. Zaten Adalet ve Kalkınma Partisi statik bir parti değil, dinamik parti, dinamik bir yapı. Pandemide bile durmamış, pandemide bile çalışmaya devam etmiş, 1 milyon yeni üye yapabilme becerisini sağlamış, göstermiş, Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden bir tanesi. Niye statik değil, dinamik bir yapıyız? Çünkü biz omuzlarımızdaki yükün farkındayız. Biz kimin yol arkadaşı olduğumuzun farkındayız” ifadelerinde bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Elazığ, Manisa, Aydın, Mardin, Adıyaman, Kilis, Bingöl, Bitlis, Muş il kongrelerine Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı.

ERDOĞAN: “AK PARTİ MİLLETİN KURDUĞU, BUGÜNE KADAR DA MİLLETİN GETİRDİĞİ BİR PARTİDİR”

Erdoğan konuşmasında, “AK Parti milletin kurduğu, bugüne kadar da milletin getirdiği bir partidir. AK Parti hiçbir zaman sadece seçimden seçime millete giden, insanların kapısını çalan bir parti olmadı. Yılın 365 gününü, günün 24 saatini milletimizin hizmetine adayan bir partiyiz. Başlattığımız yatırımları, projeleri en küçük bir kesintiye uğratmadık. 81 vilayetimizin tamamında eğitimden sağlığa ulaşımdan enerjiye her alanda yüzümüzü ağartan hizmetlere imza attık” dedi.

ERDOĞAN: “GELİŞTİRDİĞİMİZ POLİTİKALARI KARARLILIKLA UYGULUYORUZ”

Şubat ayı sonuna kadar tüm il kongrelerini bitirerek, 7. Olağan Büyük Kongresi öncesi tüm hazırlıkları tamamlamayı hedeflediklerini aktaran Erdoğan, “Milletimize her alanda Cumhuriyet tarihinde yapılanların katbekat üstünde hizmetler götürerek bu mücadeleyi yürüttük. Ülkemizin bugünkü fiziki çehresinin sembolü olan eserlerin önemli bir bölümünü biz inşa ettik. Milletimizin her bir ferdine daima yanında olduğumuzu gösterecek pek çok programı hayata geçirdik. Ekonomide güçlü bir yükseliş için gereken reformları yürütüyor, geliştirdiğimiz politikaları kararlılıkla uyguluyoruz” diye konuştu.

ERDOĞAN: “BUNDAN SONRA EKTİĞİMİZ TOHUMLARIN HASILASINI TOPLAMA VAKTİDİR”

“Ülkemizin potansiyelini yatırım, üretim, büyüme, istihdam ve ihracat odaklı bir yaklaşımla harekete geçiriyoruz” diye konuşan Erdoğan, “Türkiye'nin bölgesel ve küresel gücü yükseldikçe, ülkemize yönelik saldırıların da arttığı bir gerçektir. Tarihi mücadelenin en zorlu kısımlarını geride bıraktık, bundan sonra ektiğimiz tohumların hasılasını toplama vaktidir. Güçlü Türkiye'ye hiç olmadığımız kadar yakınız” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN: “2023 SEÇİMLERİ TARİHİ BİR DÖNÜM NOKTASINDA YAŞANACAKTIR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önümüzde 2023 seçimlerinin olduğunu belirterek, “Elbette her seçim önemlidir ve ülkenin sonraki adımları bakımından kritik öneme sahiptir. 2023 seçimleri, ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasında yaşanacaktır” dedi.

ERDOĞAN: “CHP’NİN BAŞINDAKİ ZAT, PARTİSİNDEKİ TACİZ İDDİALARINA 56 GÜNDÜR SESSİZ”

“Hala eski Türkiye özlemi ile yanıp tutuşanlar, terörün, darbenin hakim olduğu kötü günleri bu ülkeye geri getirmek isteyenler var güçleriyle savaşıyor” diyen Erdoğan, “CHP'nin başındaki zat partisindeki taciz iddialarına 56 gündür sessiz. Neden konuşmuyor” diye konuştu.

ERDOĞAN: "BİZ HEP YÜZÜ GELECEĞE DÖNÜK BİR PARTİ OLDUK"

Erdoğan, “Sadece temel hizmet alanlarında yaptıklarımızı anlatmaya kalksak günler, haftalar, aylar yetmez. Bunun yanında dış politikadan terörle mücadeleye, ülkemizin uluslararası alandaki hak ve menfaatlerini korumaktan, sınırlarımızın güvenliğini sağlamaya kadar, her konuda söylenecek çok sözümüz var. Daha ötesi ülkemizin ve milletimizin geleceği için, vizyonu, hedefleri, projesi olan tek parti biziz. Diğerleri 18 yılın sonunda bizim yaptıklarımızı tartışmanın ötesinde yeni bir şey söylemenin hala çok uzağındalar. Biz hep yüzü geleceğe dönük bir parti olduk. Bu şekilde hareket etmeye de devam edeceğiz. Bu duygularla il kongremizin tekrar hayırlı olmasını diliyor. Göreve gelecek arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ELAZIĞ'A SELAM YOLLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Elazığ 7. Olağan İl Kongresinde AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile video konferans konuşmasında selamlaştı.

YILDIRIM: GAKGOLAR DİYARINDAN SİZLERE SELAM GÖNDERİYORUZ

Şerafettin Yıldırım, “Sayın Genel Başkanım gakgolar diyarından sizlere selam gönderiyoruz. Fiziken burada olmasanız dahil kalbinizin ve gönlünüzün burada olduğunu biliyoruz ve sizi saygıyla selamlıyoruz” dedi.

ERDOĞAN: TÜM GAKGOŞLARA SELAM OLSUN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise, “Bizden de; tüm gakgoşlara selam olsun” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri Fatih Şahin’in açıklamaları şöyle;

“ÇOK DAHA YÜKSEKLERE TAŞIYACAKLAR”

“Bu kutlu yolculukta görev almış bütün kardeşlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah bu kongre vesilesiyle görev alacak dava arkadaşlarımız devraldıkları bu bayrağı inşallah çok daha yukarılara, çok daha yükseklere taşıyacaklar. Bu yönetime de bu kutlu yolculukta başarılar, muvaffakiyetler diliyorum. Elazığ için inandığı yolda yürüyen değerli dava arkadaşlarım; Elazığ partimizi bu kutlu yolculukta hiçbir zaman için yalnız bırakmadı. Geride bıraktığımız 15 seçimde her zaman AK Parti’nin en büyük ve en güçlü destekçisi oldu. En son 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Genel’ Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 70 gibi Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir oy oranıyla destek verdi Elazığ. Yine aynı seçimde milletvekilliği seçimlerinde, partimizi yüzde 55 Cumhur İttifakını da yüzde 68 oranında bir oy oranıyla destekledi. 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirdiğimiz belediye başkanlığı seçimlerinde partimizin belediye başkan adayı Şahin Şerifoğulları’nı Belediye Başkanı olarak seçti. Yine 10 ilçemizin yedisinde AK Partili adaylarımızı göreve getirdi.

“HER ZAMAN ELAZIĞLI HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Biz gerek merkezi hükümetimizle gerekse belediyelerimizle her zaman Elazığlı hemşehrilerimizin yanında olduk. Hizmetkarı olduk. 18 yılda eski para ile 17 katrilyonun üzerinde bir yatırım ve hizmet sağladık. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Elazığ’ımızı da hastanelerle, yollarla, köprülerle ve barajlarla ve daha nice hizmetlerle donattık. Bu ayın başında Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı tünelini açtık. 16 ilimiz için geçiş noktası oluşturan bu tarihi nitelikteki köprü dünya literatürüne geçen bir hizmet olmuştur.

“DEPREMİN İLK ANINDAN İTİBAREN HÜKÜMETİMİZ HAREKETE GEÇTİ”

Bundan 1 yıl önce Elazığ’ımız bir deprem felaketi yaşadık. Buından 1 hafta sonra 1’inci senesine ulaşmış olacağız. Depremin ilk anından itibaren hükümetimiz harekete geçti. Bu yaraları sarmak için seferber oldu. Başta cumhurbaşkanımız, Cumhurbaşkanı yardımcımız, İçişleri bakanımız, Sağlık Bakanımız, Çevre ve Şehircilik Bakanımız, Genel Başkan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, AFAD Kızılay gibi tüm ilgili kurum ve kuruluşlarımız büyük özveri içerisinde görevlerini yerine getirdiler ve getirmeye devam ediyorlar.

“CHP HEYETİ TURİSTİK BİR GEZİ DÜZENLER GİBİ ELİNİ KOLUNU SALLAYIP ELAZIĞ’A GELDİLER”

Geçtiğimiz günlerde bir şey oldu. Depremden yaklaşık 1 yıl sonra; 1 yıl sonra değil, 1 ay sonra değil, 1 hafta sonra değil neredeyse tam 1 yıl sonra CHP heyeti turistik bir gezi düzenler gibi elini kolunu sallayıp Elazığ’a geldiler. Bir defa siz hangi yüzle Elâzığ’a geliyorsunuz? Deprem olmuş üzerinden 1 yıl geçmiş, yaralar sarılmış, eksikler giderilmiş siz elinizi kolunuzu sallayarak Elazığ’a geliyorsunuz. Tabi yüzsüzlükleri bununla sınırlı kalmıyor. Hiç utanmadan sıkılmadan çok kıymetli Elazığlı milletvekillerimizle ilgili yakışıksız ifadeler kullanıyorlar. Ne yaptıklarını bilmedikleri gibi ne konuştuklarından da haberleri yok.

“GAKKOŞLARIMIZ HER SEÇİMDE BUNLARIN KULAĞINI ÇEKTİLER BUNDAN HABERLERİ YOK”

Gakkoşlarımız bugüne kadar her seçimde bunların kulağını çektiler bundan haberleri yok. Bugüne kadar aklanmadılar bundan sonra akıllanırlar mı bilmiyoruz. Ancak şunu biliyoruz ki; 2023 yılında yapılacak seçimlerde aziz  Elazığlı kardeşlerimiz bir kez daha güçlü bir şekilde bunların kulaklarını çekecekler.

“20 BİN 118 KONUTUN İNŞASINA HEMEN BAŞLADIK”

Depremden sonra yapılanları en iyi siz biliyorsunuz. 450 milyon liranın üzerinde destek sağladık Elazığ’a. Evini kaybedenleri, çiftçimizi, esnafımızı, tüccarımızı asla yalnız bırakmadık. Çadırların kurulmasından tutunda giyim, kuşam, yeme, içme, barınma, battaniye gibi her türlü desteği sağladık. Hatta büyük ve küçük baş hayvan, bu hayvanlar için yem ve barınak temin ettik. Depremin hemen ardından büyük bir kentsel dönüşüm projesini yaptık. Depremzedeler için proje bedeli 5 milyar lirayı bulan 20 bin 118 konutun inşasına hemen başladık. Ve inşallah bu ayın sonunda 8 bin konutu hak sahiplerine teslim edeceğiz. Ve bu yılın ortasında haziran, temmuz aylarında da inşallah bütün konutları Elazığlı hak sahibi kardeşlerimize teslim etmiş olacağız. Üstelik bu çalışmalarımızı Elazığlı hemşehrilerimizin irade ve istekleri doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. İsteyenleri kendi arsasında isteyenleri rezerv alanlarda konutlarını inşa ediyoruz.

“ÜLKEMİZE VE ELAZIĞ’IMIZA ESERLER KAZANDIRMAK İÇİN SİYASET YAPAN BİR PARTİYİZ”

Biz AK Partiyiz. Biz milletine hizmetkar olmak için bu kutlu yolculuğa çıkmış bir partiyiz. Ülkemize ve Elazığ’ımıza eserler kazandırmak için siyaset yapan bir partiyiz. Biz hizmet siyaseti üretmeye devam ederken muhalefet partilerine bakıyoruz onlarda boş konuşmaya devam ediyorlar. Biz AK Parti olarak ülkemizin dört bir köşesinde 19 yıl önce hangi aşkla, hangi inançla, hangi düsturla yola çıkmışsak bugünde ilk günkü aşk ve heyecanla ülkemize ve şehirlerimize hizmet etmeye devam ediyoruz.

“PANDEMİ KURALLARINA UYARAK KONGRELERİMİZİ İCRA EDİYORUZ”

Kongreler vesilesi ile temizlik ve mesafe kurallarına uyarak kongrelerimizi icra ediyoruz. Kongreler vesilesi ile ülkemizin dört bir yanını geziyoruz. Hangi ilimize, hangi ilçemize gidersen tıpkı buradaki gibi gözleri ışıl ışıl olan teşkilat mensuplarımızı görüyoruz. Şimdi burada bu salonda da durum farklı değil. Buraya da baktığımda bu salona baktığımda ülkemizin geleceğine mührünü vurmaya inanmış, birbirine kenetlenmiş siz değerli dava arkadaşlarımı görüyorum.

YILDIRIM, GÜVEN TAZELEDİ

Yapılan konuşmaların ardından tek listeyle gidilen AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nın seçimleri yapıldı. Mevcut Başkan Şerafettin Yıldırım güven tazeledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2021, 17:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ELAZIĞLI
ELAZIĞLI - 3 yıl Önce

Halen "BAŞÖRTÜSÜ"nü siyaset malzemesi yapıyor. ("!...)

Faiz haram,
Zina haram,
İçki haram,
Kumar haram,
Tefecilik haram,
Bu müslüman milleti her harama bulaştırdınız, başörtüsü olsa ne olmasa ne!?

Ruhi
Ruhi @ELAZIĞLI - 3 yıl Önce

Tesettür de Allah'ın emri unutma. Bir Müslüman olarak Kur'an-ı Kerim'i iyi inceleyip öyle yorum yaz.

HARPUTLU
HARPUTLU - 3 yıl Önce

GARDAŞ boş tirübünlere oynamaya devam ...hakikaten Akp bitmiş ..sonun başlangıcı hey gidi Akp hey düştüğün durumlara bak..geçmiş olsun üzülmeyin .

yazık bu memlekete
yazık bu memlekete - 3 yıl Önce

hey gidi hey koca ak parti kimlere kalmış

ELAZIĞLI
ELAZIĞLI - 3 yıl Önce

Sayın Erdoğan olmazsa bunların topu kendi taklacıları hariç 1 oy bile almaz.

Mestan
Mestan @ELAZIĞLI - 3 yıl Önce

Zülfü Demirbağ ve Zülfü Ağar için oy veren çok insan var. Cumhurbaşkanlığı seçimi ve vekil seçimi ayrıydı. Vekil seçiminde oy veren vekiller için verdi. Elazığ da sayın vekillerimizi seven sayan çok insan var. Ömürleri yettiğince Allah seçilmelerini nasip eylesin. İyi ki varlar. Sağ olsunlar var olsunlar.

mehmet
mehmet - 3 yıl Önce

REİS sürekli partiyi güncel tutmaya çalışırken, gelen adamların kalitesinin düştüğü, bunun yanında bencillik ve bireysel makam mevki sevdasının da tavan yaptığı ne yazık ki acı bir gerçek..

ELAZIĞLI
ELAZIĞLI - 3 yıl Önce

19 yıldır yüzlerce kanun yaptılar; ama 'Kur'an ve Hadis'e uygun bir tek kanun yapmadılar.
Uyan Müslüman...

Zaza
Zaza - 3 yıl Önce

Hey gidi mitingler sayın başkan çevreni değiştir seni çevren bitiriyor

Vatandaşın  biri
Vatandaşın biri - 3 yıl Önce

Siyaset demek para mülk şan şöhret olmamalı;Halkın içinden gelen ilimizin sorunlarını yaşayan adaylar olmalı milletvekili belediye başkanı olarak diye düşünüyorum.


SIRADAKİ HABER

banner137