AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İleri, Gençlerle Buluştu

İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, Türkiye’nin dijital dönüşümü hakkında bilgiler aktardı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İleri, Gençlerle Buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluştu

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Burak Kürüm, Genel Başkan Yardımcısı İleri’yi Elazığ’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Başkan Kürüm, “Bugün bir dizi ziyaretlerde bulunmak için ilimize gelen kıymetli genel başkanımız sabah valilik ve belediye ziyaretlerini gerçekleştirdi. Öğleden sonrada gençlerle birlikte söyleşi yapmak istediğini ve Net Konuşalım programı kapsamında birçok ilde bu programa hayata geçirdiklerini Elazığ’da bir benzerini yapmak istediklerini ilettiler. Kıymetli ve interaktif bir program olduğunu düşündük” dedi.

“Net Konuşalım” programı ile gençlerle buluşan Genel Başkan Yardımcısı İleri, hayat hikayesi ile ilgili bilgiler aktardı.

Başkan Yardımcısı İleri, “Bende sizin yollarınızda yürüdüm. Yurt içinde ve yurt dışında mühendis olarak çalıştım. Sonrasında ve ilerleyen süreçte yöneticilik yaptım. Yurt içinde de hem kamuda hem de özel sektörde bulundum. Gerek Türkiye’nin gerek yurt dışının dijital dönüşüm sürecini yakinen tecrübelenme fırsatım oldu. Bu tecrübe içerisinde biz Türkiye olarak neredeyiz, nereye gidiyoruz, toplumumuz nerde, gençlerimiz nerede, hangi alanlarda iyiyiz, hangi alanlarda daha iyi olabiliriz gibi konularda bolca gözlem yapma fırsatım oldu benim. Bende inşallah bunları da uygun oldukça paylaşmak istiyorum” dedi.

Türkiye’nin dijital dönüşümü ile ilgili bilgiler aktaran İleri, gençlerin teknolojik atımlar konusunda ilgili olduğunu kaydetti.

İLERİ: GÜZEL GÜNLER BİZLERİ BEKLİYOR

Başkan Yardımcısı İleri, “Sevinerek gördük ki gençlerimiz türkiye’nin teknolojik atılımları noktasında gerçekten ilgili türkiye’nin geleceği noktasında çok bilinçli ve hedefli sorular soruyorlar. Buda geleceğe yönelik bizleri ümitlendiriyor. Birileri gençlerimizin moralini bozmaya çalışmaya devam etsinler. Bu ülkenin gençleri bu ülkenin geleceği için çalışmaya gayet niyetli ve kararlı gözüküyorlar. İnşallah güzel günler bizleri bekliyor” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137