Yeni yönetimi oluşturmak için genel merkez tarafından yeniden il başkanlığı ile görevlendirilen AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, oluşturduğu yeni yönetimiyle ilk kez basın karşısına geçti.

Bir otelin konferans salonunda düzenlenen toplantıya İl Başkanı Ramazan Gürgöze, İl Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur, İl Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Güleç ve partinin yeni yönetim üyeleri katıldı.

GÜRGÖZE: ÖNCEKİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ ARKADAŞLARIMIZA DA TEŞEKKÜR ETMEYİ BİR BORÇ BİLİYORUM

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “İl Yönetim Kurulunda görev almanız dolayısıyla sizleri tebrik ediyor;  almış olduğunuz bu yeni görevin sizlere, partimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Bilindiği üzere, saygıdeğer Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yüksek tasvipleriyle bir süre önce İl teşkilatını yeniden oluşturma yetkisi şahsıma tevdi edilmişti. Öncelikli olarak, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir’e şahsımıza göstermiş oldukları güven dolayısıyla şükranlarımızı sunuyorum. Bu vesile ile bugüne kadar partimiz bünyesinde görev alan, gayret gösteren daha önceki yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza da teşekkür etmeyi bir borç biliyorum”dedi.

GÜRGÖZE: GÜÇLÜ BİR TAKIM OLUŞTURMAYA GAYRET ETTİK

Yeni yönetim kurulu üyelerinin enerjisiyle, samimiyetiyle ve birikimleri ile örnek profil oluşturacağını söyleyen Başkan Gürgöze, “Bizler, yeni yönetim kurulunu oluştururken, deneyimiyle, birikimiyle, donanımıyla partimize katkı sağlayacak adeta güçlü bir takım oluşturmaya gayret ettik. Sizler, partimize çalışmalarınızla katkı sağlayacağınıza olan inancımızla seçildiniz, görev aldınız. Normal dönemlerde il yönetiminde kimlerin olduğu çok fazla bilinmez ve merak edilmezdi. Ancak, bu yönetim kurulu seçim arifesinde atanan bir yönetim olması dolayısıyla daha çok merak uyandırdı, daha çok dikkat çekti. Yönetim kurulundaki her bir arkadaşımız yetenekleri, deneyimleri ve kişilikleri ile tercih edilmiş, her biri birbirinden kıymetli arkadaşlarımızdır. Bu anlamda sizler bundan sonraki süreçte yapacağınız çalışmalar, ortaya koyacağınız performans ve gayret ile sizlere güvenenleri mahcup edeceğinize yürekten inanıyorum.  Her bir arkadaşımız birikimiyle, enerjisiyle, samimiyetiyle ve çalışmasıyla örnek gösterilecek bir profil ortaya koyacaktır” ifadelerini kullandı.

GÜRGÖZE: BUGÜNDEN SONRA SİZLERE UYUMAK, DURMAK VE DİNLENMEK YOK

En yüksek başarıyı elde etmek için ekip ruhuyla çalışacaklarına dikkat çeken Başkan Ramazan Gürgöze, “31 Mart yerel seçimlerinde sizlerin göstereceği gayret ve çaba çok önemlidir. Bu süreçte il teşkilatı olarak en yüksek başarıyı elde etmek için bir ekip ruhuyla, takım anlayışıyla çalışacağız. Bugünden itibaren, disiplinli ve planlı bir şekilde çalışmalara katılacaksınız, bütün enerjinizi partimizin başarısı için harcayacaksınız. Daha önce yönetimde birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız iyi bilirler ki; en fazla önemsediğim hususlar disiplinli ve planlı çalışma ile karşılıklı saygı ve sevgi ortamını tesis ederek omuz omuza gayret göstermektir. Bugünden sonra sizlere uyumak, durmak ve dinlenmek yok” diye kaydetti. 

GÜRGÖZE: PARTİMİZİN BAŞARISI İÇİN YAPILMASI GEREKEN HER TÜRLÜ ÇALIŞMAYI YAPACAĞIZ

İl Başkanı Gürgöze, “Seçim gününe 54 gün kaldı, bu süre içerisinde her birimiz bütün gücümüzle, enerjimizle çalışacak, partimizin başarısı için yapılması gereken her türlü çalışmayı yapacağız. Bu seçimde Elazığ merkez başta olmak üzere, tüm ilçe ve beldelerde seçimleri almak yetmez, her bir seçim bölgesinde en yüksek oy oranını almayı hedefliyoruz. Milletvekillerimiz, belediye başkan adaylarımız ve tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte tek ses tek yürek olarak bu hedefi gerçekleştireceğimize inanıyorum” ifadelerinde bulundu.

GÜRGÖZE: ŞAHSIMA VE YÜRÜTME KURULUNA DA BÜYÜK BİR YÜK DÜŞÜYOR

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Hepimiz, dünyanın en güçlü ve en büyük organizasyonu olan AK Parti ailesinin bir üyesiyiz. Hepimiz, mazlumların sesi olan saygıdeğer Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız. Şu fani dünyada, liderimizin kutlu davasında aldığımız bu görevler bizim için büyük bir onur ve şereftir. Sizlerden çalışmalarınızda, duruşunuzda, davranışınızla ve sosyal ilişkilerinizde bu ailenin bir üyesi olduğunuz bilinciyle hareket etmenizi istirham ediyorum. Bu konuda özellikle şahsıma ve yürütme kuruluna da büyük bir yük düşüyor. Bizler de bu sorumluluk bilinciyle hareket edip sizlerin de haklı talep ve isteklerinizin karşılanması noktasında adil ve şeffaf davranmalıyız”açıklamasında bulundu.

GÜRGÖZE: YÖNETİM OLARAK BİR BÜTÜNÜN BİRER PARÇASIYIZ

Yeni ve farkı yönetim anlayışı ortaya koymak istediğini belirten Başkan Ramazan Gürgöze, “Milletvekillerimiz, belediye başkan adaylarımız ve tüm teşkilat mensuplarımızın birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yürümesi bizin kırmızıçizgimizdir. Bu anlamda, her birinizden bu kardeşlik hukukuna uygun şekilde davranacağınıza da inanıyorum. Bu süreçte bireysel tercihlerimiz farklı olabilir bu son derece doğal bir husus ancak unutmayalım ki bizler AK Parti’nin Elazığ teşkilatını oluşturuyoruz. Bu sorumluluk bilinciyle hareket edersek hepimiz kazançlı çıkarız. Aksi durumda hem partimiz hem de bizler zarar görürüz. Bu konuda sizlerden isteğimiz temsil ettiğimiz misyona uygun şekilde davranmanızdır. Unutmayalım ki yönetim olarak bir bütünün birer parçasıyız. Partimize emeği geçen herkesi ve her düşünceyi sahiplenelim. Kırdığımız kimselerin gönlünü alalım, küstürdüğümüz kişilerle yeniden barışalım, uzaklaştırdığımız kimseleri yeniden yakınlaştıralım.  Eski günleri geride bırakıp yeni bir sayfa açalım ve herkesi kucaklayıp yeni ve farklı bir yönetim anlayışı ortaya koyalım”dedi.

GÜRGÖZE: PARTİMİZİN BAŞARISINA YENİ BİR BAŞARI EKLEYECEĞİZ

31 Mart Mali ve İdareler seçimlerinin tarihi önem taşıdığını hatırlatan AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Bir seçim süreci içerisindeyiz ve bu seçim hem ilimiz hem de ülkemiz açısından tarihi bir öneme sahiptir. Elazığ Belediye Başkan Adayımız Şahin Şerifoğulları başta olmak üzere, tüm ilçe ve beldelerde adaylarımız teşkilatlarımızla birlikte çalışmalarına başladılar, yoğun bir şekilde kampanyalarını sürdürüyorlar.  İnşallah hep birlikte bu seçim sürecini de zaferle noktalayarak, partimizin başarısına yeni bir başarı ekleyeceğiz. Sizlerden bu süreçte, özveriyle hareket etmenizi, örnek gösterilecek gayret ve başarı beklediğimizi ifade ederek, yeni görevinizin tekrar hayırlı olmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” temennilerinde bulundu.

HABER: KEVSER ÖZ