AK Parti İl Başkanı Gürgöze İddialarla İlgili Açıklama Yaptı

Bazı yayın organlarında, Elazığ’ında içinde yer aldığı bazı illerde karşılıklı aday çekilmesi ile ilgili iddialara bir açıklamada AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze’den geldi.

AK Parti İl Başkanı Gürgöze İddialarla İlgili Açıklama Yaptı

Bazı yayın organlarında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin gerçekleştirdiği görüşmede tehlikeli görülen yerlerde karşılıklı aday çekilmesi iddiaları gündeme geldi.

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Metin Bulut’un iddialarla ilgili yaptığı açıklamanın ardından bir açıklama da AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze’den geldi.

GÜRGÖZE: İDDİALAR DOĞRU DEĞİLDİR

Başkan Gürgöze, “Bazı yayın organlarında Elazığ’da AK Parti’nin Belediye Başkan Adayını geri çekeceği şeklinde yer alan iddialar doğru değildir. Elazığ Belediye Başkan Adayımız Sayın Şahin Şerifoğulları çalışmalarını tüm hemşehrilerimizin gönlünü kazanmak hedefiyle başarıya devam ettirmektir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2019, 15:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Adil güler
Adil güler - 5 yıl Önce

Başkanım Elazığ MHPyeverildi diyorlar

Adil güler
Adil güler - 5 yıl Önce

Başkanım Elazığ MHPyeverildi diyorlar

44
44 - 5 yıl Önce

İstersen olmayın kaybedeceğiniz şimdiden belli

?
? - 5 yıl Önce

Akp artık son nefesini veriyor

Ağlamayın, kanmayın
Ağlamayın, kanmayın - 5 yıl Önce

Her seçim öncesi ağlayıp şundan bundan rahatsız olduğunuzu ifade edip sandık kurulunca yine gidip oyunuzu ak akçılara atıyorsunuz. Bur da boş yorum yapmayın gerçekten herkes böylesine şikayetçi ise seçimlerde bu parti neden her zaman iktidar anlatırmısınız. Bakın akp elazığ da kaybedecek diye haftaya cumartesine başkan geliyor ki bu seçimde de parsayı götürsünler. Yemezler bu kez.

Kadir
Kadir - 5 yıl Önce

Bu vesileyle şahin şerifoğulları şehrimize tekrar hayırlı olsun.

burak
burak @Kadir - 5 yıl Önce

hadi gözün aydın. " cennet beratınıda " aldın.

Mazlum ile Zalim
Mazlum ile Zalim - 5 yıl Önce

Adam iki tane güzel sözle Elazığlıları can damarlarından yakalıyor (mazluma yumuşak zalime serttir, herkes gakkoşum denilmez gakkom türküsünü yine okuyacak bakın görün) bizlerde yelkenleri anında suya indiriyoruz gerisi malüm...

Selim Topal
Selim Topal - 5 yıl Önce

Allah aşkına Sağlık Müdürlüğüne ve Hastanelere yapmış olduğunuz enişte,yegen,amcaoğlu Akraba Atamalarına son verin inanın binlerce çalışanın tepkisini alıyorsunuz seçimde göreceksiniz

kerim
kerim @Selim Topal - 5 yıl Önce

Selim bey damadın bakanlık yaptığı ülkeden bahsediyorsunuz.. farkında mısınız?


SIRADAKİ HABER

banner137