AK Parti İl Başkanı Yıldırım, Açıklama Yaptı

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı görevine atanan Şerafettin Yıldırım Kanal Fırat canlı yayınında açıklama yaparak, “Birikmiş sorunlarımız var ama çözülmeyecek sorunlar değil” dedi.

AK Parti İl Başkanı Yıldırım, Açıklama Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yapılan toplantının ardından 65 gündür boş olan AK Parti Elazığ İl Başkanlığı görevine Şerafettin Yıldırım atandı.

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı görevine atanan Şerafettin Yıldırım göreve getirildikten sonra Kanal Fırat televizyonunda yayınlanan “Furkan Dilaver ile Son Baskı” canlı yayınına katılarak açıklamalarda bulundu.

“NE YAPMAMIZ GEREKİYORSA YAPACAĞIZ”

Ankara’daki görüşmenin ayrıntılarını anlatan Başkan Yıldırım, “Saat 22.00 sıralarında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la görüştük. 3 arkadaşımızla birlikte önce tek tek görüştüler, sonra toplu olarak görüştüler. Ardından bizi uygun gördüklerini tevdi ettiklerini söylediler. Bize atamalarını yaptılar. Bizden istedikleri şeyler vardı. Yani bizim yapmamız gereken şeyler. Bu şehir için elimizden geldiği kadarıyla vekillerimizle birlikte, belediye başkanımızla birlikte ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız Allah’ın izniyle” dedi.

“BİRAZ SÜREÇ UZADI AMA ONUNDA KENDİ İÇİNDE SEBEPLERİ VARDI”

İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Cumhurbaşkanımıza, Teşkilat Başkanımıza, Teşkilat Başkan Yardımcılarımıza, vekillerimize ve belediye başkanımıza bana vermiş oldukları destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Elazığ halkına inşallah en iyi hizmeti yapmak için elimizden geleni yapacağız. Biraz süreç uzadı ama onunda kendi içinde sebepleri vardı” dedi.

“BİRİKMİŞ SORUNLAR VAR AMA ÇÖZÜLMEYECEK SORUNLAR DEĞİL”

Elazığ için ellerinden geleni yapacaklarını belirten AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Sorunları biliyoruz, sorunları tek tek öncelik ve önem sırasına göre ele alacağız. Samimiyetle memleketin istediği de odur. Elimizden geldiği kadarıyla sorunların üstüne giderek; kendi çözebileceklerimizi kendimiz çözeceğiz. Vekillerimizle birlikte çözebileceğimizi vekillerimizle çözeceğiz. Bizim çözemediğimizi Genel Merkeze Ankara’ya hükümetimize taşıyacağız. Onun takipçisi olacağız. Bunları yapmak çok zor değil. Yeter ki gayret ve samimiyet olsun. Elazığ’ın da buna ihtiyacı var. Birikmiş sorunları var ama çözülmeyecek sorunlar değil” ifadelerini kullandı.

“YENİ YÖNETİM OLACAK”

İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, yönetimi değiştirecek misiniz? sorusuna ise “Yeni yönetim olacak inşallah” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2020, 01:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Şehrin sahibi
Şehrin sahibi - 4 yıl Önce

Ayaklar Baş, Başlar Ayak oldu.

GMG23
GMG23 - 4 yıl Önce

ALLAH BU ŞEHİRE YARDIM ETSİN NE DİYEYİM :)

Burak 23
Burak 23 - 4 yıl Önce

Yansin geceler ziver insaata yaradi..

Knn
Knn - 4 yıl Önce

İnşallah palu lu değildir

Palulu
Palulu @Knn - 4 yıl Önce

Çarşıya çık. Hangi yöne bakarsan en az bir palulu çıkar karşına. Dürüst olan kişilerin yanlışlarını konuşur, o il şöyle bu ilçe böyle diye etiketleme yapanın adamlığında sorun vardır. Kişilerin yüzlerine söyleyemediğini gizlenerek söyler.Palulular elazığın ta kendisidir ve elazığın tüm ilçeleri de herkes kadar elazığlıdır...

gakgo
gakgo @Knn - 4 yıl Önce

nereliyse nereli yaw elazığlı olsa yeter olmasa bile hizmet edip etmemesi önemli

GAKKO
GAKKO - 4 yıl Önce

Yav gardaş senin hayatın başarısızlıklarla dolu. pardon Metin Bulut ile arkadaş olman bir başarı. Onun dışında memleket seni iyi tanıyor. Yaptıklarını da iyi biliyor. Şahin şerifoğlu ile Metin Bulut ile omuz omuza al gülüm ver gülüm. Bu devran size kalmayacak ama.

Ali
Ali - 4 yıl Önce

İnşAllah sizide vekillerimiz kendilerine benzetmezler

Ali
Ali - 4 yıl Önce

İnşAllah sizide vekillerimiz kendilerine benzetmezler

Gakkı dayı
Gakkı dayı - 4 yıl Önce

Güç sizde olduğu sürece, İçiniz rahat olsun sayın başkan ! Bizde halk olarak yapmamız gereken yalakalığı elbete yapacağız.


SIRADAKİ HABER

banner137