AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştirdiği AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm katıldı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin geçen 20 yılda Türkiye’ye damgasını vurmuş bir parti olduğunu söyledi.

ŞERİFOĞULLARI: TOPLANTIMIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları toplantıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığında gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımıza İl Başkanımız Şerafettin Yıldırım ve Gençlik Kolları Başkanımız Emre Burak Kürüm birlikte katıldık. Toplantımız hayırlara vesile olsun” dedi.

YILDIRIM: DURMAK YOK YOLA DEVAM

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığında gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımıza Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları ve Gençlik Kolları Başkanımız Emre Burak Kürüm birlikte katıldık… Durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı.