AK Parti, Palu ve Kovancılar İlçelerinde seçim koordinasyon merkezi açtı.

Seçim Merkezi’nin açılışına Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti Elazığ Milletvekilleri, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

PALU İLÇESİ SKM AÇILIŞI

ÜNALAN: BİZLER GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPMAYA GELİYORUZ

Açılışta konuşan Palu Belediye Başkan Adayı Efraim Ünalan, “bizler halkımızın umudu ve soluğu olmaya geliyoruz” diyerek, “Sayın bakanım, değerli Palulu kardeşlerim tevazu, gayret ve samimiyetle 17 yıl binlerce projeyi hayata geçiren, partimizin bir üyesi olarak 31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerde partimizin tüm Türkiye’deki gibi ilçemizde zaferle çıkacağına olan inancımız tamdır. Bizler “Memleket İşi Gönül İşi” sloganıyla öncelikle Palulu kardeşlerimizin gönlüne talibiz. Bizler gönül belediyeciliği yapmaya geliyoruz” diye konuştu.

GÜRGÖZE: SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A DESTEĞE VAR MISINIZ?

Palu’nun tarih, medeniyet olduğunu kaydeden AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, AK Parti’ye en büyük desteği veren ilçenin Palu olduğunu ifade ederek, “Bugüne4 kadar AK Partiye en güçlü desteği veren ilçemizdir Palu. Palu’dan dolayı Elazığ ve İl teşkilatı olarak başta şahsım diğer il başkanlarımız sürekli ödüller almış bir ilçedir. Değerli hemşerilerim 31 Mart’tan sonra daha güçlü bir hizmet etmek için kollarını sıvamış, genç ilçe başkanımız ve ilçe teşkilatımızla birlikte aziz Palulu hemşerilerimizin huzuruna çıkmış bulunmaktadır. İlçe başkanlığı döneminde çok önemli başarılara imza atmış bir ilçe başkanımız olarak siz aziz Palulu hemşerilerimizin karşısına çıktık, desteğinize talibiz. Yine daha önceki dönemlerde olduğu gibi AK Partimize, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a desteğe var mısınız?” ifadelerinde bulundu.

DEMİRBAĞ: İNŞALLAH SİZLERLE BERABER OLACAĞIZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da konuşmasında yerel seçimlerin önemine vurgu yaparak, “Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı, mesai arkadaşı uzun yıllar baş danışmanlığını yaptıktan sonra başkanlık sistemiyle birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı görevine getirilen ve bu görevi başarılı bir şekilde yerine getiren sayın bakanımıza sözü bırakmak üzere huzurlarınızdan ayrılıyorum daha sonra inşallah sizlerle beraber olacağız” diye kaydetti.

VARANK: BİZİM PALU’YA VEFA BORCUMUZ VAR

Palululara hitap eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da, ilçenin hep AK Parti’nin yanında olduğunu söyleyerek, “Palu’nun insanları merttir, cesurdur ve her zaman bizim yanımızda durmuştur. Palu’nun güzel insanları her zaman devletinin yanında, devletiyle beraber yürümüştür. Elazığ’da, Palu’da terörün kol gezememesinin en önemli sebebi siz değerli Palulu kardeşlerimdir. Sizler her zaman Sayın Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği verdiniz. Dolayısıyla bizim Palu’ya vefa borcumuz var” dedi.

VARANK: BURAYA YENİ BİR SANAYİ SİTESİNİ KAZANDIRACAĞIZ

Varank, Palu’yu turizmin bir kenti olması için projeler hayata geçireceklerini belirterek, ilçeye sanayi sitesini kazandıracaklarının müjdesini vererek, “İnşallah uluslararası bisiklet yarışlarıyla, diğer kültürel projelerle Palu’muzu tüm dünyaya açmak istiyoruz. Burayı dünyanın bir cazibe merkezi haline getirmek, uluslararası misafirleri burada ağırlamak istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız. Burada Palu nehrini inşallah turizme kazandıracağız. Zaten ıslah çalışmalarının ilk etabını tamamladık. Burada Murat nehrini de turizme kazandırmış olacağız. Efraim Başkanımız söyledi burada sanayi sitesi talebiniz var. İnşallah siz başvurunuzu yaptığınız anda biz bu sanayi sitesini destekleyeceğiz. Buraya yeni bir sanayi sitesini kazandıracağız” diye kaydetti.

KOVANCILAR İLÇESİ SKM AÇILIŞI

AKPINAR: İLÇEMİZE ÇOK BÜYÜK HİZMETLERİ KAZANDIRDIK

Kovancılar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hacı Akpınar, beş yıl içerisinde ilçeye çok büyük hizmetler yaptıklarını kaydederek, yapılan hizmetlerden bahsederek, “Biz 5 yıl önce göreve geldikten bu yanı HZ. Ebubekir’in sadakatiyle, cömertliğiyle Hz. Ömer’in adaletiyle, Hz. Osman’ın sabrıyla ve devlet anlayışıyla Hz. Alinin bilgeliği ve cesurluğuyla bunları rehber edinerek 5 yılı burada en üst düzeyde hizmeti sunmaya çalıştık. Başta cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm bakanlarımız ve milletvekillerimizin desteğiyle ilçemize çok büyük hizmetleri kazandırdık” ifadelerinde bulundu.  

GÜRGÖZE: HACI BAŞKANIMIZI KOVANCILARA BAŞKAN YAPMAYA VAR MIYIZ?

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ise, yerel hizmetlerle ilçeye gelen hizmetlerin katlanacağını söyleyerek, “Bugün Elazığ için çok önemli bir gün. Palu’muz için çok önemli bir gün. Kovancılarımız için çok önemli bir gün. Bugün cumhurbaşkanımızın yol ve dava arkadaşı sizlerle birlikte. Seçim koordinasyon merkezimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Sayın bakanım Kovancılar ilçemizde AK Partimize ve Cumhurbaşkanımıza çok büyük destek veren ilçeler içerisinde yer almaktadır. Yine Genel Hizmetlerde 5 yıldır Genel Hizmetleri yürüten Hacı Akpınar başkanımız yeniden belediye başkan adayımız olarak partimiz tarafından uygun bulunmuştur. Aziz Kovancılarlı hemşerilerimizin desteğiyle inşallah 31 Mart akşamı sandıkları patlatarak yine Hacı başkanımızı Kovancılara başkan yapmaya var mıyız?” ifadelerinde bulundu.

BULUT: FAZLASIYLA SAHİP ÇIKACAKTIR

Kovancılar İlçesi’nin günden güne gelişen bir ilçe olduğunu kaydeden AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut,  “Bugün konuğumuz çok ağır bir konuk. Cumhurbaşkanımızın yakın çalışma arkadaşlarından olan hakikaten adı Sanayi Bakanlığına açıklandığında bu tarifimi mazur görün cuk oturdu dediğimiz hepimizin çok sevindiği sadece sanayiye değil insanına da dokunan bir bakanını bugün Kovancılar ’da ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Saygıdeğer bakanım Kovancılar ilçemiz günden güne gelişen, kalkınan, her geçen gün üstüne koyan çok önemli lokomotif görevi üstlenmiş olan ilçelerimizden bir tanesi. Bunda çok kıymetli milletvekillerinin çok büyük payı olduğunu burada ifade etmek istiyorum. Ben hepsine çok teşekkür etmek istiyorum. Hakikaten emaneti aldığı günden bugüne hep üstüne koyan Hacı başkan. Hacı başkana da bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyor inşallah bundan sonraki süreçte de aynı hizmetleri kendisinden beklediğimizi ifade etmek istiyorum. Hava yağışından çok bekletmemek adına kısa keseceğim sayın bakanım gelirken Sayın Cumhurbaşkanımızın selamını getirmiştiniz aynı şekilde bizden de buradan kendisine selam götürmenizi istiyoruz. Ona söyleyin ki emin olsun o bugüne kadar Elazığ’a nasıl baktıysa, Elazığ’a nasıl sahip çıktıysa ve Elazığ ona bugüne kadar nasıl sahip çıktıysa, Kovancılar ona nasıl sahip çıktıysa inşallah 1 Nisan’da çok daha fazlasıyla sahip çıkacaktır diyor hepinizi bir kez daha saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” diye konuştu.

VARANK: HASBİHAL ETMEK İÇİN BUGÜN BURADAYIM

Bulut’un ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ilçe halkına seslenerek, “ Kovancılar ilçemizde Elazığ’ın yanında bize her zaman en büyük desteği verdi. Dolayısıyla bizim Kovancılara bir vefa borcumuz var. Bende bu vefa borcunu ödemek, sizlerle bir araya gelmek, hasbihal etmek için bugün buradayım” ifadelerinde bulundu.

VARANK: HİZMETLERİMİZİ KATLANARAK SUNACAĞIZ

Varank, Elazığ’ın şaha kalmak için 31 Mart sonrasını beklediğini ifade ederek, “Elazığ şaha kalkmak için bekleyen bir kısrak gibi şu anda 31 Mart seçimlerinin sonrasını bekliyor. İnşallah 31 Mart seçimlerinden sonra biz hem Elazığ’ı, hem Kovancıları şaha kaldıracağız sizlere hizmetlerimizi katlanarak sunacağız. Dediğim gibi bizim sizlere vefa borcumuz var. Onun için çok çalışacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızı izliyorsunuz. Günde 2-3 ile gidiyor, 2-3 ilde mitingler yapıyor, gecesini gündüzüne katarak dur durak bilmeden memleketi için çalışıyor” dedi.

VARANK: CUMHURBAŞKANIMIZA REKOR BİR OY VERMEYE HAZIR MISINIZ?

İlçeye yapılan hizmetlerden bahseden Bakan Varank, bölgeye hizmet edece olan ihtisas organize sanayi bölgesini hizmete sunacaklarını söyleyerek, “Bu bölgeye hizmet edecek bir ihtisas Organize Sanayi Bölgesini kurulmasına biz olumlu yaklaşıyoruz. Eğer bir başvuru olursa inşallah burada bir ihtisas Organize Sanayi Bölgesi kurarak burada yeni istihdam kapısı açmayı istiyoruz. Bu konuda size her türlü desteği vereceğiz. Değerli kardeşlerim söylediğim gibi önümüzdeki seçimde de Kovancılarda rekor bir oy görmeye ihtiyacımız var. Sizin vereceğiniz her oy Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın mücadelesine vereceğiniz destektir. Onun için soruyorum 31 Mart’ta Sayın Cumhurbaşkanımıza rekor bir oy vermeye hazır mısınız? Allah sizlerden razı olsun sizin bu heyecanınız emin olun ziynet ittifakını korkutuyor” diye konuştu.