AK Parti Gençlik Kolları İl Danışma Meclisi Toplantısı Düzenlendi

AK Parti Elazığ Gençlik Kolları İl Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda geçtiğimiz aylarda geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcıları Siraç Bingöl ve Emrullah Ataş unutulmadı.

AK Parti Gençlik Kolları İl Danışma Meclisi Toplantısı Düzenlendi

AK Parti Elazığ Gençlik Kolları İl Danışma Meclisi toplantısı büyük bir katılımda yapıldı.

Toplantıya; AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, parti yöneticileri ve gençler katıldı.

GÜLEÇ: BÜYÜK DAVALAR ZAFER YOLUNDA FEDAKARLIK VE BEDEL İSTER

AK Parti Gençlik Kolları Elazığ İl Başkanı Uğurcan Güleç, “Bizler insanlığın onurunu yükseltmek için kefenini cebinde taşıyan büyük lider Recep Tayyip Erdoğan’ın gençliğiyiz. Kim olduğumuzu ve neyi temsil ettiğimizi asla unutmayacağız. Tarih büyük Türkiye’nin liderini ve yol arkadaşlarını mutlaka yazacaktır. Tarih bizi unutmayacaktır. Bizden sonra bu yolda yürüyecek olanlar bizim ayak izlerimizden yürüyecekler. Biz kökleri tarihte yatan ulvi biz misyonun devamıyız. Bu misyona uygun davranmak ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmamak bizim en büyük şiarımızdır. Büyük davalar zafer yolunda fedakarlık ve bedel ister. Bu davanın gençleri dün olduğu gibi bugünde hiçbir fedakarlıktan ve bedelden asla kaçmamıştır. Gençliğin yüz akı Siraç Bingöl’ü, Emrullah Ataş’ı hatırlayın. Onlar nerede kendilerine ihtiyaç duyulsa orada oldular. Bu iki kardeşimizde bizim öncümüzdür” ifadelerini kullandı.

YANILMAZ: BİRLİKTE KOŞMANIN GURURUNU YAŞIYORUM

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da, “Recep Tayyip Erdoğan’ın 1970’li yıllarda Milli Selamet Partisi’nin Gençlik Kolları Başkanı olduğu güleri asla unutmayacağız. Çünkü onun Gençlik Kolları Başkanlığı döneminde vermiş olduğu mücadele atmış olduğu adım, ortaya koymuş olduğu cesaret, azim, irada ve gayret bugün bizlerin cesareti, iradesi adımı ve gayreti olmalı. Sizin gibi gençlerle, bu teşkilatlarla birlikte olmanın birlikte yol yürümenin, birlikte oturmanın, birlikte kalkmanın ve birlikte koşmanın gururunu yaşıyorum” şeklinde konuştu.

GÜRGÖZE: 20 BELEDİYENİN 20’SİNİ DE ALMAK BU TEŞKİLATLARIN HEDEFLERİ ARASINDA YER ALMAKTADIR

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Sevgili gençleri hepinizin bildiği gibi yeni bir seçimin arifesindeyiz. Bugün Elazığ’ımızda 31 Mart 2019’da yapılacak olan seçimlere en hazırlıklı teşkilatlardan bir tanesiyiz. Bunda siz sevgili gençlerin, kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın, mahalle teşkilatlarımızın, ana kadememizin, belediyelerimizin, milletvekillerimizin çok büyük katkısı var. Şimdiye kadar bütün teşkilatlanma yapılarımızı, çalışmalarımızı çok büyük bir oranda bitirmiş bulunmaktayız. Geçmiş dönemdeki seçimlerde olduğu gibi inşallah bu seçimlerde de biz teşkilat olarak üzerimize düşen her türlü vazifeyi yapmaya devam edeceğiz. Sevgili genç kardeşlerim 31 Mart 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerdeki hedefimiz şu anda var olsan belediyelerimizi muhafaza etmek değil. Bunların üzerine tüm ilçe ve belde ve il merkezindeki belediyeleri dahil ederek 20 belediyenin 20’sini de almak bu teşkilatların hedefleri arasında yer almaktadır” dedi.

AKYILDIZ: DAVAMIZIN SORUMLULUĞUNU ÜZERİMİZDE TAŞIMAKTAYIZ

AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Veli Velat Akyıldız, “Şüphe yoktur ki bugünün gençliği olarak bizler geleceğin emanetini ve davamızın sorumluluğunu üzerimizde taşımaktayız. Dolayısıyla partimizin bugüne kadar gerçekleştirdiği, hayata geçirdiği, yatırımlardan en kalıcı olanı gençlere yaptıklarıdır. Çünkü gençlik ülkemizin en büyük dinamiği ve imkanıdır. Gençleri siyasete katmamış olan, gençliğin potansiyelinden faydalanmayan siyasi hareketler, demokrattık ortamda bir adım geriden gelmeye mahkumdurlar. Bu gençleri siyasi partilerin oy deposu, eleman kaynağı, militan deposu olarak değil, siyasi partilerin esas unsuru olarak gören ve bunun gereğini yapan tek parti AK Parti’dir” diye konuştu.

BULUT: BİZ DİNAMİK BİR PARTİYİZ

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Biz sadece seçimden seçime inen bir parti değiliz. Biz statik bir parti değiliz, biz dinamik bir partiyiz. Seçimin 30 Mart’ta yapılmasıyla yarın yapılmasının bizim açımızdan hiçbir farkı yok. Seçim yarında yapılsa biz bu seçime aynı şekilde hazırız. Bu seçim özellikle başkanlık sisteminden sonraki bizim kendimizi test edebileceğimiz bir seçim. Ondan dolayı bu seçimdeki yükümlülüğümüzün çok daha fazla olduğunu düşünüyorum. Bizler bu seçimde elbette ki değişimler olabilir, Türkiye genelinde dönüşümler olabilir, isimler değişebilir ama asla hiçbirimiz bunlara takılıp kalmayacağız. Çünkü bizim kardeşliğimiz dava kardeşliği. Bizler bir hiyerarşiyi paylaşmıyoruz. Bizler bir ideali paylaşıyoruz. Bizim paylaştığımız şey makam mevki değil, bizim paylaştığımız şey dava kardeşliği. O yüzden bununla alakalı hassasiyetimizin de üst noktada olacağını düşünüyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elazığlı
elazığlı - 5 yıl Önce

seçimler yaklaştı ya başladınız soytarılık yapmaya şimdiye kadar nirdeydiniz.

232323
232323 - 5 yıl Önce

Ak parti gençliği de mi var benim bildiğim ülkücü gençlik var bunlar seçim yatırımı mı vekiller de boy göstermeye başladılar ?

SIRADAKİ HABER

banner137