Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazna Gürgöze,eşi ve çocukları ile birlikte 12.30 sularında  Bahçelievler Ortaokulu’na gelerek oylarını kullandılar.

Ramazan Gürgöze ve ailesi,1092 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

 Gürgöze ; CUMHURBAŞKANLIĞI MECLİS SEÇİMİN İLİMİZ AÇISINDAN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

66 günlük maratonun sonuna gelindiğini ifade eden Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, milletin iradesinin büyük oranda sandığa yansıyacağını söyleyerek “ Bugün 24 Haziran 66 günlük bir maratonun bugün sonuna geldik. Şuan milletimizin iradesinin sandığa yansıdığını görüyoruz. Kalan 4 saatlik süre içeresinde klan vatandaşlarımız oylarını kullanacak. Şuan da gerçekleştirmekte olduğumuz seçimlerin Cumhurbaşkanlığı meclis seçimin ilimiz açısından hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizler de ailecek oyumuzu kullandık. Güçlü Türkiye’nin güçlü hükümetin, güçlü meclisin oluşması Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk devlet başkanı olması için oyumuzu kullandık. Oyumuzun da hayırlı olmasını diliyorum.66 günlük süre içeresinde bizler tüm teşkilat mensuplarımız ile birlikte çok yoğun bir çalışma içeresine girdik. 21 Mayıs itibari ile adaylarımız belirlendikten sonra Elazığ’ın en ücra noktasında, en uzak köyünde her yerde biz var olmaya çok büyük bir gayret gösterdik” ifadelerini kullandı.

Gürgöze seçimlerin hayırlı olmasını temenni ederek  “ Gittiğimiz her yerde vatandaşımız bizi güler yüzü ile karşıladı. Milletimiz bizi severek bağrımıza bastı. Bu AK kadroların Erdoğan’a olan ilgi alaka 16 yıldır iktidar da olan hizmetlerin bizlere geri dönüşüydü. Saat 5 ‘ten itibaren millet iradesinin sandıklar açılmaya başlandıktan sonra Cumhurbaşkanımıza çok yoğun bir ilgi ile inşallah Elazığ’da rekor sayılacak şekilde oy beklediğimizi ifade ediyoruz. Yine aynı şekilde güçlü meclisin oluşması için ak parti kadrolarının güçlü şekilde mecliste temsil edilmesi için milletimizin bize destek vereceğine inanıyoruz. Tekraren seçimlerin ilimiz, ülkemiz, partimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sizlerde teşekkür ediyorum. Bizleri milletimiz için buluşturduğunuz için” dedi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk’te oyunu Şehit bünyamin Torğut İlkokulu’nda kullandı.

ÖZTÜRK: SEÇİMLERİN DEVLETİMİZ İÇİN HAYIRLI OLACAĞINA İNANIYORUM

Tahir Öztürk “24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri Allah’a çok şükür vatandaşımız hakikatten rahat bir şekilde hiçbir olumsuzluk olmamak kaydıyla devam ediyor. Bu seçimler ben inanıyorum ki inşallah milletimizin feraseti, hoş görüşüyle neticenin ülkemiz için, devletimiz için hakikatten hayırlı olacağına ben inanıyorum. Bizim amacımız mevcut siyasi istikrarın ve ekonomik istikrarın devam etmesi. O konuda da ben görüştüğümüz, yaptığımız tahminen 25, 30 gün çalışmalarda hakikatten vatandaşımız işin farkında. Bu ülkemizin, devletimizin dönüm noktası. Kim ne derse desin, ülkemiz için dönüm noktası. Bu yeni sistem Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin de yeni ve ilk defa seçimi oluyor. Ama vatandaş bu işi benimsemiş. Ben inanıyorum Cumhurbaşkanında da Milletvekilliğinde de ciddi manada desteği var. AK Parti’ye ve partimize. Niye derseniz? Çünkü AK Parti’nin 16 yıllık bir geçmişi var, hizmeti var. Allah’a şükür Liderimiz hakikatten ciddi manada hem dış ülkelere karşı hem kendi ülkemizde çok iyi temsil ettiğine inanıyoruz. Çok güzel yatırımları var, çok güzel hizmetleri var. Bu hizmetler Elazığ’ımızda da ilçelerimizde de diğer illerde de hakikatten büyük hizmetler var. Bu hizmetleri zaten vatandaşlarımızda görüyor. Ben inanıyorum bu seçimlerin neticesi akşam zaten geç saatte de olsa belli olacak. Ülkemizin geleceği için, devletimizin bekası için, hayırlara esile olacak diye düşünüyorum. Ben halkımıza, tüm milletimize bu seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. Onlara saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

 Serdar “İSTİKRARLI VE DENEYİMLİ KADRONUN ORTAYA ÇIKACAĞINA İNANİYORUM”

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı, 26. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, oyunu Aziz Gül Ortaokulu’nda kullandı.

Eşi ve çocukları ile birlikte oy kullanacağı okula gelen Serdar, Elazığ’da seçime katılımın yüksek olduğunu belirterek 24 Haziran seçiminin önemine değinerek “Eşi ve çocukları ile birlikte oy kullanacağı okula gelen Serdar, Elazığ’da seçime katılımın yüksek olduğunu belirterek 24 Haziran seçiminin önemine değinerek, “ Elazığ seçimi seven bir şehrimiz çok medenice seçimi yürüten ve katılımın yüksek olduğu illerimizden biri erken saatlerde hemşerilerimiz kendilerini hemen sandıkların başına atmışlar. Bizde ziyaretimizde sandıkları ziyaretlerimizde bunu gördük. Bu seçim Türkiye için önemli demiştik yani kampanya boyunca, şunun için önemli çünkü Türkiye ilk defa sistemini değiştirmiş şekliyle bir seçim, bir tercihle karşı karşıya cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle hem yürütmeyi hem yasama üyelerini parlamentoyu bu seçimle belirlemiş olacak. Seçim Türkiye için ilk olduğu için bir yeni başlangıçta aynı zamanda burada güçlü, istikrarlı ve deneyimli kadronun ortaya çıkacağına ben şahsen inanıyorum. Milletimizin tercihinin de bu yönde olduğuna inanıyorum” diye söyledi.