AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda; AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları Metin Bulut, Zülfü Demirbağ ve Şahin Şerifoğulları ilçe belde köy ve esnaf ziyaretlerinde bulundular.

AK PARTİ ELAZIĞ 1.  SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI METİN BULUT

27. Dönem Ak Parti 1. Sıra milletvekili adayı Metin Bulut, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili Adayı Bulut’un ilk durağı Karakoçan ilçesi oldu.

Karakoçan Ak Parti İlçe Başkanı Ayhan Akbaba, 24 Haziran seçim günü büyük bir zaferle çıkacağız” diye belirterek “ Bizler Karakoçan ilçe teşkilatı olarak 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz milletimizi için ne kadar önem arz ettiğini çok iyi biliyoruz. Bu huşta teşkilatımızın tüm kademeleri ile tam kadro hazır olup gece gündüz demeden ilçemizin ve köylerimizin en ücra noktalarını bile karış karış gezip bu seçimin memleketimiz için ne kadar önem arz ettiğini anlatmaktayız. İnanıyoruz ki tüm Türkiye’de olduğu gibi Karakoçan ilçemizde de 24 Haziran akşamı seçim sandıklarında zafer ile çıkıp 25 Haziran sabahı 5 – 0 yaparak yeni Türkiye yolunda büyük katkı sağlayacağına inanıyorum ”şeklinde konuştu.

BULUT: KARAKOÇAN’IMIZDA DA ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLER YAPTI

Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze’de, seçimin ardından 5 milletvekilimizle birlikte kalan eksikliklerin giderilmesi için çaba sarf edeceğiz” şeklinde aktararak “ AK Partinin ortaya koyduğu hedeflere Elazığ çok ciddi destek veriyor. Kurulduğu günden bugüne kadar %42 ile başlayan Elazığ’da almış olduğumuz oy oranı son % 57 ve son iki genel seçimde de % 67 oranla Elazığ’ımızı AK Partiye güç verdi destek verdi yetki verdi. AK Partide gururla izlediğimiz Elazığ’ımızın her noktasının da çok önemli hizmetler yaptık. Karakoçan’ımızda da çok önemli hizmetler yaptı. İnşallah 24 Haziran seçimlerinden sonra seçilecek olan 5 milletvekilimizde Elazığ’a, çok iyi hizmetler sunacağı gayreti içindeyiz” diye belirtti.

BULUT: EN UFAK TALEBİNİZ BİÇİM İÇİN EN BÜYÜK TALEPTİR

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Metin Bulut, Karakoçan’ın neye ihtiyacı olduysa biz onun için elimizden geleni yaptık dedi ve ülke gündeminde yaşanan olaylara değinerek “ Bizim aramızda ayrım olmaz. Ha dağın bu tarafı ha dağın o tarafı. Biz kendimizi sizden hiç farklı görmedik. Allah hepinizden razı olsun. Sizde kendinizi bizde hiç ayrı görmediniz. Hep bağrınıza bastınız. Bundan dolayıdır ki seçildiğimizden günden bugüne Karakoçan ile alakalı her ne talep geldi ise gerçekten önceledik. O talebin bir an önce gerçekleşe bilmesi için elinizden gelen bütün çabayı bütün gayreti sarf ettik. Gençlik merkezinden, spor merkezinden, doğalgazın yapımına kadar inşallah yeni hükümet binasını da yapacağız onu da Ayhan Başkanım ile birlikte takip ediyoruz. Onu da kazandıracağız. Karakoçan’ın neye ihtiyacı olduysa biz anında o ihtiyacın takibi ile alakalı gereken gayreti gösterdik. En ufak talebiniz biçim için en büyük taleptir. Bunların hepsi yapılır bunların üstesinden gelinir. Hizmet etmek bizim işimiz. Bunların hepsi AK Partinin işi. Vatandaşına hizmet etmek gerçekten bu iktidarın işi. Bunda sıkıntı yok. Bu ülkede neler yaşatılmak istenildi. Bu ülkenin dışında orta doğuda neler yaşatıldı. Orta doğu nasıl kan ve gözyaşına mahkûm edildi. İnsanlar vatanlarından nasıl edildi. İnsanlar nasıl yurtsuz kaldı. İnsanların çocukları nasıl denizlerde boğuldu. Bunların hepsine şahit olduk. Benim bugün ki gencim vatansızlığın, vatanı olamamanın en anlama geldiğini en iyi bilir. Ondan dolayıdır ki her dönem sahiplenmiştir. İnşallah 24 Haziran da aynı şekilde sahiplenmeye devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Bulut daha sonra sarıcan beldesini ziyaret etti.

BULUT: ÜLKEMİZ ÖNEMLİ BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR

Sarıcan Belde Başkanı Faruk Aydın, bu seçimde partimizi ve iktidarımızı güçlü kılmamız gerekiyor” ifadelerini kullanarak “ Ülkemiz hakikaten farklı ve önemli bir süreçten geçiyor. Dünyanın yeniden şekillendiği her yüzyılda dünyanın şekillendiği söylenir. Aslında bir anlamda bu yüzyılda bu yüzyıl. Dolayısıyla bütün siyasi denklemlerin yeniden kurulduğu bu dönemde bu seçimde partimizi ve iktidarımızı güçlü kılmamız gerektiğine inanıyoruz. Bu münasebet ile huzurunuzdayız” diye kaydetti.

AK PARTİ 4. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZÜLFÜ DEMİRBAĞ

Milletvekili Adayı Metin Bulut’un son durağı ise yazıkonak beldesi oldu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Zülfü Demirbağ, önce Maden İlçesi’ni gezdi.

DEMİRBAĞ: MADEN’DE YETİŞEN BİR ARKADAŞIMIZDIR

AK Parti İlçe Başkanlığında Demirbağ’ı ağırlayan AK Parti Maden İlçe Başkanı Mehmet Deprem, “Aramızda bulunan Zülfü Bey’in nufüs cüzdanında Maden yazmıyor ama Maden’in çocuğu gibi Maden’i bilen, Maden’de büyüyen, Maden’de yetişen bir arkadaşımızdır. Kapısını rahatlıkla çalabileceğimiz bir madenliymiş gibi çalacağımız bir arkadaşımızdır” ifadelerini kullandı.

DEMİRBAĞ: BENİM İLÇE AYIRMA GİBİ BİR MESELEM YOK

Demirbağ ise, “Bir adayın bir yerde olması çok da elzem değil. Hepsi de bizim kardeşlerimiz, dostlarımız. Hepiniz de öylesiniz. Bugüne kadar merkez ve 10 ilçe içerisinde ayrım yapmadık. Yok Paluluymuş, Baskilliymiş, Daha önce 2002’de aday olduğumuzda o zaman Malato köyünde Mehmet Ağar Bey’e deve kesilmişti. Daha sonra biz gittiğimizde bize de kurban kesildi, aynı şekilde karşılandık. Orada ben aldığım insanları saymıyorum, gelene yardımcı oluyoruz. Dediler ki; bir köyden 27 tane sadece İstanbul Belediyesi’ne aldığımız. Bölgecilik mantalitesiyle hareket eden bir insan bir köyden; Palu değil Maden. Maden’in bir köyünden niye gelsin 20-30 tane adam alsın. Benim öyle bir meselem yok. Milletvekili bir ilçeye sıkıştırmak ona hakarettir” şeklinde konuştu.

Milletvekili Adayı Demirbağ’ın bir sonraki durağı ise Gezin oldu.

DEMİRBAĞ: 5-0 HEDEFLİYORUZ

Gezinlilerle buluşan Demirbağ’ın son durağı ise Sivrice İlçesi oldu. Sivrice İlçesi’nde seçim koordinasyon merkezinde partilileriyle buluşan Demirbağ’ı ağırlayan AK Parti Sivrice İlçe Başkanı Cemal Babür, “Sayın Vekilim Biz 16 referandum ’da %80 aldık. İnşallah bu seçimde 5-0 hedefliyoruz. Onun üstünü alacağız. Tüm çalışmalarımız sizinle devam ediyor. Tüm teşkilatlarımızla kapı kapı, köy köy, bucak bucak gezip inşallah güzel bir sonuçlar Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımızın yanında olacağız en büyük desteklerimiz ile hoş geldiniz” dedi.

DEMİRBAĞ: MİLLETVEKİLİ HALKA AÇIK OLACAK

Ardından Demirbağ, “Bir insan insana faydalı olamıyorsa, sadece kendisine faydası var ise ne yapayım böyle insanı ben. Kaldı ki siyasette var olan yani yer alan insanlar; milletvekilleri olsun, belediye başkanları olsun, il başkanı olsun, bürokratlar olsun. Devlette maaş alan herkes buna dahil. 81 milyon insanın vergisinden geçiniyoruz değil mi? hali vakti iyi olan insanlar var, iş adamları var. Tuzu kuru olan insanlar var. Onlara da eğer zor geliyorsa, siyaseti yapmasınlar veya bürokrasiyi yapmasınlar. Gitsin serbest yesin içsin evinde otursunlar. Yazlığında, kışlığında vakit geçirsinler. Eğer 81 milyonun insanın vergisinden kursağına indiriyorsa çoluk, çocuğun rızkını temin ediyorsa o zamanda kusura bakmasın, millete ağalık beylik değil, hizmetkarlık yapmak zorundadır. Babasının hayrına değil, kapısını da açacak, cebini de, yüreğini de. Her şeyiyle insanlara hizmet edecek. Eğer insanlara layık mevkii de hizmet ediyorsa bu işi yapmayacak” diye konuştu.

Maden ve Gezin ziyaretinin ardından Demirbağ’ın Sivrice ilçesi ziyaretleri vatandaş ve esnaf ziyaretiyle son buldu.

AK PARTİ ELAZIĞ 5. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor.  AK Parti’nin Elazığ 5. Sıra Milletvekili Adayı Şahin Şerifoğulları Olgunlar Mahallesi ve Malatya yolundaki esnafları ziyaret etti. Milletvekili Adayı Şerifoğlu esnaf ve vatandaşlarla görüşerek desteklerini istedi.

ŞERİFOĞULLARI: PARTİMİZ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Ziyaretlerinin ardından açıklama yapan Milletvekili Adayı Şerifoğulları, “24 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimler için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Bugün Olgunlar Mahallesinde seçim gezimizi yaptık. Sağ olsun Olgunlar Mahallesi Olgunlar Mahallesi Başkanı ve Merkez İlçe Başkan Yardımcımız yanımızda refakatçı oldular. Hakikatten Olgunlar halkı olarak çok büyük teveccüh gösterdiler. Hem şahsımıza hem partimize. Rabbim nasip ederse 24 Haziran sabahına kadar alnımızın son terine kadar çalışacağız. Partimizi en iyi şekilde meclise gönderme adına çalışmalarımız devam edecek. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Ben bir kez daha bütün hemşerilerimize şükranlarımı arz ediyorum. Teşekkür ediyorum. Partimize ve şahsımıza göstermiş olduğu desteklerden dolayı” ifadelerini kullandı.