AK Parti Genel Merkezi tarafından Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısının ardından AK Parti’nin 5 Elazığ Milletvekili Adayı Elazığ’a geldi.

Milletvekili Adayları; Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ ve Şahin Şerifoğulları Elazığ Havalimanında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Milletvekili Adaylarını taşıyan otobüs daha sonra havalimanından şehir merkezine gelmek üzere yola çıktı.

Binlerce aracın katıldığı uzun konvoy zaman zaman durma noktasına geldi.

Adaylar yaklaşık 2 saat süre yolculuğun ardından havalimanından AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ne geçti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adaylarının katılımıyla Valifahribey Caddesi’ndeki AK Parti’nin Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

“CUMHURBAŞKANIMIZ ELAZIĞ’DAN 5 MİLLETVEKİLİ İSTEDİĞİNİ İFADE ETTİ”

Açılışta konuşan AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışına katıldığınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. İftar saatinde yaklaşık Bir buçuk saattir havalimanından buraya konvoyumuz ancak ulaşabildi. Çok geç bir saatte, ezan okunmak üzere. Bizler de farkındayız. Öncelikle Aziz hemşerilerimize göstermiş oldukları bu yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz. Ezan okunmak üzere o yüzden sözlerimi çok kısa tutup hemen konuşmamı bitireceğim inşallah. Dün aday tanıtım toplantısı için hepimiz Ankara’daydık. Bugün de bir buçuk saattir Havalimanından ancak gelebildik. Hemşerilerimizin AK Parti’mize, milletvekillerimize en önemlisi de Cumhurbaşkanımıza göstermiş olduğu bu teveccüh Elazığ’da bizi şaha kaldıracaktır inşallah. Belirtmem gerekir ki dün Aday tanıtım toplantısında Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Elazığ’dan 5 Milletvekili istediğini ifade etti. Aziz hemşeriler Elazığ’da Cumhurbaşkanımızın bize hedef olarak gösterdiği 5 Milletvekilini çıkarmaya hazır mıyız? Allah sizlerden razı olsun. Allah eksikliğinizi vermesin. Öncelikle Cumhurbaşkanımızın bizler için ortaya koymuş olduğu bu hedefi Elazığlılara hatırlatıyor, bizleri size sizleri de Allah’a emanet ediyorum. Hayırlı iftarlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Milletvekili Adayları Elazığlı vatandaşlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

VİDEO: