AK Parti Elazığ Teşkilatı tarafından Biriz, Beraberiz Türkiye Yüzyılı‘nda Hep Birlikteyiz” sloganıyla program düzenlendi.

Yeni üyelerin ve teşkilat mensuplarının katılımlarıyla gerçekleştirilen programa parti üyelerinin yoğun katılımı gözlemlendi.

TÜVER: ÜLKEMİZ ŞAHLANIŞ DÖNEMİNİ 2023’TE YAŞAYACAK

Programda konuşan AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, Türkiye’nin 2023 yılında şahlanış dönemini yaşayacağını vurguladı. Tüver, “Artık ülkemizin yakın tarihinde yaşamış olduğu gerileme ve duraklama dönemlerinden sonra ülkemiz Sayın Cumhurbaşkanımızla bir yükseliş dönemine girdi. Yeni Türkiye Yüzyılı sloganıyla Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın liderliğinde şahlanış dönemini 2023’te yaşayacak” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: BİZ İKİNCİ YÜZYILA HAZIRLANIYORUZ

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım, biz Ak Parti Kadrosu olarak Cumhuriyetin İkinci Yüzyılına Lider ülke olma hedefiyle hazırlandıklarını dile getirdi. Yıldırım, “1923’te kurulmuş Cumhuriyet 2023’te ilk yüzyılını tamamlarken biz ikinci yüzyıla hazırlanıyoruz. Bu ikinci yüzyılın adı Türkiye Yüzyılı. Bunun içi dolu dolu ve altlıkları hazırlanmış bundan sonraki süreçte lider bir ülke aktör bir ülke ve her zaman sözü dinlenen bir ülke olmak üzere zaten bunun ayak izleri de 20 yıldır hazırlanıp geldi ve inşallah bundan sonrada artarak devam edecek. 2023 çok çok önemli. 2023’ün en önemli unsurlarından birisi kazanılmışların korunması. 20 yıldır yaptığımız şeyleri korumak zorundayız bunlar kolay olmadı, dünden bugüne olmadı” dedi.

YILDIRIM: 6’LI MASA AYLARDIR KENDİ ARASINDAN BİR LİDER ÇIKARAMADI

Başkan Yıldırım muhalefeti eleştirerek, “Özgür Özel, CHP’nin Milletvekili aynen şu ifadeyi kullanıyor; eğer 2023’te de AK Parti iktidar olursa Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da Cumhurbaşkanı olarak devam ederse biz siyaset sahnesinden silineceğiz diyor ve inşallah silinecekler onlar. Bugün 6’lı masanın durumunu görüyorsunuz. 6’lı masa aylardır kendi arasından bir lider çıkaramadı daha neyi konuşacakların karar veremediler, çırpınışları boşuna. 6’da 16’da olsa fark etmez. Liderimiz belli, adayımız belli ve biz zafere giden yolun lidere sadakatten geçtiğini bilen bir topluluğuz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Elazığ İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Cengiz Taş, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’a partiye kazandırdıkları AK Parti İl Binası için teşekkür etti. Yıldırım’a plaket takdim edildi.

Program AK Parti kadın kollarına en fazla üye kazandıran bir il yönetim kurulu üyesi ve mahalle başkanına hediyelerinin verilmesi ile sona erdi.

Fariz Çelik: Geçici Vergi Dönemlerinde Bilanço İstenmesi Yanlış Bir Uygulamadır Fariz Çelik: Geçici Vergi Dönemlerinde Bilanço İstenmesi Yanlış Bir Uygulamadır