AK Parti İl Başkanı Yıldırım Sedeftepe Köyünü Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım merkeze bağlı Sedeftepe köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Yıldırım Sedeftepe Köyünü Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda İl Başkanı Yıldırım, köy ziyaretleri kapsamında merkeze bağlı Sedeftepe (Mığı) köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla birlikte köyde yaşayan vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Yıldırım, sorunların çözümüyle ilgili girişimlerde bulundu.

Başkan Yıldırım’ın ziyaretinden dolayı memnun olduklarını belirten vatandaşlar, AK Parti heyetine teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti siyasetini Elazığ'ın her yerine ulaştırma gayreti içerisinde olduklarını anımsatan Başkan Yıldırım, yalnızca seçim zamanı hizmet götüren bir anlayışı değil, görevde oldukları her an hizmet etmeyi, her zaman vatandaşlarla iç içe olmayı benimsediklerini vurguladı.

YILDIRIM: HAMD OLSUN GİTTİĞİMİZ HER YERDE BÜYÜK İLGİ VE TEVECCÜHLE KARŞILANIYORUZ

Köylerin iyi bir hale gelmesini ve insanların köylerden şehre değil, şehirlerden köylere göç etmesini çok istediklerini vurgulayan Başkan Yıldırım; "AK Parti Elazığ İl Teşkilatı olarak yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün de merkeze bağlı Sedeftepe Köyünde vatandaşlarımızla buluştuk ardından Seküler Mezrasında bir haneye konuk olduk. Hamd olsun gittiğimiz her yerde büyük ilgi ve teveccühle karşılanıyoruz. Elazığ merkez mahallelerinde, ilçelerde, beldelerde ve köylerde sürekli sahadayız. Tüm teşkilat mensuplarımız 2023 seçimleri öncesinde sahada aktif bir şekilde çalışıyor. Her yere gitmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla temasımızı en üst seviyeye ulaştırmaya gayret gösteriyoruz. Asıl olanın gönüllere girmek olduğunun bilincinde hareket ederek bu minvalde saha çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın belirlediği hedef doğrultusunda ilk günkü azim ve kararlılıkla teşkilatımızla birlikte sahada olmaya devam edeceğiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2022, 12:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137