31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesinde Ak parti İl başkanlığı tarafından beldelerde de seçim koordinasyon merkezleri açıldı. Yurtbaşı, Yazıkonak, Akçakiraz ve Mollakendi beldelerinde ki SKM Açılışlarına katılım yoğun oldu.

YURTBAŞI BELDESİ SKM AÇILIŞI

AK parti tarafından açılışı yapılan seçim koordinasyon merkezlerinin ilki Yurtbaşı beldesindeydi.

Yurtbaşı Belediye Başkan adayı Yasin Yılmaz, SKM açılışına konvoylar eşliğinde geldi. SKM açılışına AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, teşkilat üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Yurtbaşı Belediye Başkan Adayı Yasin Yılmaz, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SEVİM: ALLAH EKSİKLİĞİNİZİ VERMESİN

Selamlama konuşması yapan AK parti Yurtbaşı Belde Başkanı İsmail Sevim, “Ülkemize, şehrimize, beldemize hayırlı olmasını diliyorum. Allah bizleri mahcup etmesin. Durmak yok yola devam diyorum. Allah eksikliğinizi vermesin. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

YILMAZ: YURTBAŞI’NDA SEÇİM BİTMİŞTİR

AK Parti Yurtbaşı Belde Belediye Başkan Adayı Yasin Yılmaz, “Değerli Yurtbaşı halkı. Sizler zaten seçimi bitirmişsiniz. Görünüyor ortada zaten. Herkes görsün ki Yurtbaşı’nda seçim bitmiştir” diye konuştu.

ŞERİFOĞULLARI: EN GÜZEL HİZMETLERİ GETİREBİLME ADINA ÇALIŞMALARIMIZI YAPACAĞIZ

Şehir Merkezi, belde ve ilçelerde partilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade eden AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “20 arkadaşımızla birlikte yola revan olunduk. Kapı kapı geziyoruz, sıkmadık el bırakmıyoruz, girmedik gönül bırakmayana kadar da 31 Mart gününe kadar aday arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız, sizlerin sorunlarını, sıkıntılarını dinleyeceğiz. Sizlerin sorunlarını çözebilme adına ben merkezde, 9 belde başkan adayım ve 10 ilçe başkan adayımla birlikte kapı kapı gezip sizlerin derdini dinleyeceğiz, sizlerin derdiyle hemhal olacağız. Silzerin iyi gününü, kötü gününü paylaşacağız. Allah’a çok şükür merkezde partimize, beldelerimizde ve ilçelerimizde partimize olan teveccüh bizleri fazlasıyla gururlandırıyor, fazlasıyla mutlu ediyor. Yasin Başkanımın dediği gibi Yurtbaşı bu seçimi bitirmiş. Bugün ki coşku, bugün ki heyecan bizleri fazlasıyla mutlu etti. Bizler Elazığ’ı sadece 38 mahalleden ibaret görmüyoruz, aynı zamanda 9 belde ve 10 ilçeyle birlikte Elazığ’ı büyükşehir olarak görüp, Yasin Başkan’da burada kazanırsa el ele, gönül gönüle verip hem Hoğu’ya hem Elazığ’ın bütününe en güzel hizmetleri getirebilme adına çalışmalarımızı yapacağız” ifadelerini kullandı.

GÜRGÖZE: HALKIMIZIN HUZURUNA ÇIKTIK

Partilerine, kurulduğu günden bugüne kadar en güçlü desteği Yurtbaşı beldesinden aldıklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Şimdiye kadar göstermiş olduğunuz desteği bu seçimde arttırarak devam etmeye var mısınız? Değerli hemşehrilerim İl Belediye Başkan Adayımızın da ifade ettiği gibi 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Elazığ 20 seçim bölgesinde seçime girecektir. Başta Elazığ şehir merkezi olmak üzere 9 beldemiz, 10 ilçemiz, 20 seçim noktasındaki belediye başkanlıklarının AK Partili belediyeler tarafından idare edilmesi için halkımızın huzuruna çıktık. Halkımızdan bu hususta destek istiyoruz. Aziz Yurtbaşılı hemşehrilerim; şimdiye kadar göstermiş olduğunu yoğun desteği, ilgiyi, alakayı 31 Mart seçimlerinde de göstermeye var mısınız?” şeklinde konuştu.

YAZIKONAK BELDESİ SKM AÇILIŞI

Ak Parti, SKM açılışlarına Yazıkonak Beldesi ile devam etti.

AYAZ: BİZ ELHAMDÜLİLLAH 3 YIL SIĞDIRMAYA ÇALIŞTIK

AK Parti Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaz, “Allah’ın izniyle Yazıkonak 31 Mart akşamı sizlerle aydınlanacak inşallah. Yazıkonak’ta 30 yılda yapılmayanları hepiniz görüp şahit oluyorsunuz. Biz elhamdülillah 3 yıl sığdırmaya çalıştık ama yetmez. Neden? Bizim bu insanlarımız onlara hizmet etmek her şeyin en doğal hakkını alıyor. Bizim görevimiz sizlere hizmet etmek. İnsan ayrımı yapmadan, ırk ayrımı yapmadan, mezhep ayrımı yapmadan, görüş ayrımı yapmadan hepimizi Cenab-ı Allah yaratmıştır. Kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur bizim nazarımızda. Üstünlük ancak ve ancak Allah’ındır, üstünlük ancak ve ancak takvadadır” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: BİZ SİZLERE HİZMETKAR OLABİLME ADINA BU YOLA ÇIKMIŞ BULUNUYORUZ

AK parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Kapı kapı geziyoruz. Sıkılmadık el bırakmayana kadar girilmedik gönül bırakmayana kadar bu gezilerimiz 31 Mart seçim gününe kadar devam edecek. Sizlerin derdiyle dertlenmek, sizlerin sıkıntılarıyla hemhal olmak, iyi gününüzde, kötü gününüzde sizlerle birlikte olabilmek adına seçim çalışmalarımızı 20 aday arkadaşımız, Milletvekillerimiz, il teşkilatımızla birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bizim derdimiz millet, bizim derdimiz memleket. Biz derdimizi seviyoruz, biz milletimizin aşığıyız, biz bu toprakların sevdalısıyız, biz sizlere hizmetkar olabilme adına bu yola çıkmış bulunuyoruz” diye konuştu.

GÜRGÖZE: SİZLERE HİZMET ETMEYİ DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRECEKTİR

AK parti İl başkanı Ramazan Gürgöze, “Vermiş olduğunuz destekten dolayı tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde desteğinizi arttırarak AK Parti’ye olan teveccühünüzün devam etmesini diliyoruz. Biraz önce Aydın Başkanımız konuşurken gençlerin zikrettiği ve dile getirdiği slogan da güzel bir slogan. Aydın Başkanımız şimdiye kadar gerçekten Yazıkonak’ımıza güzel hizmetlerde bulundu. Sizlerin desteği, Allah’ın izni olduğu sürece 31 Mart’ta vereceğiniz güçlü destekle inşallah yarım kalan projelerini tamamlayacak ve sizlere hizmet etmeyi daha güçlü bir şekilde sürdürecektir” diye ifade etti.

DEMİRBAĞ: ÇOK GÜZEL HİZMETLERE BERABERCE İMZA ATACAĞIZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Geçen 3 yıl içerisinde Aydın Bey Belediye Başkanlığı yaptığı süre içerisinde gerek havaalanına geldiğimizde, Yurtbaşı’na, Akçakiraz’a, Mollaken’ye ve gerekse Doğu’daki ilçelerimize, Karakoçan, Kovancılar, Palu, Arıcak’a giderken buradan geçtiğimizde muhakkak en az bir değişikliklerin olduğunu, hizmetlerin olduğunu müşaade ettik, gördük. İnşallah bu güzel hizmetler Aydın Bey kardeşimizin tekrar belediye başkanı yaptığzınızda artarak devam edecek. Bizlerde Milletvekilleri olarak, siyasi erkler olarak kardeşimizin yanında olacak ve inşallah çok güzel hizmetlere beraberce imza atacağız” dedi.

Konuşmaların ardından Yazıkonak SKM’nin açılışı yapıldı.

AKÇAKİRAZ SKM AÇILIŞI

31 Mart seçimleri öncesinde AK parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından SKM açılışları Akçakiraz Beldesi’nde devam etti.

AK Parti Akçakiraz Seçim Koordinasyon Merkezi yoğun bir katılımla açıldı. Açılışa AK Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ, İl başkanı Ramazan Gürgöze, Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ile çok sayıda vatandaş katıldı.

KAYA: SİZLERLE BİR ARADA OLMAKTAN BÜYÜK BİR MUTLULUK DUYDUM

Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan tüm belde sakinlerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, “Bugün burada sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duydum. 31 Mart seçimleri ülkemiz için hayati önem taşımaktadır. Ülkemizin dik duruşlu Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizleri yeniden başkan adayı olarak gösterdi. Sayın Cumhurbaşkanımızın güvenine mazhar olmak adına gece gündüz demeden çalışacağız. 2014 - 2019 yılları arasında Akçakiraz’da bir çok hizmeti gerçekleştirdik. Yedi adet köprü inşaatı tamamladık. Sağlık konusunda çalışmalarımız oldu ve beldemize Aile Hekimliği kazandırdık. Bununla birlikte Akçakiraz’ın tüm cadde ve sokaklarında asfalt ve parke çalışmalarımız devam etti. Sosyal Belediyecilik anlamında elimizden gelen gayreti sürdürdük. 2019 yılı seçim sloganımız Gönül Belediyeciliğidir. Bizler belde sakinlerimizin gönlünde taht kurmak adına 31 Mart sabahına kadar durmadan, yılmadan, usanmadan çalışacağız ve Akçakiraz’da en çok oy alan 50 belediye arasında yer edineceğiz. Buradan tüm belde sakinlerimize seslenmek istiyorum, muhalefet adaylarına oy verirseniz Akçakiraz’a hizmet gelmez. Bizler iktidarımızı ve merkez belediyesini arkamıza alarak, Akçakiraz’da bir dönem daha güzel çalışmalara imza atacağız" dedi.

ŞERİFOĞULLARI: SABAHATTİN BAŞKANIMIZ AZİMLE ÇALIŞIYOR

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ise Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya’nın azimle çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek, bir dönem daha belediye başkanı olduğu takdirde hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti Şerifoğulları, Sabahattin Kaya’nın güveninize mazhar olması adına kendisine gereken desteği sunacaklarını” sözlerine ekledi.

GÜRGÖZE: AKÇAKİRAZ GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze ise 2002 yılından beri Akçakiraz’ın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en büyük desteği verdiğini belirterek 31 Mart’ta da bu desteği görmek istediklerini kaydetti. Başkan Gürgöze, belediye başkanı Sabahattin Kaya’nın çalışmalarının tüm belde sakinleri tarafından sevildiğini ifade ederek belde sakinlerinin bir dönem daha Kaya’yı Başkan yapacağına inandığını” ifade etti.

DEMİRBAĞ: ÇALIŞKAN BİR BAŞKANIMIZ VAR

AK Parti Elazığ milletvekili Zülfü Demirbağ ise, “Akçakiraz Belediye Başkanımız Sabahattin Kaya genç ve çalışkan yapısıyla bizlerin yüzünü güldürüyor. Başkanımız bir dönem daha Akçakiraz’da belediye başkanlığı yapacaktır. Güveninizden dolayı tüm belde sakinlerimize teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza Akçakiraz’dan en yüksek oyu vereceğinize olan inancım tamdır” dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Akçakiraz Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı gerçekleştirildi.

MOLLAKENDİ SKM AÇILIŞI

Öte yandan AK parti, Mollakendi Beldesi’nde de Seçim koordinasyon Merkezi açtı.

DOĞAN: BÜTÜN ÇALIŞMALARIMIZI YAPACAĞIMIZDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ

Açılışta konuşan Mollakendi Belediye Başkan Adayı Mehmet Enis Doğan, “30 yıllık hizmet serüveninin sonunda buralara yapılması gereken ne varsa buradan teminatını sözlere söz veriyorum. Projelerimiz içerisinde çocuk parklarımız, mahalledeki mahalle aralarındaki parkelerimiz, yollarımız ve alt yapımızın, doğalgazımızın, elektrik direklerimizin yenilenmesi için bütün çalışmalarımızı yapacağımızdan emin olabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: MOLLAKENDİ’Yİ DE KENDİ HİZMET ALANIMIZ ARASINDA GÖRECEĞİZ

AK parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Mehmet girişkendir, Mehmet çalışkandır. Allah’ın izniyle sizler destek verirseniz Mehmet kardeşimize Mollakendi’ye çok hizmetler getireceğini biz biliyoruz. Bizlerde 20 belediye başkan adayı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz, koşturuyoruz, herkesin eliniz sıkmaya çalışıyoruz, gönlüne girmeye çalışıyoruz. Seçim çalışmalarımız daha da hızlanacak. Asıl çalışmamız Allah’ın izniyle 1 Nisan’dan sonra olacak. Hep birlikte Mehmet kardeşimle, diğer ilçe, belde adaylarımızla birlikte seçimleri kazanarak, omuz omuza vererek Elazığ’ı en güzel yerlere getirebilme adına, Mollakendi’ye en güzel hizmetleri getirebilme adına çalışmalarımızı birlikte yapacağız. Bizler seçilirsek Elazığ’ı sadece 38 mahalleden ibaret görmeyeceğiz. Mollakendi’yi de kendi hizmet alanımız arasında göreceğiz. Fazlasıyla buraya destek vereceğiz. Mehmet’imiz fazlasıyla bu özelliğe, güzelliğe sahip bir kardeşimiz” şeklinde konuştu.

GÜRGÖZE: SÜREKLİ ARANIZDA OLACAĞIZ

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Belediye başkan adayımız Mehmet Enis Doğan kardeşimizi seçtiğiniz taktirde Mollakendi’nin uzun zamandır AK Partili belediyeciliğin maalesef gelmediği bir beldemiz. Allah’ın izniyle tüm ihtiyaçlarınız bu beldenin, Mollakendi’nin, kendisinin, Karşıbağ’ın ve Güntaşı’nın ihtiyaçlarının tamamını inşallah belediye başkanımız hizmetleri sizlere getirecekler. Bizlerde merkezi hükümetimizin desteğiyle yine biraz önce İl belediye başkan adayımızın da ifade ettiği gibi il belediyesi de bu seçimin AK Partili bir belediyeye geçmesi durumunda bu saydığımız her 3 eski köyün, şimdiki beldenin tüm ihtiyaçları inşallah giderilecektir. Biz Mollakendi’yi çok önemsiyoruz. Bundan sonraki süreçlerde şimdiye kadar hiç gelmedik, bundan sonraki süreçlerde sizlerin desteğini almak, sizlerin gönlünü kazanmak, adayımıza destek vermeniz ve adayımızı desteklemeniz için sürekli aranızda olacağız” ifadelerine yer verdi.

DEMİRBAĞ: DEVLET ERKANIYLA ÇOK RAHAT İLİŞKİ KURAN BİR KARDEŞİMİZ

AK parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’da, “Devlet büyüklere rahat o girişkenliği sayesinde sempatikliği sayesinde devlet erkanıyla çok rahat ilişki kuran bir kardeşimiz. Dolayısıyla bu maharetinden dolayı da beldemizin ihtiyaç duyduğu hizmetler konusunda her yere rahat ulaşabilecek onlardan hizmet talep edecek, koparabilecek bir kabiliyete sahip, özelliğe sahip. Dolayısıyla kendisini de demin başkanımız ifade ettiler, seçmeniz halinde tabi işin mutfağı sizsiniz verecek olan sizsiniz, takdir edecek olan sizsiniz herkesten önce. Bizlerden de ötede takdir edecek olan sizlersiniz. Eğer hizmete layık görür takdir ederseniz inşallah bu güzel beldemizin istediği hizmetlere çok kısa sürede kavuşma imkanı olur kanaatimi ifade etmek istiyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Mollakendi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleşti.

HABER: SITKI TAŞEL