31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesinde AK parti İl başkanlığı tarafından beldelerde de seçim koordinasyon merkezleri açıldı. Sarıcan ve Beyhan Beldelerinde ki SKM Açılışlarına katılım yoğun oldu.

SARICAN BELDESİ SKM AÇILIŞI

 31 Mart seçimleri öncesi AK Parti, Karakoçan İlçesi’ne bağlı Sarıcan Beldesi’nde yoğun bir katılımla seçim koordinasyon merkezi açtı.

SARI: SARICAN’IN BİRLİK VE BERABERLİĞİ İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Açılışta konuşan AK Parti Sarıcan Belediye Başkan Adayı Mehmet Sarı, “Bildiğiniz gibi partimizin Sarıcan’da belediye başkan adaylığına bizi layık gördüler. Bize güvenen partimize layık olmak ve halkımızın beklentilerine layık olmak için elimizden ne gelirse yapacağım. Sarıcan’ın birlik ve beraberliği için çalışacağım. Sarıcan’da kabilecilik ve particilik yapmayacağım. Sarıcan’da bu dönem yapılan hizmetlerin devam etmesi için AK Parti’nin burada kazanması lazım. Bu hizmet yarışının bitmesi için bize destek olmanız lazım. İnanıyorum ki Sarıcanlılar kendilerine yakışanı yapacaktır. İktidar partinin gücünden faydalanmak için tekrar bizi belediye başkanı seçeceksiniz. Gerek Ramazan başkan olsun, gerek Milletvekillerimiz olsun her konuda bize destek olacaklar. Biz partimizin bu gücünü ve desteğini arkamıza alarak Sarıcan’da eksik kalan bütün hizmetleri tamamlayacağız. Bu konuda hizmetlere güvenim tamdır” ifadelerini kullandı.

AYDIN: PLANLADIĞIMIZ BİR ÇOK HİZMETİMİZİ YAPMAK NASİP OLDU

Sarıcan Belediye Başkanı Faruk Aydın ise, “Yaklaşık beş yıl önce hatırlıyorum yine bu balkonda bende adaylık sürecimde konuşmamı yapmıştım. Hakikatten o günde çok heyecanlıydım, çok istekliydim. Çünkü Sarıcan’da artık bir değişimin vaktinin geldiğine inanmıştım. Bu değişimi hem toplumsal yapımızın tüm dinamiklerini planlamak anlamında hem de Sarıcan’ı hakikatten AK Parti iktidarlarının Türkiye’nin her noktasına taşıdığı hizmetleri taşıma noktasında heyecanlıydık. Allah’a hamt olsun sizlerde takdir edersiniz ki düşündüğümüz, planladığımız birçok hizmetimizi yapmak nasip oldu. Hizmet yapabilmekte bir nasip işidir. Allah bizlere bunları nasip etti. Tabi ki burada sadece bir nasipten bahsetmek doğru değil, siyasi iktidarın başta İl Başkanımızın, Milletvekillerimizin, kurum müdürlerimiz, bakanlıklarımızın ciddi anlamda katkıları oldu. Burada bir hikaye varsa ‘tek başıma işte ben bunu yaptım, başardım’ demek doğru değil, hakikatten bu bir kollektif çalışmanın ilkesiydi ve bunu Sarıcan’a getirmek bize nasip oldu” şeklinde konuştu.

GÜRGÖZE: HİÇBİR MAKAM KİMSEYE BAKİ DEĞİL

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze de konuşmasında, “Merkezi hükümetin iktidar gücünü arkasına alamayan bir belediyenin bu hizmetleri gerçekleştirmesi mümkün değil. Dolayısıyla kendileri sizler, sizlerin talepleri, onların gayretleri merkezi hükümetimizin desteğiyle de bu hizmetler sizlere sunulmuş oldu. Yine şu anda bu aday adaylığı sürecinde Sarıcan Beldemizden 3 aday adayımız vardı, onlar da şu an aramızdalar. Murat Polat ve Mehmet Gürbüz kardeşlerimiz. Onların da gösterdikleri bu olgun davranışlardan ve de birlik ve beraberlik örneği sergilemelerinden dolayı onlara da teşekkür ediyoruz. Faruk Başkan’ımızdan da bizden de dünyadaki her faniden ve her mevki makam sahibinden de anlaşılacağı üzere hiçbir makam kimseye baki değil. Makamlar geçici, kalıcı olan insanlık, kalıcı olan bizim bu makamları işgal ederken geride bıraktığımız ve bırakacağımız hoş bir sada. Eminim Faruk Başkan’ımız ve diğer kardeşlerimiz bu adaylık süreci içerisinde hoş bir sada bıraktılar bizim yanımızda. Onlara tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

GÜRGÖZE: HİZMETLERİN ARTARAK DEVAM EDECEĞİNİ BİLMENİZİ ARZU EDİYORUM

Başkan Gürgöze, “Biz AK Partili belediyenin, AK partili belediye başkanının seçimi kazanması durumunda size hizmetlerin çok daha fazla geleceğini iddia ediyoruz, bunu düşünüyoruz. Bu hususta sizlere taahhütlerde bulunuyoruz. Beş yıllığına seçilen belediye başkanının Sarıcan’da şimdiye yapmış olduğu hizmetleri una örnek olarak gösterebiliriz. Herhangi bir ütopya size vaat etmiyoruz. Beş yıllık süre içerisinde AK Partili belediye başkanının yapmış olduğu hizmetleri geçmiş dönemlerle mukayese ettiğimizde bu çok net bariz açık bir şekilde ortaya çıkmış olur. Bundan sonrada bu seçimi AK Partili belediye başkanı kazandığı taktirde hizmetlerin artarak devam edeceğini bilmenizi arzu ediyorum” diye konuştu.

KARAKOÇAN BELDESİ ZİYARET

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve beraberindekiler, daha sonra Karakoçan Seçim Koordinasyon Merkezi’ne geçti.

GÜRGÖZE: HER VESİLE İLE ARANIZDA OLMAYA GAYRET ETTİK

Burada partililerine seslenen Gürgöze, “Seçim sürecinde hızlı bir şekilde sona doğru adım adım ilerliyoruz. Yaklaşık bir buçuk aylık bir süre kaldı 31 Mart seçimlerinin nihayete ermesine. Karakoçan’ı ne kadar önemsediğimizi sanıyorum burada bulunan herkes yakinen biliyor. Seçim startı verdiğimizde adayımızın beli olmasından sonra ilk Genel Başkan Yardımcımızı Karakoçan’a getirdik. Sonraki süreçlerde de Milletvekillerimiz, bizler önceki zamanlarda da sürekli sizlerle bir araya gelmeye, sizlerle dertleşmeye, sohbet etmeye, sizleri dinlemeye her vesile ile aranızda olmaya gayret ettik. 24 Haziran seçimlerinden bugüne kadar sadece ben en az 4 kez Karakoçan’ı ziyaret ettim” ifadelerini kullandı.

GÜRGÖZE: HERKESİN HİZMETKARI OLACAKLARDIR

Başkan Ramazan Gürgöze, “31 Mart akşamında AK Partili belediye başkan adayı Ayhan Akbaba kardeşimizi güçlü bir şekilde seçer, yine aynı şekilde 3 il genel meclis üyemizi de seçer, Sarıcan Beldesi’ndeki belediye başkan adayımız Mehmet Sarı abimizi de seçerseniz bundan sonra onlarda her birisi belediye başkanlarımız hem de il genel meclisi üyelerimiz Karakoçanlı hemşehrilerimizin, Sarıcanlı hemşehrilerimizin, bütün Karakoçan sınırları içerisinde yaşayan herkesin köyünden, beldesinden, ilçesine kadar herkesin hizmetkarı olacaklardır. Bizlerde onların size taahhüt ettiği projeleri destekleyeceğiz ve onların taahhüt ettiklerini yerine getirip getirmediğinin de takipçisi olacağız. Hiçbir programda olmamasına rağmen sadece geçerken uğradığımız bu seçim koordinasyon merkezindeki bu yoğun ilgi, bu alaka, bu heyecan, bu coşku 31 Mart akşamında AK Partili belediyenin geleceğine işaret ediyor. Desteğiniz için sağ olun var olun Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, SKM’de Doğru Yol Partisi’nde uzun yıllar İlçe Başkanlığı görevi yapan Sıddık Mollaoğlu ve Saadet Partisi’nden AK Parti’ye geçen yeni üyelerin parti rozetlerini taktı.

BEYHAN BELDESİ SKM AÇILIŞI

AK Parti, Beyhan Beldesi’nde seçim Koordinasyon Merkezi açtı.

ATAŞ: SİZİN DESTEĞİNİZLE BELEDİYE BAŞKANI OLARAK SEÇİLECEĞİZ

Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan AK Parti Beyhan Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ataş, “30 Mart 2014 yılında yapılan seçimde sizlerin oylarıyla belediye başkanı olarak seçildik. İnşallah 31 Mart 2019 yılında yapılacak olan seçimde de tekrara sizin desteğinizle belediye başkanı olarak seçileceğiz. 204 yılında göreve geldiğimizden bugüne kadar beldemizde bulunan yolların birçoğunun parkesini yapmış bulunmaktayız. İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından Milletvekillerimiz desteğiyle, İl Başkanımızın desteğiyle, partimizin desteğiyle yeni 112 sağlık hizmetleri binası, aile hekimliği binası, 8 adet lojman yine partimizin desteğiyle beldemizin içerisinde bulunan derelerin ıslah çalışmaları yapılmış bulunmaktadır, halen devam etmektedir. İçme suyumuzda sıkıntı vardı ondan dolayı bir artezyen kuyusu vurmuştuk. Şu anda halkımızın hizmetinde. İnşallah 31Mart’ta yapılacak olan seçimde sizin desteğinizle tekrar belediye başkanlığını kazanmış olacağız. Bugünde yanımızda bulunduğunuz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

GÜRGÖZE: YAPABİLECEKLERİNİ İFADE ETSİNLER DİYE SÜREKLİ TELKİNLERDE BULUNDUK

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin startını çok önceden vermiş bir partiyiz. Beldelerde ve ilçelerdeki adaylarımızın belirlenmesinden hemen sonra belediye başkan adaylarımızı partimize davet ederek ilçelerinde, beldelerinde yapacakları çalışmalar, AK Parti misyonuna sadık kalmaları ve AK partili belediyeciliğin bulundukları sekildikleri ya da seçilecekleri belde ve ilçelerde oraya taşımalarını ve hizmetlerini bu şekilde planlamalarını ve de seçilecekleri belde ve ilçelerde vatandaşlarımızı halkımıza neyi taahhüt ettiklerini, ne tür hizmetlerde bulunacaklarını vatandaşlarımızla paylaşmalarını kendilerinden istedik ve gerek bu taahhüt edecekleri projeler ve hizmetlerin AK Parti İl Başkanı olarak takipçisi olacağımızı ve gerçekleştirmesi mümkün olmayan hiçbir taahhütte bulunamamalarını kendilerine ifade ettik. AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar popülizm yapmayan, vaat ettiğini sürekli gerçekleştiren söylediği her sözün arkasında duran, halkına taahhüt ettiği her projeyi gerçekleştiren bir partidir. Dolayısıyla belediye başkan adaylarımız bu hususta çok dikkatli olsunlar ve vatandaşlarımıza yapabileceklerini ifade etsinler diye sürekli telkinlerde bulunduk” diye ifade etti.

GÜRGÖZE: YAPMIŞ OLDUĞU HİZMETLERE HEPİNİZ ŞAHİTLİK EDİYORSUNUZ

Başkan Gürgöze, “Belediyecilik deyince Türkiye’de AK Parti akla gelir. AK Parti belediyeciliği Türkiye’ye ve dünyaya nam salmış bir belediyecilik anlayışı olan bir parti. Yerel hizmetlerdeki başarılarımız, yerel hizmetlerde halkımıza sunmuş olduğumuz hizmetlerimizle 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbullulara vermiş olduğu hizmetlerin neticesi olarak 2002 yılında Türkiye’de iktidara geldi ve o günden beri de hem merkezi hükümet aracılığıyla hem yerel hizmetler aracılığıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Elazığ’ımızda da AK Partili belediyecilik, AK Partili merkezi hükümetin yapmış olduğu hizmetlere hepiniz şahitlik ediyorsunuz. Biraz önce Beyhan Belediye Başkanımız AK Parti’mize geçtikten sonra yapmış oldukları hizmetlerde gözle görülür bir farkın olduğunu sizler zaten şahitlik ediyorsunuz. Bir belediyenin iktidarla uyumlu olması, iktidarla aynı partide olması belde sakinlerini kesinlikle daha fazla hizmet almasını sağlayan bir unsurdur” dedi.

GÜRGÖZE: YAPMIŞ OLDUĞU HİZMETLERİN KISA BİR ÖZETİDİR

Vatandaşların taleplerinin değiştiğini kaydeden Başkan Gürgöze, “Normalde vatandaşların beklentileri ne olur? AK Parti’den önce şu olurdu yol, su, kanalizasyon, eğitim, sağlık ya da başka şeyler beklenirdi. Ama öncelikle yol, kanalizasyon ve başka beklentileri olurdu. Oradaki gençlerimizin bizden çok farklı bir talebi oldu. Dediler ki biz köyümüzde halı saha yapılmasını istiyoruz. Bu AK Parti’nin 17 yıllık süre içerisinde Elazığ’ımıza, Arıcak’ımıza, Beyhan’ımıza, Palu’muza, Baskil’imize, Ağın’ımıza, Keban’ımıza velhasıl 4 bir tarafındaki 10 ilçe, 552 köy, 9 beldemize yapmış olduğu hizmetlerin kısa bir özetidir. En ücra noktadaki köyümüz artık bizden halı saha istiyor, park istiyor, sosyal alanları istiyor. Bu da bizi son derece mutlu ediyor, vatandaşımıza, insanımıza yapmış olduğumuz hizmetlerden dolayı gurur duymamızı sağlattırıyor ve gurur duyuyoruz. Partimizin, hükümetinizin, yerel yönetimlerimizin anlayışı; hizmet anlayışı vatandaşına yaklaşımını çok net bir şekilde ifade eden bir cevap” şeklinde konuştu.

YARIMCA BELDESİ ZİYARET

Başkan Gürgöze açılışın ardından Yarımca Beldesine geçti.

Belde halkıyla buluşan Gürgöze, 31 Mart seçimleri için vatandaşlardan destek istedi.

HABER: SITKI TAŞEL