AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde oylarını kullandı.

Milletvekili Erol Keleş, oyunu TOKİ Fırat İlkokulu’nda 1195 No’lu sandıkta kullandı.

KELEŞ: SEÇİMİN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI NİYAZ EDİYORUM

Milletvekili Keleş, Seçimin Türkiye ve Elazığ için hayırlı olması temennisinde bulunarak, “14 Mayıs tarihinde bir seçim yaşadık. Seçimin iki basamağı vardı. Bunlardan biri milletvekili seçimi diğeri ise Cumhurbaşkanımızın seçimiydi. Seçim sonuçlarının gerçekten Türkiye’miz, ülkemiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 14 Mayıs’ta huzurlu, güvenli tam bir demokrasi şöleni içerisinde bir seçim geçirdik. Ciddi anlamda bir katılım vardı. Bu seçimde de katılımın yüksek olacağını temenni ediyorum. 14 Mayıs seçim sonuçlarında 323 milletvekili seçimiyle meclisi çoğunluğunu Cumhur İttifakı kazandı. Cumhurbaşkanlığı açısından baktığımız zamanda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 49.5’lik bir oranla seçimin galibiyle yine Cumhur İttifakı kazandı. Yalnız 50+1’i dolduramadığımız için 28 Mayıs’ta tekrardan seçime geldik. Bu seçimin huzurlu, güvenli geniş katılımlı bir seçim olmasını temenni ediyorum ülkemize, şehrimize ve Türk demokrasisine hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, ailesiyle birlikte oyunu Bahçelievler İlkokulu 1107 No’lu sandıkta kullandı.

AÇIKKAPI: BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE DE ÜLKEMİZİ YÖNETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Milletvekili Açıkkapı, seçimin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Oylarımızı kullandık öncelikle rabbim şehrimiz, ülkemiz için hayırlı kılsın. Tabi bugün çok önemli bir seçim yapacağız. 28 Mayıs akşamı inşallah liderimizi Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bir 5 yıl daha ülkenin başına geçireceğiz. Tabi ülkede 21 yıldır inanılmaz işler başaran Türkiye’nin hayallerini gerçekleştiren bir lidere sahibiz ve inşallah liderimizle beraber bundan sonraki süreçte ülkemizi yönetmeye devam edeceğiz. Ben aziz hemşehrilerimin ve aziz milletimizin bu akşam bu kararı vereceğini düşünüyorum. Rabbim hayırlı kılsın ve ülkemize hayırlı olsun kazasız belasız bir seçim geçirmeyi diliyorum” diye kaydetti.

Milletvekili Nazırlı, oyunu Vali Lütfullah Bilgin İlkokulunda oyunu kullandı.

NAZIRLI: TARİHİN EN ÖNEMLİ SEÇİMLERİNDEN BİRİNE ŞAHİTLİK EDİYORUZ

Seçimin hayırlı olmasını dileyen Milletvekili Nazırlı, “Bugün bir demokrasi şenliği. Bugün sadece Türkiye’nin seçiminden ziyade bütün dünyanın gözünün üzerinde olduğu, bütün mazlumları ilgilendiren, bütün Müslümanları ilgilendiren tarihin en önemli seçimlerinden birine şahitlik ediyoruz. İlk turda çok ciddi fark ile Cumhurbaşkanımız Erdoğan tamamladı. Bugün vatandaşımızın takdiriyle seçimler 2. Tura kaldı. Bizim bütün okullarımızda mahalle başkanlarımız hep beraber sandıklarının başında. Bu vesileyle bu seçimde görev almış bütün görevlilere kolaylıklar diliyorum. İnşallah seçim sonucumuz herkese hayırlı olur.” ifadelerini kullandı.

Daha Büyük Bir Deprem Gerçekleşecek Mi? Daha Büyük Bir Deprem Gerçekleşecek Mi?