AK Parti Elazığ İl Gençlik Kolları tarafından, yangın bölgesi Muğla’ya gönderilmesi için yardım toplama standı kuruldu.

Muğla Ak Parti Gençlik Kolları tarafından gönderilen ihtiyaç listesinin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılması ile Elazığ’da toplanan malzemeler yangın bölgesine Emre Burak Kürüm Başkanlığında iletilecek.

Yapılan sosyal medya paylaşımının ardından Genç MÜSİAD ve Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri de başlatılan kampanyaya destek vererek üyeleri ile birlikte stant alanında yer aldı.

KÜRÜM: BU TRAVMANIN NE DEMEK OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYORUZ

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, “Bizler yaklaşık 2 gün önce sosyal medya üzerinden Elazığ AK Parti İl Gençlik Kolları olarak bir çalışma başlattık. Çalışmanın hemen öncesinde 81 ilde teşkilatlarımız var. Malum Muğla il teşkilatımızla birlikte bir telefon görüşmesi yaptık. Elazığ’da depremi yaşamış bir gençlik olarak bu travmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz diye kendilerine ilettik. Oradaki durumun ne olduğuyla alakalı kendileriyle bir istişare yaptık telefonda. Onlar da sağ olsunlar devletimizin, milletimizin, vatandaşlarımızın, gençlerimizin tüm kademeleriyle birlikte orada tek yürek olmuş bir biçimde müdahale ettiklerini bizlere ilettiler” ifadelerini kullandı.

GÖÇER: BU TÜR KAMPANYALARA HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİZ

Genç MÜSİAD Elazığ Başkanı Furkan Göçer, “Bugün AK Parti Gençlik Kolları’nın başlatmış olduğu kampanyaya destek için bizde buradayız. Bu tür kampanyalara her zaman destek vereceğimizi belirtmek istiyorum. İnşallah cenap-ı Allah’tan tez zamanda bu afeti de birlik beraberlik içinde geçirmeyi niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Uğur Celayir’de, “Ülkemizin farklı bölgelerinde yaşanmakta olan yangın felaketi hepimizi derinden üzdü. Bizlerde 24 Ocak Elazığ depremini yaşamış bir şehir olarak o dönemde bizleri yalnız bırakmayan ülkemizin farklı bölgelerindeki arkadaşlarımızın bugün acısını yaşıyoruz” dedi.