Ak Parti İl Başkanlığı Tarafından Hatıra Ormanı Oluşturuldu

AK Parti İl Teşkilatının artık Elazığ’da bir ormanı var. Her bir teşkilat üyesi bir fidan dikerek, partisinin ormanını oluşturdu. Fidan dikimine Başkan Ramazan Gürgöze de kameramanlık yaptı

Ak Parti İl Başkanlığı Tarafından  Hatıra Ormanı Oluşturuldu

AK Parti İl Teşkilatı, fidan dikimi yaparak, ormanını oluşturdu.. Fidan dikiminin haberini gitmeye giden kameramanın kamerasını eline alan İl Başkan Ramazan Gürgöze de, bu defa durumu tersine çevirdi, her zaman kendilerini çeken kameramanları çekti.

Fidan dikiminde de yapınca en iyisin yapmak lazım dedi, büyük bir titizlikle fidanları dikti.

Önce fidanını dikti sonra fidanın etrafını düzeltti.

 

 

Şehrin yeşillendirilmesine katkı sunmayı hedeflediklerini belirten Başkan Gürgüze, bu şekilde topluma da örnek olmayı amaçladıklarını kaydetti.

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgözeİ "Bugün Ak parti Elazığ İl başkanlığı olarak hatıra ormanı dikmek için buradayız. Bizler siyasi parti liderleri devlete örnek olmak zorundayız. Burada çevre bilinci oluşturmak ilimizi dünyamızı daha yeşil alanlara kavuşturma amacıyla buna dikkat çekmek için böyle bir organizasyon tertip ettik. Gördüğünüz alan 24 bin metre karelik bir alan ve 5000 bin civarın da sedir çam dikilecek. Ülkemiz ve ilimiz daha doğrusu dünyanın yeşil bir kuşağa sahip olması gerekir. İlimiz de de çok önemli son dönemlerde ağaçlandırma seferberliği yapılmaktadır. Son birkaç yıldır ilimizin dağların da ormanlık alanlar da orman bölge müdürlüğü tarafından çok yoğun bir çalışma gerçekleşmekte. Bizlerde hem buna dikkat çekmek sivil toplum olarak gelecek nesillere örnek olmak için böyle bir organizasyon düzenledik. Bu alana bize tahsis eden Ziya Polat´a teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımız ile bir kısım dikimi gerçekleştirdik geri kalan kısmını da inşallah önümüzde ki süreçlerde gerçekleştireceğiz. Ben gelecek nesillere daha iyi bir dünya daha yeşil çevre bırakmak istiyorum gelen katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum ‘’ dedi. 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2017, 17:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137